Zoon Van Waylon | Toen Waylon nog maar 22 jaar oud was, werd Dylan Bijkerk geboren, waarmee hij de jongste van de Bijkerk-kinderen was. Op zo’n jonge leeftijd vader zijn bleek een beetje moeilijker dan Waylon had verwacht, omdat de twee lange tijd niet in staat waren om effectief te communiceren.

Zoon Van Waylon
Zoon Van Waylon

De laatste jaren deelt Waylon regelmatig een foto met zijn oudste zoon. Dylan droeg vroeger een bril en had blond haar; nu zijn zijn lokken een beetje donkerder geworden en heeft hij de bril helemaal gedumpt.

Hoe ouder hij wordt, hoe meer hij op zijn vader gaat lijken. Tijdens Chantal’s Pyjama Party zei Waylon tegen Chantal: “Hij is er bijna elk weekend en is helemaal geobsedeerd door zijn kleine zusje.

‘Ik ben me er terdege van bewust dat ik mijn verantwoordelijkheden niet altijd heb uitgevoerd. Toen we het over dat wilde haar hadden, werd ik helemaal gek. Ik had nog steeds veel dromen en wensen voor dit leven, ondanks de drugs en het nachtleven.

Dat betekende naar buiten gaan en het zelf voor elkaar krijgen.’ Hij ging door en deed het. Gelukkig is de relatie met Dylan inmiddels weer normaal. En hij was een van de eersten die hoorde dat Waylon en Bibi nog een kind verwachtten. Wat een lief gebaar.

Zoon Van Waylon
Zoon Van Waylon

De tienerzoon van zanger Waylon werd ook grootgebracht tijdens een recente aflevering van Chantal’s Pyjama Party, toen Chantal Janzen (40) de nacht doorbracht met hem en zijn vriendin Bibi.

Volgens de toenmalige zangeres: “Hij is er bijna elk weekend en is helemaal geobsedeerd door zijn kleine zusje.” Volgens hem werd hij de vader van Dylan toen hij 22 jaar oud was.

“Ik ben me er terdege van bewust dat ik niet alles goed heb gedaan.” Ze brachten niet veel tijd samen door. “Ik werd helemaal gek toen we het hadden over dat wilde haar.

De drugs, het nachtleven, alles… Ik had nog steeds veel hoop en dromen voor de rest van mijn leven. Het was aan mij om uit te gaan en vind het en laat het gebeuren.”

Toen Bibi de komst van Teddy verwachtte, was dat een keerpunt in Waylons leven. “Dat kwam doordat Willem destijds wist dat Dylan voor stabiliteit zou kunnen zorgen.

In de woorden van Willem: “Jij komt uit Den Haag om hier te wonen, en we gaan het huis te koop zetten zodat Dylan kan zijn eigen kamer hebben.’ legt Bibi uit. Voordat hij een romantische relatie met Bibi ontwikkelde, had Waylon maar een paar goede vrienden en geen toegang tot een grote woonruimte.

‘Er was veel onzekerheid in zijn leven.’ had besloten: ‘Ik kan geen straf meer aan.’In een interview met Shownieuws deelt Waylon openhartig zijn gedachten over zijn relatie met zijn zoon.

Naar eigen zeggen beleeft hij Bibi’s zwangerschap, die op het punt staat moeder te worden, nu op een heel andere manier. “Het is nu veel levendiger in mijn verbeelding.

Ik heb er alle vertrouwen in dat ik die jongen nu gelukkig kan maken. Hem mooie dingen laten zien, hem over het leven leren en hem in de goede richting sturen, zijn alle dingen die ik kan doen.

Zoon Van Waylon
Zoon Van Waylon

Ook, Ik kan hem een ​​wijs advies geven. Ik was toen nog maar een kind “Waylon verwijst naar zijn eerste kind. Als gevolg hiervan was Dylan de eerste die hoorde dat de twee een kind verwachtten. “We hadden de indruk dat hij de eerste was die erachter kwam.”

You may also like...