Zoë Livay Leeftijd | Zoe, een 17-jarige met haar eigen gevoel voor stijl. Zo had ze duidelijk geen stylinghulp van The Voice nodig en pakte ze elke show uit in een visueel pakkend ensemble. Daar bleef het echter niet bij. Haar kapsel zorgde er ook voor dat ze zich onderscheidde van de massa.

Zoë Livay Leeftijd
Zoë Livay Leeftijd

Ze koos er bijvoorbeeld voor om in elke show felgekleurde staartjes te dragen, waardoor ze er nog levendiger en levendiger uitzag.In The Voice of Holland kreeg Zo Livay een ongelooflijk voorstel voorgeschoteld:

ofwel zou ze doorgaan naar de liveshows, ofwel zou ze met coach Ali B praten over een platencontract. Ze koos voor het laatste en zag zich genoodzaakt de talentenjacht te verlaten. Ze gaat nu uitleggen waarom.

Tijdens een segment op FunX legt Zo Livay uit dat ze meedeed aan The Voice om de naamsbekendheid te vergroten. “Ik dacht dat ik het gewoon zou doen en kijken of ik er 200 volgers uit zou kunnen halen.” Die 200 mensen groeiden uit tot 20.000. En daarmee had de deelnemer zijn of haar doel al bereikt.

Op Instagram is de opvallende verschijning teruggekeerd naar haar natuurlijke staat, met haar vlechten gelaten om te zijn wat ze zijn. Ondanks dat ze er zonder haar nog steeds prachtig uitziet.

We kunnen niet wachten om in de toekomst meer van deze dame te zien en te horen! Ondanks dat Zo Livay iedereen wist te boeien met haar stem, maakte ze ook met haar uiterlijk een verpletterende indruk op iedereen. Maar ook op Instagram laat ze een heel andere kant van zichzelf zien, wat een welkome afwisseling is.

Zoë Livay Leeftijd

Een muziekcarrière zou haar niet gegarandeerd zijn als ze ervoor had gekozen om na de opnamesessie door te gaan met de liveshows. “Daarna moet je aan je eigen carrière beginnen, want over een jaar komt er een nieuwe The Voice of Holland en dan zal niemand je herkennen.” Het aanbod van haar coach zou een goede opstap kunnen zijn op weg naar een muziekcarrière.

Een contract met het bedrijf van Ali B is op het moment van schrijven nog niet getekend door de zangeres. “Het is zowel duidelijk als onduidelijk tegelijk”, zegt ze over de situatie. Ze heeft wel een specifiek doel voor ogen: ondanks dat ze zichzelf niet vergelijkt met Famke Louise, wil ze in haar carrière in dezelfde positie staan ​​als nu.

In samenwerking met Warner Music komen deze zomer verschillende singles van Livay uit, die allemaal een paar dingen gemeen hebben: ze zijn allemaal vorig jaar geschreven, de muziek is opgenomen in de slaapkamer van Livay, waar ze alleen was en durfde te zijn volkomen kwetsbaar en komen ze in de zomer van 2013 uit.

Zijn en haar muziek is op dit moment persoonlijker dan ooit. Ze neemt nu het risico om zich via haar muziek uit te drukken. Haar kwetsbaarheid en het persoonlijke karakter van haar teksten zijn zeker terug te horen in haar muziek.

Volgens Livay is er een significant verschil tussen dit werk en eerder werk. Of, om het anders te zeggen, het is alsof ze haar hart en ziel in deze liedjes heeft gestort, volgens haar. En ze legde haar hart er pal naast.

Ze wil een boodschap overbrengen via haar muziek, en ze wil dat mensen hun gedachten delen en elkaar versterken. Volgens haar zijn er een groot aantal mensen die gevangen zitten in hun eigen gedachten en rondlopen met het gevoel er helemaal niet bij te horen.

Livay hoopt dat mensen door haar muziek meer vertrouwen krijgen in hun vermogen om met anderen te praten en hun ervaringen en gedachten te delen.

Zoë Livay Leeftijd
Zoë Livay Leeftijd

Met haar muziek hoopt ze te laten zien dat elke situatie altijd twee kanten heeft: er is duisternis, maar er zal altijd licht zijn. En ze is van plan dit te bereiken door zichzelf eerst ter overweging op het spel te zetten. Met heel mijn hart en ziel.

You may also like...