Zimra Geurts Ziek | Zimra Geurts is een Nederlands fotomodel en een bekende verslaggeefster die in een aantal films heeft gezeten.Zimra Geurts lijdt de laatste jaren aan een vreselijke ziekte. Aanvankelijk dacht men dat ze aan een burn-out leed, maar later werd ontdekt dat haar borstimplantaten de oorzaak van haar ziekte waren.

Zimra Geurts Ziek
Zimra Geurts Ziek

Momenteel veilt ze de daders om meer aandacht te vragen voor de schadelijke gevolgen van plastische chirurgie. Dat maakte ze eerder vandaag bekend op haar Instagram-account.

Geurts moest in 2017 noodgedwongen enkele maanden uit de schijnwerpers treden vanwege uitputting en depressie. Haar klachten namen het jaar daarop, in 2018, weer toe en uiteindelijk verdween ze helemaal uit het publieke oog. Ondanks uitgebreid onderzoek kon niemand de exacte oorzaak van haar aandoening achterhalen.

Na veel onderzoek werd ontdekt dat de borstimplantaten de oorzaak van het probleem waren. Haar siliconenprothese is in januari van dit jaar uit haar lichaam verwijderd. Sindsdien is de situatie verbeterd en herstelt Geurts thuis bij familie.

Ook een aantal interviews met Zimra zijn door de actrice afgewezen. “Helaas kan ik dit op dit moment gewoon niet doen”, schrijft ze. Ik ben meer dan bereid om mijn verhaal niet alleen op dit platform, maar ook op andere platformen te delen als ik de indruk heb dat het enigszins lukt. Dat gaat voorlopig echter niet lukken.’

Zimra is maandagavond per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Dat onthult ze op Instagram. “Omdat de problemen met mijn slokdarm een ​​absoluut hoogtepunt hebben bereikt. Het leek alsof ik een kramp of samentrekking in mijn slokdarm had en de terugvloeiing van maagzuur uren achtereen aanhield. Ze slaagden er uiteindelijk in om alles onder controle te krijgen op de eerste hulp met medicijnen”, zegt ze.

Het vijfde seizoen van het SBS6-programma Sterren Dansen op het IJs seizoen 5 ging in januari 2013 in première en zij was een van de performers. Tijdens de eerste aflevering werd Geurts uit de show gestemd.

Ze werkte ook als de online ‘Special Reporter’ voor Veronica Magazine, waar ze verslag deed van de backstage-gebeurtenissen. Geurts verscheen regelmatig in de platenkastclips tijdens het eerste en tweede seizoen van Avro’s Toppop3, dat werd gepresenteerd door Gerard Ekdom.

Bunny, haar eerste nummer, verscheen in het voorjaar van 2013 en werd een hit. De release van een tweede single staat gepland voor juli 2013.

Zimra Geurts Ziek
Zimra Geurts Ziek

Geurts was kandidaat in het veertiende seizoen van Expeditie Robinson, dat in 2013 werd uitgezonden, en hij was een van de kandidaten. Ze verscheen in elke aflevering, met uitzondering van één, en ze moest het spel net voor het einde verlaten.

Een jaar later, in 2014, deed Geurts mee aan het tweede seizoen van de EO-show Op zoek naar God, waarin ook Frans Frederiks, Maik De Boer, Inge de Bruijn en Isis van der Wel te zien waren. Datzelfde jaar was ze ook een van de 24 kandidaten die meededen aan het derde seizoen van de spelshow Fort Boyard, die in Nederland werd uitgezonden.

Zimra lijdt al meer dan vier jaar aan een vreselijke ziekte. Ondanks deze grote ‘tegenslag’ is ze dankbaar dat ze nog leeft en blijft ze haar doelen nastreven. Voorlopig leef ik echter nog en heb ik een leven voor me, en daar ben ik dankbaar voor, want het is mijn verlangen om te herstellen van deze tegenslag die me drijft om alles te geven wat ik heb.”

Toen in 2015 bekend werd dat de ex-speelkameraad een pornografische film zou maken in samenwerking met de televisiezender Dusk, explodeerde het internet van opwinding.

Zimra Geurts Ziek
Zimra Geurts Ziek

De film ging op 31 maart 2016 in wereldpremière tijdens de jaarlijkse Porna Awards-ceremonie in Las Vegas. Vegas. Later dat jaar verscheen Geurts in het RTL 5-televisieprogramma Shopping Queens VIPS, waar ze op de laatste plaats eindigde.

You may also like...