Ziekte Loretta Schrijver | Jack van Gelder is een Nederlandse sportverslaggever en televisiepresentator die in de sportindustrie werkt. Jack van Gelder, die al vele jaren bij de media betrokken is, zal dat ook de komende jaren blijven. De 70-jarige presentator van de Ziggo Sport-chatshow ‘Peptalk’ heeft nog geen plannen om met pensioen te gaan.

Ziekte Loretta Schrijver
Ziekte Loretta Schrijver

Zondagavond in Rondo nam Jack van Gelder het op voor Mohamed Ihattaren, die het daarna beluisterde. De spelmaker van PSV was zondag opvallend afwezig bij de wedstrijd van de ploeg tegen Willem II, maar was zaterdagavond laat druk bezig op sociale media.

Ondanks dat vrijdag duidelijk werd dat Ihattaren ziek was, ging de PSV-speler zaterdagavond naar de moskee en plaatste op Instagram Story twee video’s over zijn ervaring. Kenneth Perez, een ESPN-analist, maakte geen geheim van zijn ongeloof bij het nieuws.

‘Zoiets zou je toch niet doen als je je niet goed voelt?’ Rondo meldt dat Van Gelder PSV-directeur Toon Gerbrands en bureau Mino Raiola over het Ihattaren-verhaal heeft verteld, maar dat hij de presentator niet heeft geïnformeerd. Volgens mijn onderzoek lijkt het iets minder scherp dan het op het eerste gezicht lijkt.

Daarnaast is Jack vanaf volgende week te zien als commentator bij de nieuwe SBS6-show Marble Mania, waarin beroemdheden uit Nederland tegen elkaar strijden in verschillende knikkerraces. Zulke dingen spreken hem veel te veel aan om te laten liggen. “Het is zeker niet zo dat ik tevreden ben als alles klaar is. Integendeel, ik vind het nog steeds heel leuk om iets te doen.”

“Ja, ook al ben ik al zeventig”, zegt Jack verder. “Mijn vader is 74 jaar oud en mijn moeder is 95 jaar oud. In deze situatie hoop ik dat ik haar genetische samenstelling heb geërfd. Desondanks weet ik niet zeker of ik op dit moment zo oud wil zijn. Maar Ik wil echt door.”

Jack van Gelder heeft volgens zijn vrienden genoeg van mensen die niet zijn ingeënt tegen het coronavirus. Hij kwam gisteren bijna uit zijn vel toen hij aan de Eva Jinek-chatshowtafel zat.

Volgens Jack van Gelder is het jammer dat de reguliere zorg weer eens moet worden uitgesteld om niet-gevaccineerde coronapatiënten op te vangen. Als voorbeeld noemt hij heupoperaties die werden uitgesteld. “Ja, je zou niet goed kunnen lopen, maar er zijn nog ergere operaties die niet kunnen worden uitgevoerd omdat niet-gevaccineerde mensen de beschikbare bedruimte opgebruiken.”

Ziekte Loretta Schrijver
Ziekte Loretta Schrijver

Studio 22 vormde het decor voor Van Gelders presentatie van het Nationaal Songfestival in 2009. In het programma stond vermeld welk nummer van De Toppers dat jaar op het Eurovisiesongfestival in Moskou zal worden uitgevoerd.

Studio Voetbal werd dinsdagavond gepresenteerd door Jack Van Gelder, met gasten Jan van Halst en Jan Mulder aan een tafel. Elke week bespreken Jack en een gast het laatste voetbalnieuws, dat wordt verzorgd door een on-air commentator.

Daarnaast host hij de studio-uitzendingen voor NOS Studio Sport’s verslaggeving van Champions League-wedstrijden, en is hij radiocommentator voor NOS Langs de Lijn’s verslaggeving van Europese voetbalwedstrijden waarbij Nederlandse clubs betrokken zijn, evenals wedstrijden in de Eredivisie en wedstrijden in het Nederlands elftal.

Tijdens de Olympische Zomerspelen 2012 waren Van Gelder en Léon Haan aanwezig om commentaar te geven tijdens de openingsceremonie. De volgende dag presenteerde hij ‘London Live’ in de middag.

Tijdens het Davis Cup-duel tussen Spanje en Nederland ontmoette Jack van Gelder tennisser Richard Krajicek.
Van Gelder tekende in juli 2015 een driejarig contract bij Sport1 en zal op 15 september 2015 voor het bedrijf gaan werken.

Ziekte Loretta Schrijver
Ziekte Loretta Schrijver

Toen Van Gelder zijn voornemens kenbaar maakte aan de NOS, verwachtte de omroep dat zijn aflopping-deal met de NOS zou worden verlengd tot het WK van 2018, maar Van Gelder koos ervoor om bij Sport1 te blijven, ondanks het feit dat de ploeg momenteel in de Champions League speelt. en de NOS is er niet meer bij.

You may also like...