Yuki Kempees Ouders | Yuki Kempees, lid van het Kriss Kross Amsterdam-collectief, en influencer Lizzy van der Ligt zijn ouders geworden! Het stel is dolgelukkig met de geboorte van hun eerste kind, Jagger, na een zware reis voor de boeg. Het stel plaatst met veel trots een foto van hun pasgeboren dochtertje op Instagram. Wat een lieverd!

Yuki Kempees Ouders
Yuki Kempees Ouders

Het stel hoopte al geruime tijd op een kind, maar helaas gebeurde dit niet in één keer. Ze waren eindelijk succesvol na veel moeite en een traumatische miskraam.

Lizzy en Yuki zijn de blije ouders van een dochter genaamd Jagger, die ze uit Japan hebben geadopteerd. Dit werd via hun Instagram-pagina’s aan de twee nieuwe ouders gecommuniceerd. Ondanks dat Lizzy op 4 januari uitgerekend zou zijn, was hun kind toch een paar weken te laat. Jagger Kempees is geboren op 7 januari in het jaar 2021.

Yuki plaatste op 4 januari een hartverwarmend Instagrambericht over Lizzy. De auteur van het rapport maakt duidelijk dat hij nogal kritisch is over Lizzy en de manier waarop ze omgaat met haar zwangerschap.

Hij schrijft onder meer dat hij op het punt staat gek te worden over: ‘Hoeveel plezier je krijgt van het bewegen van je lichaam in je buik, hoeveel je tegen elke website opziet die je bezoekt, maar hoeveel je geniet van het zien van elke’. echte” boeklink verschijnen in uw browser.’

Er zullen geen shows meer zijn in New York of Tokyo. Met zijn debuut solo-album trad hij maar één keer op, en dat was op internet. Voor Yuki Kempees, een in Oosterhout geboren taalkunstenaar, is het coronajaar 2020 echter het mooiste jaar van haar leven. “Ik bewoog me in een razend tempo. “En toen kwam de wereld tot stilstand.”

In Indonesië is Yuki Kempees, lid van DJ-collectief Kris Kross Amsterdam, op zakenreis als hij tijdens het werk een paniekaanval krijgt. Het vindt plaats in februari, ‘s avonds in bed met een boek.

Hij piekert over zijn fouten uit het verleden en piekert over het heden en de toekomst. “Ik had het gevoel dat er ineens iemand op mijn borst zat.” “Ik moest een paar keer diep ademhalen omdat mijn hele gezicht tintelde.”

Yuki Kempees Ouders
Yuki Kempees Ouders

Een maand later werd Nederland onder de staat van beleg geplaatst. Misschien is Yuki op het juiste moment op de juiste plek terechtgekomen, speculeert hij vandaag, zittend aan zijn keukentafel in de Amsterdamse Pijp. Hij vindt het natuurlijk heel jammer dat de besmetting en de beperkende maatregelen zo’n wijdverbreide verwoesting aanrichten.

Hij dacht er echter al een tijdje aan om een ​​pauze te nemen. Het is onmogelijk om een ​​weekend of vakantie met het gezin door te brengen. “Ik bewoog me met een halsbrekende clip.”

Yuki Kempees is een muzikant en schrijver die in New York City woont. Daarnaast is hij bij het grote publiek vooral bekend als de lead man van de band Kris Kross Amsterdam. Het dj-trio boekt al jaren hit na hit in de hitlijsten.

Ze werden in 2019 uitgeroepen tot de populairste Nederlandse hit op streamingsite Spotify, met hun nummer He is mine als tweede.

“Ik zag dat Lizzy’s talenten sneller leegliepen dan de batterijduur van mijn iPhone”, schreef hij. Uiteindelijk was een spoedkeizersnede nodig om verlichting te brengen, maar zelfs die procedure verliep niet zo soepel als verwacht.

“Het duurde niet lang voordat ik merkte dat ik door de ziekenhuisgangen naar het bed van mijn vriendin sprintte. Ik voelde niets dan complete paniek. Het leek alsof ik op de set van Grey’s Anatomy was beland.

Mijn enige kans om te kussen Lizzy nam afscheid toen de baby arriveerde, en toen werd ik in de duisternis gegooid, waar ik werd geconfronteerd met een niet-reagerende baby en een lichte paniekaanval.”

Yuki Kempees Ouders
Yuki Kempees Ouders

Yuki is enorm blij met Lizzy’s kracht, iets waar ze erg trots op is. “Als je je ooit hebt afgevraagd wie de sterkere seks heeft, heb ik het antwoord”, zegt hij aan het eind.

You may also like...