Yara Van Kerkhof Relatie | shorttrack schaatser uit Nederland. Ze is de jongere zus van Sanne van Kerkhof, een voormalige shorttrackster die nu een televisiepersoonlijkheid is in Nederland.

Yara Van Kerkhof Relatie
Yara Van Kerkhof Relatie

Haar zeven gouden medailles op de Europese kampioenschappen kortebaanschaatsen op de 3000 meter estafette gedurende haar hele carrière zijn de meeste in haar carrière.

Ze behaalde een zilveren medaille op de 500 meter op de Olympische Winterspelen van 2018 in Pyeongchang, Zuid-Korea, en werd daarmee de eerste Nederlandse vrouw in de geschiedenis van de shorttrack.

De 3000 meter estafette, waarin ze samen met Jorien ter Mors, Lara van Ruijven en Suzanne Schulting een nieuw wereldrecord neerzette, leverde haar een bronzen medaille op,

terwijl het team van China en Canada een zilveren medaille mee naar huis nam na het winnen van de A- finale op strafschoppen. ook al stonden ze derde, ze lagen nog steeds voor op het peloton

Dat geeft aan dat slechts 0,28 procent van degenen die deelnamen aan het onderzoek zich identificeerde als openlijk homoseksueel.

Ongelooflijk, zeven lesbiennes zijn betrokken bij de verhaallijn! Onder de deelnemers zijn de Nederlandse Ireen Wüst, Sanne van Kerkhof en Cheryl Maas, de Australische snowboarder Belle Brockhoff, de Canadese schaatsster Anastasia Bucsis, de Oostenrijkse skiër Daniela Iraschko-Stolz en de Sloveense skiër Barbara Jezersek, die zal deelnemen aan de cross – landelijke competitie.

Ondanks dat hij dicht bij de enige homoseksuele man op de Spelen kwam, haalde Blake Skjellerup, een shorttracker uit Nieuw-Zeeland, het team niet. Volgens buitensporten zitten er naar schatting nog tientallen, zelfs honderden Olympiërs in de kast.

Homorechtenorganisaties waren teleurgesteld omdat ze hadden gehoopt dat sporters en officials een verklaring zouden afleggen tegen de anti-homowetten in Rusland.

Sochi zal een vergrootglas zijn voor de zeven die er levend uit zijn gekomen. Na gisteren tijdens de kwalificatie naar de camera te hebben gezwaaid, trok Cheryl Maas al snel ieders aandacht.

In de vorm van een regenboog was de handschoen van de snowboarder versierd met een regenboogthema. Hoewel er direct een vermoeden bestond dat Maas een soort boodschap afkondigde tegen de Russische regering, benadrukte Chef de Mission Maurits Hendriks van de Brabantse regering dat er geen diepere betekenis mag worden afgeleid uit zijn handbeweging.

Tijdens de Olympische Winterspelen van 2018 in Pyeongchang pakte Van Kerkhof op 13 februari een zilveren medaille op de 500 meter.

Ongeveer een week later vestigde zij samen met haar teamgenoot een nieuw Olympisch en wereldrecord in de B-finale van de 3000 meter met de achtervolging team.

Yara Van Kerkhof Relatie

Uiteindelijk resulteerde deze overwinning in een bronzen medaille, aangezien China en Canada beide werden bestraft in de A-finale en Nederland daardoor opklom naar de derde plaats.

In juni 2017 beschuldigde de ISU haar van abnormale bloedwaarden, die werden veroorzaakt door een aangeboren hartprobleem en een afwijking in de bloedtoevoer naar haar longen. Hierop volgde een disciplinaire hoorzitting.

Nadat de Tuchtcommissie haar op 24 januari had vrijgesproken, koos Van Kerkhof ervoor om haar vrijspraak goed bewaard geheim te houden.

Zij werd op 15 mei 2018 in Nieuwsuur gemeld nadat in het seizoen 2015-2016 twee afwijkende bloedwaarden in haar biologische paspoort waren geconstateerd, op basis van maatregelen die respectievelijk in december 2015 en maart 2016 zijn genomen.

Het Internationaal Olympisch Comité heeft beroep aangetekend tegen de vrijspraak.

Naast het Alfrink College, waar hun vader als leraar aardrijkskunde werkte, volgden Yara en haar zus Sanne ook.

Om hem bij te staan ​​wendde Van Kerkhof zich tot een groep experts. Uiteindelijk kwamen zij en haar artsen tot de conclusie dat de oorzaak van haar afwijkende bloedwaarden te wijten was aan een combinatie van ijle lucht en een hartaandoening waarvoor ze was behandeld toen ze zeven jaar oud was.

Haar bloedspiegels zouden een week lang abnormaal zijn na lange reizen, om meer in het bijzonder te zijn. Dat argument werd goedgekeurd door de ISU, deels omdat haar medische staf zogenaamd ondersteunende gegevens had verstrekt die haar standpunt staafden.

Het World Anti-Doping Agency is daarentegen niet tevreden met de beslissing. Binnenkort wordt haar zaak behandeld door het Hof van Arbitrage voor de Sport.

Het is een soort antidopingstrategie waarbij de bewijslast in individuele gevallen onder bepaalde omstandigheden erg licht kan zijn.

Daarom gaat de Wada in beroep tegen de vrijspraak van Van Kerkhof omdat ze ervoor willen zorgen dat het bloedpaspoort te allen tijde wordt beschermd.

Ze willen niet zomaar een precedent laten ontstaan ​​waar andere atleten massaal op kunnen vertrouwen om een ​​kampioenschap te winnen.

Voor zover bekend is er nooit een situatie geweest waarin het excuus van vliegreizen als acceptabel werd beschouwd. Professor Robin Parisotto is specialist in bloedpaspoorten.

Om bij een typische, gezonde sporter een gunstig effect op de bloedwaarden te merken, duurt het weken op 2500 meter hoogte.

Yara Van Kerkhof Relatie
Yara Van Kerkhof Relatie

Vluchtsimulaties worden mogelijk gemaakt door de cabinedruk van een vliegtuig, maar vluchten duren zelden langer dan 24 uur onze lengte.

You may also like...