Blogs Trending

Xander De Buisonjé Lengte

Xander De Buisonjé Lengte | Alexander Serge de Buisonjé is een Nederlandse zanger die zowel in de Nederlandse als in de Engelse taal zingt.

Xander De Buisonjé Lengte
Xander De Buisonjé Lengte

Daarnaast is hij televisiepresentator, vooral bekend van zijn werk aan de shows Vrienden van Amstel LIVE! (2010) en Vrienden van Amstel zingen Kroonjuwelen (2012), die beide een vergelijkbaar format volgden, maar gericht waren op het uitvoeren van liederen van het kroonjuweel-kaliber.

Hij introduceerde ook Studio 9, waarin een artiest 36 uur lang zou worden afgezonderd met een mystery artiest uit een heel ander genre om samen met de andere artiest aan een gloednieuw nummer te werken.

Dit was de tweede keer dat zanger Xander de Buisonjé op 4 maart 2016 zijn eigen lied “Stay Bij Mij” speelde in het Nederlandse televisieprogramma “Lekker Nederlands”.

De Buisonjé zong over de moeilijkheden die mensen op lange termijn kunnen hebben. gezicht in hun leven onder de titel ‘Het Is Niet Okey.’ “Grote deur, groter bed, grote schoenen” is een regel uit het lied, dat een van de vele andere referenties is.

Nederlands muziekprogramma Lekker Nederlands, uitgezonden op SBS 6, waarin de teksten van bestaande hits worden vertaald naar een Nederlandse versie.

Xander De Buisonjé Lengte
Xander De Buisonjé Lengte

Dominique van Hulst verzorgt de uitzending van dit televisieprogramma, wat ze al jaren doet. Elke vrijdag om 20.30 uur zendt SBS6 het programma Lekker Nederlands uit in het Nederlands.

Toen Xander de Buisonjé voor het oog van de hele natie bij Wendy van Dijk wegliep, was dat een ongelofelijk gezicht. “Ik zat op dat moment gewoon in een heel andere fase van mijn leven”, zegt hij in de podcast van Roel van Velzen, reflecterend op zijn eerdere ervaring.

Xander heeft de neiging het onderwerp te mijden omdat hij niet “al die ellende keer op keer ter sprake wil brengen”, zoals hij het uitdrukt.

Desondanks is hij in de podcast volkomen eerlijk: “Achteraf kan ik een beetje zelfmedelijden hebben omdat ik door zo’n moeilijke en verdraaide paradoxale tijd ging.

Ik was niet verslaafd aan alcohol of drugs, maar eerder onder de aandacht van vrouwen.”De Vrienden Van Amstel Live! is een show die hij in 2010 presenteert. Ondertussen begint zijn werk als televisiepresentator vorm te krijgen.

Save the World is zijn grootste solohit in de Top 40 van de Billboard Hot 100 in 2012, met de 24e positie als hoogst behaalde positie. In de 2016-productie van The Passion speelt hij de rol van Judas.

In 2018 zingt hij het nummer Welkom, dat dient als themalied voor Vrienden Van Amstel Live!

Volgens de presentatrice woonden de ex-geliefden samen toen Sem nog een baby was, wat voor beiden hartverscheurend was. Het was op dat moment dat we samen hard snikten bij dat bed, wetende dat het voorbij was.

Xander De Buisonjé Lengte
Xander De Buisonjé Lengte

Gelukkig is die tijd voorbij en zijn zowel Xander als Wendy weer verliefd. Ondanks dat er het afgelopen jaar wat ups en downs zijn geweest.

Xander De Buisonjé Lengte

1.97 M

You may also like...