Wouter Bouwman Relatie | Stephan Bouwman is een radio-dj en songwriter uit Nederland.Bouwman begon zijn carrière in de radiowereld in maart 2011 bij Omroep SALTO. Daarnaast presenteerde hij programma’s op de radiostations Lichtsnel Radio, Megastad FM, Sublime FM, PingFM en OPEN Rotterdam.

Wouter Bouwman Relatie
Wouter Bouwman Relatie

Yuki Kempees, bekend van zijn werk met KrisKross Amsterdam en Expeditie Robinson, nam afgelopen zondag deel aan de strijd van de slankste mannen in het televisieprogramma De slimste mens.

Radiopresentator Wouter Bouwman en regisseur Johan Nijenhuis waren twee van zijn medewerkers aan het project. Na aankomst in Robinson begon hij in de eerste aflevering meteen te babbelen over zijn ervaringen hier.

Wanneer Yuki ruzie krijgt met Wouter, wordt ze gedood door een domme niesbui. Wouter zou dan overgaan tot de volgende levering en Nijenhuis zou daardoor de slankste van de dag worden.

Sinds februari 2015 is hij in dienst van Qmusic, waar hij werd aangeworven via Q-college, het interne radioopleidingsprogramma van het bedrijf. Als gevolg daarvan stelde hij voor het volgende weekend een avondprogramma op deze zender in.

Van januari 2017 tot december 2018 presenteerde hij de middagshow op elke werkdag van 16.00 tot 19.00 uur. Sinds oktober 2018 is hij in het weekend bereikbaar van 12.00 tot 15.00 uur en sinds juni 2019 ook op zondag van 21.00 tot 00.00 uur.

Bouwman verscheen in 2016 in The Voice of Holland, toen hij werd geïnterviewd door Waylon en vervolgens werd ontslagen.

Wouter Bouwman Relatie

Wouter Bouwman is ook voor BNNVARA producent van de sportprogramma’s BNNVARA Sportcombinatie en Radio Bureau Sport .Verder presenteert hij zich volgens de regels. Daarna verzorgde Bouwman het weekprogramma ‘De Wereld van BNNVARA’, dat hij presenteerde.

Aan de hand van de actualiteit gaat hij in gesprek met Nederlanders die in de buurlanden van Nederland wonen.Wouter Bouwman begint zijn carrière in de radioproductie bij AmsterdamFM.

Ook presenteert hij op deze locatie het sportprogramma Wedstrijdritme. Ter voorbereiding op deze bijzondere opdracht is hij bijna een jaar lid geweest van de Ajax Vrouwen.

Het jaar daarop neemt hij deel aan de BNNVARA Talent Day en wordt hij uitgenodigd om lid te worden van de BNNVARA Academy. In deze periode is hij ook betrokken bij een aantal BNNVARA-titels voor NPO Radio 1 en 3FM.

Megastad FM, voorheen bekend als Stadsradio Rotterdam, werd opgericht in juli 2005 en was tot juni 2013 het stadsradiostation van de stad Rotterdam. De meeste muziek die op het station werd gespeeld, was origineel, met klassiekers uit het verleden en heden afgewisseld door het programma.

Sinds 14 september 2010 is de zender de officiële radiopartner van het Rotterdamse voetbalelftal Feyenoord. De zender had dan ook het recht om juridische stappen te ondernemen tegen de club in verband met al haar wedstrijden. De samenwerking duurde tot eind 2011.

De studio was oorspronkelijk gevestigd aan de Lloydstraat in Rotterdam, daarna verhuisd naar de Oude Haven en uiteindelijk naar de Waalhaven. Massale FM-uitzendingen werden uitgevoerd via de FM-frequentie van 93,9 MHz, een aantal verschillende kabelfrequenties, evenals internet.

Megastad FM was het radiostation van de Rotterdamse Stichting Lokale Omroep (SLOR). Volgens de aanbevelingen van de Commissie voor de Media heeft de Rotterdamse gemeenteraad in mei 2013 besloten om een ​​geheel nieuw lokaal initiatief te lanceren, genaamd OPEN Rotterdam. Ook de SLOR en Megastad FM kwamen op dit punt ten einde.

Wouter Bouwman Relatie
Wouter Bouwman Relatie

You may also like...