Blogs Trending

Wendy Kazan Leeftijd

Wendy Kazan Leeftijd | Hans Kazàn (65) is een goochelaar en televisiepersoonlijkheid die ook nog eens een succesvol zakenman is. Cijfers en geld zijn echter niets voor hem – het draait allemaal om zijn passie voor zijn roeping die hem drijft.

Wendy Kazan Leeftijd
Wendy Kazan Leeftijd

Omdat de levens van de Kazàns nauw met elkaar verbonden zijn, maakt hij zich ook zorgen om zijn familie. “Ik weet dit van mijn eigen familie: we zullen altijd voor elkaars rechten opkomen.”

“Eigenlijk leef ik als het ware twee levens in één. Groeten uit Nederland, waar ik bekend sta als Hans Kazàn, en groeten uit Spanje, waar ik woon in een houten blokhut met meerdere geiten en een moestuin rondom de huis. Spanje is altijd onze favoriete plek geweest om te bezoeken tijdens de zomermaanden.

Aan het einde van zo’n vakantie dacht ik bij mezelf: “Ik heb helemaal geen zin om terug te gaan; waarom gaan we niet gewoon naar Spanje?” Daar had ik nog nooit over nagedacht. De kinderen waren nog erg jong en iedereen in Nederland maakte zich zorgen over hun opvoeding en hun vriendschappen met leeftijdsgenoten.

Ik had echter de volgende gedachte : hebben ze in Spanje geen scholen en jongeren om mee te spelen? We hebben geen moment getwijfeld over onze beslissing. We hebben nog steeds een sterk gevoel van verbondenheid daar.”
Hans en Wendy Kazàn hebben bijzonder moeilijke weken achter de rug.

Toen de 64-jarige illusionist naar het ziekenhuis in zijn geboorteplaats Marbella werd vervoerd, was zijn vijfde kleinkind, Kayan, nog maar net geboren toen het ongeluk plaatsvond. “Hij had vijf nachten een infuus gehad en op de dag van zijn ontslag ging alles weer mis”, herinnert Wendy zich, het ergste vrezend. “Ik was doodsbang”, vervolgt Wendy.

Wendy Kazan Leeftijd
Wendy Kazan Leeftijd

Wendy nam haar man mee naar het ziekenhuis, maar zelfs na vijf dagen IV-therapie konden de artsen nog steeds niet vaststellen wat er met hem aan de hand was. Er werden bloed- en urinetests uitgevoerd, maar de resultaten waren niet overtuigend. Hans was maar liefst 11 kg afgevallen en voelde zich daardoor beduidend beter.

Desondanks duurde het niet lang voordat het weer mis begon te gaan. Hans braakte hevig toen hij naar huis terugkeerde, en artsen hebben tot op de dag van vandaag niet kunnen vaststellen waardoor de illusionist zo onwel werd.

De belangrijkste levensverandering van Hans Kazàn vond plaats toen hij zijn huidige vrouw ontmoette. ,,Ik was ontevreden; Ik kwam uit een gescheiden gezin en mijn ouders hadden vaak ruzie. “Het heeft een grote impact gehad op mijn jeugd.”

De grootste zorg van Hans Kazàn is dat zijn vrouw Wendy er in de toekomst niet meer zal zijn. “Ik ben niet doodsbang voor ziektes op zich, maar ik ben bang om zonder Wendy verder te moeten. Als ze er niet meer zou zijn, zou ik niet meer willen leven.”

Ondanks het feit dat het 40 jaar geleden is dat Hans Kazàn en zijn vrouw Wendy hun eerste huis betraden, is de goochelaar nog steeds verrast door wat hij zag. De illusionistische annex is altijd positief, al spreken ze er met enige schroom over. “Omdat het eigenlijk te bizar is om onder woorden te brengen. En diep in mijn hart schaam ik me er zelfs een beetje voor.”

Het zomerhuisje bleek achteraf helemaal te zijn ingericht en Hans herinnert zich de ervaring met genegenheid.,,Een dame genaamd mevrouw Kolemans – ik zal haar naam nooit vergeten – deed de deur open en vroeg lief of we al een uitzet hadden.

Er komt geen bevredigend antwoord op de vraag. Wendy en ik hadden helemaal niets, zelfs geen set potten en pannen. De dame kwam naar ons toe en vroeg of we interesse hadden om het tuingereedschap over te nemen. Dat bleek ons ​​te helpen.

Wendy Kazan Leeftijd
Wendy Kazan Leeftijd

‘Dat laat ik dan maar achter’, verklaarde de dame in kwestie. Toen de sleutels op de dag van aflevering aan mevrouw Kolemans werden overhandigd, begroette ze iedereen door met een brede grijns de deur open te doen. Wendy en ik waren totaal verrast. Alles was nog in huis, ook de meubels.

You may also like...