Walter Vermeer Ziek | Het overlijden van Walter Vermeer, bekend als de huwelijksfunctionaris van MAFS, kwam voor veel mensen in de gemeenschap als een grote schok. Vanmorgen namen de vrienden en familie van Walter definitief afscheid tijdens een ceremonie die live online te volgen was dankzij een link die door de familie en vrienden werd aangeleverd.

Walter Vermeer Ziek
Walter Vermeer Ziek

Tijdens de ceremonie werd bekend dat de trouwambtenaar zelfmoord had gepleegd.Marille Jongmans, co-huwelijksfunctionaris bij MAFS die niet alleen een gerespecteerde collega was, maar ook een vriend, zat de unieke uitvaartdienst voor.

Tijdens de vele huwelijksceremonies die gedurende drie seizoenen plaatsvonden, stalen ze de show. Mooie en aangrijpende opmerkingen werden gemaakt door Walters vrouw Chantal, zijn oudere en jongere broers en zussen, drie dochters van hiernaast en zijn beste vrienden en collega’s.

Er zal live muziek zijn, inclusief scherpe gitaarsolo’s en het live gezongen Do you know where you’re rubriek to, gekozen door Walter’s moeder, evenals andere prachtige muziekstukken van Toni Braxton en andere artiesten zoals Barry White.

Walter was zeer geliefd bij zowel de algemene bevolking als de makers van het programma. Aan het einde van de eerste aflevering werd zijn dood herdacht door de personages.

Een foto van de 49-jarige trouwambtenaar werd op de website geplaatst, samen met het bericht: Ter nagedachtenis aan ‘onze babs’. Onder de foto stond de overlijdensdatum van de Tilburger: De datum is 8 april 2021.

Daarnaast werkte Vermeer naast zijn rol als trouwambtenaar als presentator, spreker, voorzitter en schrijver. Hij is de auteur van het kinderboek ‘De jongen met de baard’. In het verleden trad hij ook op als zanger, met name op het carnavalsgala ‘3 Uurkes Vurraf’ op het eiland Omroep Brabant, dat hij bijwoonde.

Begin 2021 werd hem een ​​bescheiden rol in de TV Kantine aangeboden, maar die weigerde hij vanwege de bezwaren van Erik de Vogel.

De uitvaartdienst voor Married At First Sight trouwambtenaar Walter Vermeer vindt plaats op dinsdag 13 april om 11.00 uur. Dat bevestigt zijn weduwe Chantal zondag in een Facebook-bericht.

Walter Vermeer Ziek
Walter Vermeer Ziek

De uitvaartdienst zal plaatsvinden in een beperkte kring van vrienden en familie. Wel stelt de familie volgens het bericht iedereen die persoonlijk afscheid wil nemen van Vermeer in de gelegenheid om dat op hun gemak te doen.

Het overlijden van Walter Vermeer werd enkele dagen geleden door zijn familie bekendgemaakt. De afgelopen jaren was hij als een van de vaste deelnemers regelmatig te zien in het populaire RTL 4-programma Married At First Sight.

Niemand weet wat de dood heeft veroorzaakt, wat ongebruikelijk is. Volgens de eerdere reactie van RTL op de tragedie heeft de familie geen publieke verklaringen afgelegd over het onderwerp van de dood.

Omdat Married at First Sight al een aantal seizoenen in de lucht is, is Walter een bekend gezicht in de show geworden. Het vorige seizoen, dat in februari werd afgesloten, had 1,3 miljoen kijkers. Naast zijn televisieoptredens kon hij worden ingezet als voorzitter of spreker voor verschillende evenementen.

Daarnaast gaf hij lezingen. Begin dit jaar had hij een korte rol in Erik de Vogel’s De TV Kantine en werd hij ontleed door Erik de Vogel.Desondanks stond Walter tijdens zijn studie op het podium, waar hij optrad als zanger, entertainer, persoonlijke coach en dagvoorzitter.

Het Festival of the Life Song was zijn geesteskind, en hij trad een aantal jaren op als zanger met hits uit de jaren 70 onder de artiestennaam Mr. Soul. Ik heb de hele brandtijd nooit voldoende voltooid.

Walter Vermeer Ziek
Walter Vermeer Ziek

Het was ook een soort overcompensatie, maar op het podium komen gaf me veel vertrouwen”, legt hij uit. Vorig jaar probeerde hij de coronaperiode op te fleuren door in Borrel TV te verschijnen, dat hij omschreef als een ‘gelukkige, vrolijke, en respectvol geproduceerd’ programma.

You may also like...