Vrouw Van Rico Verhoeven | Jacky Duchenne, de ex-vriendin van Rico Verhoeven, heeft een nieuwe liefde in haar leven gevonden. Jacky’s Instagram-profiel staat vol met berichten over hoe gelukkig ze is met haar nieuwe partner, Tim, die 22 jaar oud is.

Vrouw Van Rico Verhoeven
Vrouw Van Rico Verhoeven

Naomy van Beem is de naam van de nieuwe vriendin van Rico Verhoeven, die ook Rico heet. Deze verbluffende verschijning weerspiegelt duidelijk het feit dat Rico’s nieuwe vlam net zo refit en atletisch is als hij, zoals blijkt uit zijn uiterlijk.

Naast haar professionele carrière als personal trainer is de blondine ook behoorlijk actief als Instagram-beïnvloeder, wat geweldig nieuws voor ons is! Daarnaast bezit en exploiteert de vriendin van Rico Verhoeven een bedrijf genaamd NVB Hustle Hard, waar je energieboosters, fitnessapparatuur en andere producten kunt krijgen.

Sportiviteit staat dan ook hoog in het vaandel bij huize Verhoeven.Jacky heeft Rico altijd bijgestaan ​​in alles wat hij doet, en heeft zelfs haar eigen carrière opgeofferd om hem te helpen. ‘Toen we voor het eerst samen waren, werden we overal waar we gingen een gouden stel genoemd’, vertelde ze aan Esquire.

Dat was uitstekend, want we werkten echt samen om de taak te voltooien. Maar ik hou er ook van om er even tussenuit te gaan, want als ik dat niet doe, praat ik voor het hele schoolplein over mijn man.

Er is absoluut geen negatieve connotatie aan die beslissing, en we zijn nog steeds die relatie van binnen, alleen met mij die een minder actieve rol speelt. ‘We leiden allebei een zelfstandiger leven.’

Ze kregen al snel een relatie, maar de periode die volgde was extreem stressvol. “We hebben twee keer een miskraam gehad voordat we onze tweede dochter konden krijgen.” Dat zijn de activiteiten die jullie samen deden en die jullie dichter bij elkaar brachten. Dat weegt zwaar op mijn schouders.”

Vrouw Van Rico Verhoeven
Vrouw Van Rico Verhoeven

Rico was aanvankelijk niet erg behulpzaam voor zijn moeder, omdat ze ten tijde van zijn geboorte verslaafd was aan zowel alcohol als verdovende middelen. “Het is om deze reden dat ik het zo belangrijk vind dat Jacky en ik ons ​​inspannen om gelukkig te blijven. Behalve de mogelijkheid om als vader te falen, ben ik niet bang.”

Jacky Duchenne werd ook opgeleid tot verpleegster, maar verliet het beroep kort voor het eerste wereldkampioenschap van haar vriend, op verzoek van Rico, om fulltime voor hun kinderen te kunnen zorgen. Jacky kan, net als zijn man Rico, ook veel tijd doorbrengen in de sportschool.

Als gevolg hiervan heeft ze een slank, atletisch lichaam. Rico en Jacky zijn nog steeds verliefd op elkaar en hebben samen drie kinderen. Jazlynn, Mikaila en Vince zijn de drie kinderen van het gezin.

Rico Verhoeven en Naomy van Beem werden in de zomer van 2021 samen betrapt op een muziekfestival in Amsterdam. In datzelfde jaar werden de twee ook gespot in elkaars Instagram Stories.

Het is tijd om kennis te maken met deze fitte en stralende vrouw die op dit moment de beste Nederlandse kickbokser echt gelukkig maakt.Na een val van een klimrek heeft de dochter van Rico Verhoeven een gebroken rug.
In een Instagram-post beschrijft Rico Verhoevens ex-vrouw Jacky Duchenne hoe zijn 10-jarige dochter, Mikayla, vorige week een rugblessure opliep.

Vrouw Van Rico Verhoeven
Vrouw Van Rico Verhoeven

Verhoeven was nog maar net in de Verenigde Staten aangekomen toen hij van het incident hoorde, maar hij ging prompt naar Nederland om voor zijn dochter, die in gevaar was, te zorgen.