Vrouw Eran Zahavi | Eran Zahavi is een Israëlische profvoetballer die als aanvallende middenvelder of spits voor PSV Eindhoven van de Eredivisie en het Israëlische nationale team speelt. Hij is geboren in Jeruzalem en woont momenteel in Nederland.

Vrouw Eran Zahavi
Vrouw Eran Zahavi

De politie toonde foto’s van de twee personen die in mei de vrouw en kinderen van PSV-speler Eran Zahavi aanvielen in Buitenveldert tijdens het vanavond uitgezonden televisieprogramma Opsporing Verzocht.

De politie maakte ook meer details over de overval bekend. Dat duurde ongeveer een half uur. Ondanks het feit dat Zahavi’s vrouw de overvallers aanspoorde om de kinderen met rust te laten, werd een van hen onder schot gehouden en de andere drie werden vastgehouden met touwen en kettingen.

Ze sloegen haar met een pistool en sneden haar haar af nadat ze door hen was aangevallen en geslagen. Zoals een politiewoordvoerder tijdens dit programma zei: “Alles om te bepalen waar sieraden en horloges waren” zou nuttig zijn. Hoewel bij de overval een masker is achtergelaten, is er naar aanleiding van dit spoor niemand aangehouden.

De overvallers gingen er vandoor met drie Rolex-horloges, waaronder een Oyster Perpetual met een ijsblauw gezicht, die ze later teruggaven. Ze parkeerden hun fietsen in de straat Ter Hoede, waar ze op gevlucht waren.

Zahavi was tweemaal de Israëlische voetballer van het jaar en eindigde drie opeenvolgende seizoenen als topscorer in de Israëlische Premier League , en is drie keer uitgeroepen tot Israëlische voetballer van het jaar .

In december 2014 scoorde Zahavi voor de 18e keer op rij, waarmee hij het Israëlische Premier League-record verbrak voor de meeste opeenvolgende optredens van een speler in hetzelfde seizoen. In 2016 brak hij het seizoensrecord van de Israëlische competitie, dat al zes decennia stond, en overtrof daarmee het vorige cijfer dat in 1954-1955 werd behaald.

In 2017 werd hij verkozen tot Meest Waardevolle Speler van de Chinese Super League en in 2019 vestigde hij een nieuw seizoensrecord voor de competitie. Zahavi heeft zijn land sinds 2010 op senior internationaal niveau vertegenwoordigd, met meer dan 65 caps.

Tijdens de misdaad ging de tweede dief het trappenhuis op om kostbare juwelen te achtervolgen en was niet succesvol. Het gevolg was dat ik tegen hem riep: “Alsjeblieft, mijn kinderen zijn boven. Doe mijn kinderen geen pijn”, zei de politie.

Vrouw Eran Zahavi
Vrouw Eran Zahavi

De man ging echter naar boven en hield volgens de politie een van de kinderen onder schot. Toen de overvallers arriveerden, bedreigden en mishandelden ze de moeder en sneden ze een deel van haar haar af. Extreem vreemd, om zeker te zijn, en zelfs nog hartverscheurender aangezien Zahavi en zijn vrouw allebei joods zijn.

Ze gingen er vandoor met een verscheidenheid aan persoonlijke bezittingen en contant geld in hun bezit. Ze pakten ook drie Rolex-horloges, waaronder één Oyster Perpetual met een ijsblauwe wijzerplaat, die ze gebruikten als onderdeel van hun vermomming.

Ze hadden ook een aantal aankoop- en garantiebewijzen bij zich, kennelijk met de bedoeling de doorverkoop van de artikelen te vergemakkelijken.Ondanks dat hij zondag op de bank zou beginnen in de uitwedstrijd tegen Willem II, kreeg de Israëlische spits een telefoontje van zijn vrouw, die was beroofd in hun woning in de Amsterdamse buitenwijk Buitenveldert, waar ze werden beroofd.

met hun kinderen. Ze werden tegengehouden door tape over hun lippen te plakken en zijn vrouw werd tijdens de beproeving bedreigd met een wapen. De overvallers gingen er met een grote som geld vandoor.

PSV verstevigde zijn selectie ongeveer een jaar geleden met de toevoeging van Eran Zahavi. Aangezien hij voorheen alleen in Israël, Italië en China speelde, hadden we maar een paar glimpen van de spits gezien voordat hij tekende bij de Nederlandse kampioen.

Vrouw Eran Zahavi
Vrouw Eran Zahavi

Wel scoorde hij regelmatig in het buitenland, wat de Eindhovense club ertoe bracht hem te contracteren. Zoals u echter wel weet, heeft vrijwel elke succesvolle man een sterke dame aan zijn zijde.

You may also like...