Vrouw Doodgestoken Rotterdam | De politie ontdekte dinsdagavond het lichaam van een 30-jarige vrouw die was doodgestoken in haar Rotterdamse woning. Een 32-jarige man verscheen op het politiebureau, waarna agenten ter plaatse kwamen. Hij is in hechtenis genomen.

Vrouw Doodgestoken Rotterdam
Vrouw Doodgestoken Rotterdam

De 32-jarige verdachte ging naar het politiebureau van Doelwater en bekende tegenover agenten dat hij zojuist zijn vriendin in de buik had gestoken.

De hulpdiensten bleven arriveren bij de woning aan de Lange Hilleweg, maar zij konden het leven van het slachtoffer niet redden omdat zij al bezweken was aan haar verwondingen.

In de wijk Rotterdam-Bloemhof is een neergestoken slachtoffer overleden en is daarmee het derde dodelijke misdrijf in de regio dit jaar. Maandag ging het gruwelijk mis in Abbenbroek, toen Rachel midden op straat werd doodgestoken. Lorenzo is volgens de politie vorige week om het leven gekomen bij een steekpartij in Rotterdam-West.

De man arriveerde omstreeks 23.45 uur op het station. De hulpdiensten werden nog opgeroepen naar de woning aan de Lange Hilleweg, maar zij konden het leven van het slachtoffer niet redden omdat zij al aan haar verwondingen was overleden.

De man is aangehouden. Hij zit momenteel vast en wordt verhoord.Shella Rosa da Cruz is geïdentificeerd als het slachtoffer. Op Facebook betuigen haar familieleden en vrienden hun verdriet om haar dood.

Volgens een brief van een naaste is de dader de ex-partner van het slachtoffer. ,,Je bent van deze wereld gerukt omdat je NEE niet meer geaccepteerd werd door je ex-vriend of vriendin. “Je had een goede start in 2022 en dat had naar zijn mening niet zo mogen zijn.”

Vrouw Doodgestoken Rotterdam

De vermoorde vrouw heeft twee kinderen die door hun vader zijn opgevoed. “Shella was een mooie moeder en een liefhebbende wederhelft voor haar huidige vriend”, aldus een Facebook-bericht van het stel.

Voor het huis aan de Lange Hilleweg waar het tragische drama zich afspeelde, werden bloemen, kaarsen en kaarten met de boodschap ‘We zullen je missen’ achtergelaten door vrienden en familie.

De precieze aanleiding van de steekpartij wordt nog onderzocht door de politie. Er zijn onder meer beelden van beveiligingscamera’s verzameld en er is een buurtonderzoek uitgevoerd. De politie heeft geen openbare verklaringen afgelegd over de aard van de relatie tussen het slachtoffer en de dader.

In de wijk Rotterdam-Bloemhof is een neergestoken slachtoffer overleden en is daarmee het derde dodelijke misdrijf in de regio dit jaar. In Abbenbroek op Voorne-Putten ging het maandag gruwelijk mis, toen Rachel volgens de politie op straat werd doodgestoken door haar ex-vriendje.

Hij was onvermurwbaar in zijn weigering om de patstelling in hun relatie te accepteren. Lorenzo is volgens de politie vorige week om het leven gekomen bij een steekpartij in Rotterdam-West.

De steekpartij werd voorafgegaan door een woordenwisseling op straat. Volgens de politie was het een relationele omgeving toen het incident plaatsvond. Reddingswerkers probeerden, maar slaagden er niet in om de vrouw te reanimeren, aldus Rijnmond.

Er was een probleem met een minderjarig meisje dat bij het incident betrokken was, maar dat is opgelost. Volgens een regionale omroep zou daarbij een zesjarig meisje zijn betrokken.

Man die van het viaduct bij de Hartelbrug sprong, kwam na een mislukte landing op de A15 voor een personenauto terecht. Volgens de politie probeerde hij zelfmoord te plegen. De weg bij Hoogvliet was enige tijd afgesloten vanwege politieonderzoek.

Na ontvangst van een melding gingen de agenten naar het huis en troffen de vrouw aan. De reden van de steekpartij is nog niet vastgesteld. Volgens de politie loopt het onderzoek nog.

Vrouw Doodgestoken Rotterdam
Vrouw Doodgestoken Rotterdam

Sporen en bewakingsbeelden zijn bewaard gebleven. Daarnaast worden buurtonderzoeken uitgevoerd. De politie roept mensen die iets hebben gezien, op om zich te melden.

You may also like...