Vriendin Wietze De Jager | Wietze Douwe de Jager is een Nederlandse radio-dj die werkt voor radiostation Radio 538. 538 DJ Wietze de Jager en zijn vrouw Lieke Veld kregen een attent kerstcadeau van 538. (34). Wietze schrijft op Instagram dat de twee weer de gelederen van ouders hebben gevoegd.

Vriendin Wietze De Jager
Vriendin Wietze De Jager

Het is het derde kind van het stel en ze zijn dolgelukkig. Juul Bettie en Harm-Adam zijn respectievelijk de eerste en tweede kinderen van het stel.

Lieke Veld , de vrouw van Shownieuws-presentator Wietze de Jager, treedt op woensdagmiddag op als dj bij Qmusic. Na 2,5 jaar vindt ze dat het tijd is om de volgende stap in haar professionele leven te zetten en gaat ze voor zichzelf aan de slag.

Dit maakte ze vanmiddag bekend in een Instagram-bericht, met de woorden ‘Als het nog steeds in je gedachten is, is het de moeite waard om de gok te wagen’.

Voor Lieke was het altijd een droom die uitkwam om deel uit te maken van de lunchshow. Als eerste vrouwelijke medewerker bij Qmusic is ze blij met haar prestatie. “Ik ben er trots op dat we succesvol waren”, zegt ze. Iwan Reuvekamp, ​​programmadirecteur, beaamt dat. “Ze heeft nu besloten dat het tijd is om de volgende stap te zetten. We willen haar feliciteren met een mooie tijd en wensen haar veel succes in de toekomst.”

In juni vertelde Lieke het weekblad Flair op de radio dat ze haar ‘ultieme doel’ had bereikt en dat ze niet meer voor hen zou schrijven. ,,Toch geloof ik nog steeds dat ik erkenning moet krijgen. Als DJ wil ik nog steeds een bepaald niveau van geloofwaardigheid opbouwen.”

Wietze, de echtgenoot van Lieke, verliet deze zomer het radiostation nadat ze ruzie had gekregen met ochtend-dj Mattie Valk, aldus Lieke. In januari kregen Lieke en Wietze hun eerste kind, een dochter genaamd Juul Bettie. Naar verwachting zullen ze in mei een tweede kind verwelkomen.

BNN University was waar hij het ambacht van radioproductie bestudeerde. Daarna werkte hij als producer voor 3FM en had hij van 2008 tot 2010 een ochtendshow op AmsterdamFM. Hij heeft ook een YouTube-kanaal. Iemand van Qmusic bracht een oude demo naar boven, waarop De Jager te zien was in de nachtprogrammering van oktober 2010 tot mei 2011.

Mattie & Wietze is een radiocombo die midden in de nacht in april 2011 is opgericht. Op vrijdag- en zaterdagavond vanaf 21.00 uur tot middernacht en op zondagavond vanaf 20.00 uur.

Vriendin Wietze De Jager
Vriendin Wietze De Jager

tot middernacht in Mattie & Wietze met Mattie Valk, De Jager is te horen op de radio van 6 mei 2011 tot 23 maart 2012. Van 10 april 2012 tot heden was hij samen met Valk de ochtendshow bij Qmusic.

Wietze heeft al enkele jaren een liefdesrelatie met zijn partner Lieke Veld. Ze was lange tijd radiopersoonlijkheid geweest bij QMusic voordat ze een paar jaar geleden besloot om voor zichzelf te beginnen.

Het paar trouwde op 19 september 2015 en ze hebben drie kinderen: Juul Bettie, Harm-Adam en Kees Valentijn. Juul Bettie is de jongste van de drie kinderen.

In een eerder interview met Flair was Lieke helemaal open over het gedrag van Wietze. “Het hebben van een gezin en het krijgen van kinderen paste helemaal niet in het beeld dat ik in mijn hoofd had.” Ik had hoge plannen en was vooral gefocust op het opzetten van een professionele carrière.

En toen ontmoette ik Wietze, en alles veranderde in een oogwenk, hehe. Mijn focus verschoof van altijd werken naar een fijne plek bouwen met mijn partner, een huis kopen, leuke dingen doen en trouwen.

Ik was niet meer aan het werk. Niet dat mijn professionele leven niet langer van levensbelang was, maar ik realiseerde me dat het mogelijk is om het moeiteloos te combineren met een andere, meer huiselijke levensstijl.”

Na het vertrek van Frank Dane uit de ochtendshow op 28 december 2021 werd bekend dat De Jager, Klaas van der Eerden en nieuwslezer Mart Grol per direct van de vervanger van Dane. De Jager is volgens het station al sinds eind 2020 de vaste vervanger van Frank Dane in de ochtendshow.

Vriendin Wietze De Jager
Vriendin Wietze De Jager

Tijdens het 21e seizoen van het RTL 4-programma Expeditie Robinson in 2021 was De Jager een van de acht terugkerende oud-deelnemers. Hij was het afgelopen seizoen vrijwillig gestopt met het programma en eindigde op de veertiende plaats. Eerdere optredens van De Jager waren in het zestiende seizoen van het programma.

You may also like...