Victor Mids Ziek | Victor Mids is een Nederlandse illusionist die optreedt onder het pseudoniem Victor Middelkoop. Hij studeerde af aan de medische school in 2013 en werd arts.Victor Mids is een arts die ook wel bekend staat als een van de bekendste illusionisten van Nederland.

Victor Mids Ziek
Victor Mids Ziek

Zaterdag ging het derde seizoen van Mindf*ck in première en daarin laat hij zowel bekende als onbekende Nederlanders optische illusies ervaren. ‘Het draagt ​​vooral bij aan mijn algehele geluk.’

Middelkoop begon met toveren toen hij nog een jong kind was. Hij kreeg een magische doos toen hij vier jaar oud was. In 2007 was hij als deelnemer te zien in het Nederlandse televisieprogramma De Nieuwe Uri Geller.

Hij werd een vaste gast op Freaknacht en deed voorspellingen over de resultaten van Serious Request in het jaar 2009. Middelkoop rondde in 2013 zijn medische opleiding af en begon met geneeskunde.

Hij profileert zich niet als arts, maar beweert illusies te kunnen scheppen door gebruik te maken van zijn kennis van de zintuigen en het menselijk brein. Dat Middelkoop een verre verwant is van Olympisch turnster en medaillewinnaar Epke Zonderland, kwam aan het licht toen hij in 2019 meedeed aan het NPO-programma Verborgen Verleden.

ontving gisteravond ruim 1,3 miljoen kijkers, die getuige waren hoe YouTube-ster Nikkie de Jager ‘kippenvel tot op het bot’ kreeg als gevolg van de trucjes van Victor Mids.

Vooral bij zijn laatste truc, toen de illusionist correct voorspelde welke make-up ze zichzelf zou aantrekken, deed ze een flinke stap terug. Ik denk dat dit het vreemdste en coolste is waaraan ik ooit heb mogen meewerken.”

Middleton was te zien in verschillende afleveringen van het populaire programma, waarin hij illusies en experimenten op mensen uitvoert. In tegenstelling tot collega’s als Hans Klok, voorziet Middleton echter niet dat hij in de nabije toekomst een show in Las Vegas zal neerzetten.

Victor Mids Ziek
Victor Mids Ziek

“Ik geef het aan Hans, maar voor mij is Vegas niet het toppunt van prestatie”, stelde Mids nadrukkelijk. “Een spektakel, vuurwerk en knallen zijn allemaal geschikt voor deze gelegenheid. Ik zou liever doorgaan met wat ik nu doe. Er worden verschillende methoden gebruikt om de hersenen te beïnvloeden.”

Behalve dat hij “extreem tevreden” is, beweert de illusionist dat zijn collega-goochelaars ook “extreem tevreden” zijn. “Sinds Mindf*ck op televisie is, hebben ze een flinke toename van het werk gekregen. Ze beperken zich niet meer tot het glittergordijnachtige hoekje, maar zijn nu ook te vinden op trendy feesten.”

Hij begon op 5 januari 2015 met het uitvoeren van trucs en het uitvoeren van neuropsychologische experimenten als onderdeel van het AVROTROS-programma Mindf*ck van AVROTROS. Ook gaat hij uitgebreid in op hoe de hersenen beïnvloed kunnen worden.

De tweede uitzending werd door 763.000 mensen in Nederland gezien. [4] Victor Mids heeft verklaard dat hij geen acteurs in dienst heeft. Daarnaast is hij te zien in het televisieprogramma “Het beste brein van Nederland”, waarin hij uitlegt hoe het brein werkt en experimenten doet met mensen op straat in Nederland.

Victor Mids wilde niets kwijt over de truc waarmee hij Matthijs van Nieuwkerk vier jaar geleden uithaalde, nadat de opnames van ‘zijn’ aflevering van Mindfck waren afgerond. Matthijs van Nieuwkerk was een beetje teleurgesteld.

Victor Mids Ziek
Victor Mids Ziek

Dat zegt de presentator van talkshow De Wereld Draait Door in een gisteren gepubliceerd interview. Mids ging zitten met Entertainment Weekly om het komende seizoen van Mindfck, dat vanavond in première gaat, te promoten. ‘Ik ben meteen met boter en suiker bij je binnengekomen, nietwaar, vier of vijf jaar geleden,’ merkte de gastheer op tegen Mids, verwijzend naar een eerder bezoek.

You may also like...