Vermogen Nick En Simon | Nick & Simon is een Nederlands singer-songwriter duo bestaande uit Simon Keizer en Nick Schilder. Ze staan ​​bekend om hun aanstekelijke liedjes. In 2006 wonnen ze aan populariteit in hun thuisland Nederland.

Vermogen Nick En Simon
Vermogen Nick En Simon

Het duurde slechts vier maanden voordat hun album Luister dubbel platina bereikte. In hun eigen tv-documentaireserie, Nick & Simon, The American Dreamteam, die in juni 2011 in première ging, probeerden ze ‘the American Dream’ te ontdekken.

De aflossing van circa negen ton kortlopende schulden resulteerde in een daling van de balans van hun Nick & Simon BV. De winst van het jaar was € 420.232, die volledig belastingvrij was. Daarna moeten we de opbrengst verdelen en daar kregen we een glimp te zien van hoe de verhoudingen zijn gestructureerd.

De eerste helft van het muzikale duo maakte een jaarlijkse winst van 190 duizend euro en iets meer met zijn persoonlijke BV, terwijl de tweede helft van het duo meer dan € 320.000 aan nettowinst ophaalde.

Als het gaat om de Nederlandse muziekindustrie, zijn Nick en Simon al lange tijd een enorm populair duo. De twee staan ​​niet alleen bekend om hun kerstliederen, maar zijn ook regelmatig te zien of te horen op televisie of radio. Met dit geld kan ook geld verdiend worden; Nick Schilder heeft dit geld bijvoorbeeld kunnen gebruiken om een ​​mooi huis te kopen.

Nick stond in feite op het punt zijn huis op de markt te zetten. Hoewel het huis al verkocht was, verliep de transactie niet zoals gepland. Nick is al een aantal jaren de eigenaar van dit pand.

Een kleine luxe vrijstaande woning, het pand valt in de categorie kleine luxe vrijstaande woningen. Nick heeft alle vrijheid om in huis te doen wat hij wil, want er is genoeg ruimte.

De woning heeft een woonoppervlak van 210 vierkante meter en een garage. Er zijn in totaal zes kamers, waarvan drie slaapkamers. Nick’s villa is uitgerust met een enkele badkamer.

Vermogen Nick En Simon

Hierdoor is er voldoende ruimte voor gasten om op de vloer te verblijven. Ondanks dat je van de nodige gezelligheid moet genieten omdat je niet veel privacy hebt als er gasten op de verdieping zijn, moet je dat toch doen.

Nick maakte zijn eerste televisieoptreden in de show Idols, de Nederlandse versie van American Idol, waar hij 11e werd in het algemeen klassement. Niet lang daarna begonnen Nick en Simon samen te werken op het podium. In 2007 waren ze de meest geboekte artiesten van Nederland.

Tijdens de eerste drie seizoenen van The Voice of Holland was het duo de coaches van de show. Nick en Simon keerden niet terug voor het vierde seizoen van hun tv-show.

Nick Schilder is overigens eigenaar van een aantal panden, waaronder deze. In Zeedijk liet hij een grote villa voor hem bouwen. De oorspronkelijke Volendammer woont niet meer in het dorp waar hij is opgegroeid.

Nick woont momenteel in Zeedijk met zijn vrouw en kinderen; de reden voor zijn beslissing om Volendam te verlaten is onbekend. Met 20 minuten rijden ben je echter niet eens in de buurt van de andere kant van het land. Er zullen genoeg mogelijkheden zijn om terug te keren naar zijn geboorteplaats.

Het afgelopen jaar stond de villa van Nick Schilder te koop voor maar liefst 1.150.000 euro. Omdat de villa in redelijke staat verkeert, krijgt u iets extra’s voor uw geld. Op korte termijn is het onduidelijk of Nick het huis dat hij nu bezit, gaat verkopen. Daardoor doet het voorlopig goed dienst als vakantiehuis.

Het is onduidelijk hoeveel Nick en Simon hebben geleden als gevolg van het coronavirus en de lockdowns, maar het zou kunnen. Vooralsnog bleef een e-mail aan Nick Schilder onbeantwoord, en waarschijnlijk was de directie maandagochtend nog aan het buzzen omdat er geen opname beschikbaar was.

Bovendien is het onmogelijk te zeggen hoeveel terrein ze inmiddels hebben gewonnen in hun muzikale zoektocht naar de oorsprong van het legendarische duo Simon & Garfunkel. De cijfers voor 2020 zijn immers nog niet vrijgegeven door de overheid.

Het feit dat deze reis naar New York werd betaald, resulteerde in een televisieserie en een album, die beide naar aanleiding daarvan werden geproduceerd. Hier is een klassieke illustratie van de uitdrukking “de kosten gaan voor den baet uyt.” Sterker nog, het smaakte nog lekkerder want het duo is weer op pad, net als tijdens hun eerste missie met Kees Tol.

Vermogen Nick En Simon
Vermogen Nick En Simon

Deze keer bezoeken de drie vrienden locaties die belangrijk waren voor ABBA’s carrière. Ze hebben een vierde persoon nodig voor een felgekleurde avond compleet met glitter en pruiken. We zijn vooral geïnteresseerd in hoe ze omgaan met het nummer ‘Money, Money, Money’.