Tygo Gernandt Vader | Tygo Gernandt is een Nederlandse acteur die in een aantal films heeft gespeeld. Hij verscheen in een aantal Nederlandse films, waaronder Van God Los, Eilandgasten, Schnitzelparadijs en De Dominee. Daarnaast was hij te zien in de BBC-televisieserie The Last Kingdom.

Tygo Gernandt Vader
Tygo Gernandt Vader

Tygo Gernandt , die de rol vertolkt van Tonnie Montijn, de vaste partner van De Cock, maakt bij de opening van de film zijn debuut in Baantjer. Volgens Tonnie is de meest cruciale les die elke onderzoeker moet leren, “altijd geld bij je te hebben”. Tygo krijgt nog wat extra wijsheid aangereikt door Mokum Magazine.

Hij was zeven jaar toen zijn ouders uit elkaar gingen, maar Tygo Gernandt ervaart nu de gevolgen van die beslissing. Relaties zijn voor de acteur zelf moeilijk om zijn carrière bij te houden. Er is echter nog een reden waarom de liefde steeds misgaat.

Het knaagt nog steeds aan hem over de verkwanselde kans van Tygo Gernandt, die de potentie had om een ​​even succesvolle Amerikaanse carrière te hebben als zijn collega Michiel Huisman. In 2013 ging hij op casting voor een hoofdrol in de HBO-televisieserie Game of Thrones.

Tygo beweert in de krant Trouw dat hij en Michiel de laatste twee mensen waren die bij de casting waren overgebleven. “Michiel werd gecast voor de rol. Eerst dacht ik bij mezelf:” Shit.”

Daarna zal hij zwaarlijvig zijn voor hem. En daarna ga ik die serie niet meer kijken! Jaren later, toen Ik kon de verleiding niet weerstaan ​​en zette de televisie een paar minuten aan, ik kreeg precies het begin te horen van de monoloog die ik destijds uit mijn hoofd had geleerd, wat een verademing was.

‘Op momenten als deze voel ik me de voetballer die had voor Barcelona kunnen spelen, maar eindigde in de eerste divisie.’ Tygo erkent dat hij af en toe nog jaloers kan zijn op het succes van Michiel.

Tygo Gernandt Vader
Tygo Gernandt Vader

Tygo Gernandt zou dolgraag vader willen zijn. De 39-jarige acteur hoopt dat hij en zijn vriendin Mirona binnenkort een relatie kunnen beginnen.”De jaren gaan voorbij en ik betreur het feit dat ik mijn doel nog niet heb bereikt”, zegt de acteur in een interview met Story.

De acteur geeft toe dat hij de kunst om af en toe een gezin te stichten nog steeds niet onder de knie heeft, ondanks zijn inspanningen. “Ik zou heel graag vader worden. Ik hoop oprecht dat dit zo zal blijven.”

Gernandt en zijn vriend stonden afgelopen weekend voor het eerst in de openbaarheid op het Nederlands Film Festival. Eva van de Wijdeven, Anna Drijver en Tatum Dagelet behoorden tot de acteurs met wie de acteur eerder had gewerkt.

In de korte film Elephants Dream uit 2006 verzorgde hij de stem van Proog.Tijdens het veertiende seizoen van de populaire tv-show nam hij deel aan verschillende rollen.

Tygo Gernandt Vader
Tygo Gernandt Vader

In 2020 verscheen hij in Renaissance, een speciale jubileumeditie van de show die alleen deelnemers uit de afgelopen seizoenen omvatte, die op NBC werd getoond.In de korte film Elephants Dream uit 2006 verzorgde hij de stem van Proog.