Blogs Trending

Tooske Ragas Lengte

Tooske Ragas Lengte | Ragas-podium Breugem heet Antonia Grietje “Tooske” Ragas-Breugem en is een Nederlandse actrice en televisiepersoonlijkheid. 2006 was het jaar waarin ze verscheen in 06/05, een film geregisseerd door Theo van Gogh over de moord op Pim Fortuyn.

Tooske Ragas Lengte
Tooske Ragas Lengte

Ze portretteerde een stewardess. Ze werkte als video jockey (VJ) voor TMF Nederland, waar ze twee seizoenen van Idols presenteerde, zowel in de Nederlandse als de Duitse taal.

Breugem trouwde op 3 juni 2002 met de Amerikaan Keith Davis, maar het paar scheidde in december 2003 na een jaar huwelijk. Op 25 juni 2005 stapte ze in het huwelijksbootje met de Nederlandse acteur Bastiaan Ragas, die eerder met haar te zien was in de musical 3 Musketiers. Hun eerste kind, een dochter, werd geboren op 13 februari 2007.

Op 28 mei 2008 werd hun tweede dochter in het gezin geboren. De derde dochter werd geboren op 7 april 2010 en zij is de jongste van de drie.

Samen met Bastiaan Ragas ontmoette Tooske elkaar in het jaar 2003 tijdens een optreden in de musical ‘De drie musketiers’. Na een lange verkering werden ze verenigd in het huwelijk en hebben ze samen vier kinderen.

Bastiaan Ragas slaapt liever alleen dan met zijn vrouw Tooske. Volgens de muzikant en presentator in de bijlage ‘Mezza’ bij ‘AD’ zou hij het liefst aparte slaapkamers hebben.

Bastiaan en Tooske hebben nu elk hun eigen dekbed, dat is een leuk extraatje. “Ze is een slapende schoonheid en ik ben een rusteloze Labrador”, zegt hij over zijn hondengenoot. Mogelijk komen er in de toekomst nog aparte slaapkamers bij, aldus Bastiaan.

“Elk van onze vier kinderen, in leeftijd variërend van 11 tot 19, heeft ook een eigen kamer. Dus het kan zijn dat dat later gebeurt.”Tooske Ragas is terug op televisie met een nieuwe show genaamd ‘Van Hollandse Grond’, waarin acht koppels strijden in een moestuin in Nederland.

Tooske Ragas Lengte
Tooske Ragas Lengte

“In ons gezin is de scheiding van rollen vrij traditioneel”, legt ze verder uit. Zolang het goed werkt, zie ik niet in wat er mis is om het op die manier te doen. Naast het omgaan met geld en computers is Bastiaan verantwoordelijk voor het leveren van hout voor de open haard en het legen van de vuilnisbakken.

“Dat was nooit iets waar we het over eens waren.” Het is enorm gegroeid. Aan de andere kant doe ik de was en kook ik vrijwel elke dag, wat het tegenovergestelde is van wat zij doen. Bas kookt soms door als hij niet aan het werk is. Hij is er de hele dag mee bezig en verwacht later zeker zestien keer van ons te horen hoe lekker het niet was”, zegt ze.

Als ik mijn vrienden vertel dat Bas en ik het nog steeds naar hun zin hebben in bed, staan ​​ze versteld en willen ze weten hoe we het doen.Tooske’s carrière, die begon met haar eerste optreden op televisie in 1995 in de Soundmixshow, heeft veel verschillende facetten van de Nederlandse entertainmentsector laten zien.

Ze werd in 1996 gekroond tot Miss Overijssel, de provincie waar ze vandaan komt, en eindigde het jaar daarop als vierde in de Miss Nederland-competitie. Ook zong ze twee jaar bij de band Bogy Bogy. Later werkte ze als VJ voor TMF Nederland en MTV, waar ze respectievelijk van 1998 tot 2002 werkte.

In 2002 maakte ze de overstap naar de grote televisiezenders, toen ze twee seizoenen lang samen met Reinout Oerlemans Idols Nederland presenteerde op RTL4.

Tooske Ragas Lengte
Tooske Ragas Lengte

Het Junior Songfestival, de presentatie van de Televisierring, en Help, Ik word vader! werden allemaal gepresenteerd door Breugem nadat ze in 2005 RTL verliet voor de AVRO.In samenwerking met Marco Schreyl presenteerde ze het derde en vierde seizoen van Deutschland sucht den Superstar, de German Idols-versie van Deutschland sucht den Superstar.

You may also like...