Tony Marshall Ziek | Tony Marshall is een Duitse schlager- en operazanger die werd geboren in het Verenigd Koninkrijk. Het is Herbert Anton Bloeth die deze naam op straat draagt. Tony Marshall, de popzangeres, is herstellende van een coronabesmetting.

Tony Marshall Ziek
Tony Marshall Ziek

Tony Marshall, de popsensatie van Baden-Baden, is herstellende van zijn ziekte. Volgens berichten in de media werd hij ondanks twee vaccinaties opgenomen op de intensive care nadat hij een coronabesmetting had opgelopen.

Het goede nieuws voor alle Schlager-fans is dat Tony Marshall aan de beterende hand lijkt te zijn na zijn coronaziekte. In een interview met het Duitse persbureau DPA bevestigde zijn familie dat hij aan de beterende hand is en geen intensieve therapie meer nodig heeft.

De familie van Marshall weigerde eerst commentaar te geven op zijn gezondheid, maar ze hebben de corona-infectie nu openbaar gemaakt en noemden de mediadruk die de afgelopen dagen op hen werd uitgeoefend als rechtvaardiging voor het nemen van deze actie.

Marshalls familie daarentegen smeekt iedereen om hem rust en tijd te geven om van zijn ziekte te genezen.Gabriele Marshall, de vrouw van Marshall, had ook last van Corona. Volgens het OM heeft de 83-jarige slechts een matig verloop gehad en is sindsdien hersteld.

Marshall ontving zijn operazangopleiding in Karlsruhe, Duitsland, waar hij in 1965 afstudeerde. In plaats van een carrière in de opera na te streven, koos Marschall voor een meer conventionele weg. In zijn thuisland heeft hij een groot aantal hitsingles op zijn naam staan.

In Nederland is hij vooral bekend van het nummer Schöne Maid, dat hij in 1971 opnam en zowel in het Nederlands als in het Engels uitbracht. Gedurende een week in februari 1972 stond de Duitstalige versie van de Daverende Thirtig bovenaan in de Daverende Thirtig.

Tony Marshall Ziek
Tony Marshall Ziek

Baden-Baden is een stad in Duitsland. Tony Marshall is een superster in de popmuziek en zijn kenmerkende brede grijns is nog steeds herkenbaar in de industrie. De zangeres van “Beautiful Maid” kampte de afgelopen jaren met gezondheidsproblemen en werd zelfs in coma geplaatst.

Nu maakt de popartiest zich openlijk zorgen over zijn laatste dagen op aarde.Tony Marshall heeft de afgelopen jaren te maken gehad met grote gezondheidsproblemen. Toen de popartiest de diagnose diabetes kreeg, maakte hij een volledige herziening van zijn eetgewoonten.

“Ik consumeer alleen voedingsmiddelen die gunstig zijn voor mijn gezondheid. Omdat er geen suiker meer is, zal er geen cake of ijs zijn. Hij verklaarde in mei 2020IMAGE dat “er in plaats van braadworst en rollades veel groenten en salades zijn.

De popartiest daarentegen wil geen tijd meer verliezen: “Op dat moment is het voorbij.” “Als ik niets doe, ben ik tot huid en botten gereduceerd.”

Tony Marshall, wiens volledige naam Herbert Anton Bloeth is, is een Duitse popzanger die wordt beschouwd als een van de grootste poplegendes van het land. Tony Marshall, die 82 jaar oud is, is eigenlijk een geschoolde operazanger, maar hij brak door met de hit “.

Het nummer “Schöne Maid” werd in 1971 uitgebracht als single van het gelijknamige album. Leuk weetje : Tony Marshall was onvermurwbaar om dat specifieke nummer niet te zingen.

De popartiest dronk zwaar onmiddellijk nadat hij de opnamestudio was binnengegaan in de hoop de studio uit te worden geboot. Componist Jack White was echter onvermurwbaar en stond erop dat de opname werd gemaakt. Het nummer “Schöne Maid” is meer dan een miljoen keer gedownload.

De 82-jarige is in totaal 70 pond afgevallen in de loop van vier jaar van goed eten. 2019 bracht opnieuw een schok: de popzangeres kreeg een beroerte en nierfalen, waardoor ze enkele dagen in coma lag.

Tony Marshall Ziek
Tony Marshall Ziek

Tony Marshall was zich zeer bewust van zijn ziekte en hij vond het buitengewoon moeilijk om ermee om te gaan. De 82-jarige is in zijn huidige staat nauwelijks herkenbaar. Vanaf nu zou hij 35 kilo zijn afgevallen en draagt ​​hij niet langer zijn beruchte krullende bruine toupet.

You may also like...