Tom Egbers Dochter | Tom Egbers is een Nederlandse journalist, presentator en schrijver die in Nederland woont.Egbers was midden tot eind jaren negentig een aantal jaren student aan de School voor Journalistiek in Utrecht.

Tom Egbers Dochter
Tom Egbers Dochter

Zijn examinator, Koos Postema, raadde hem aan voor een functie bij de NOS en in 1984 werd hij aangenomen als presentator voor Studio Sport (NOS). Met een hoop gênante blunders en blunders was zijn vroege televisiecarrière een complete ramp zacht uitgedrukt.

In die periode deed hij ook interviews voor het voetbalblad Voetbal International. Egbers maakt in 1990 de overstap van de Veronica Omroep Organisatie naar de Veronica Omroep Organisatie, waarvoor hij het mediaprogramma Stop de Persen bedacht en presenteerde.

Daarnaast presenteerde hij het nieuwsmagazine Newslijn en een muziekprogramma waarin Edisons samen met een aantal internationale artiesten optrad.Amy, die 27 jaar oud is, is een van zijn twee kinderen. Amy werkt als operazangeres, iets wat je in het echte leven niet vaak hoort.

De dochter van Tom Egbers werkte in het verleden samen met haar moeder, die ook in de theaterwereld werkt, aan een theatervoorstelling. Amy Egbers deed samen met haar vader mee aan het televisieprogramma Kunststof. Dit is een cultureel praatprogramma waarin bekende en minder bekende Nederlanders uit de culturele sector (journalisten, schrijvers, dichters, schilders, musici, enzovoort) worden geïnterviewd over hun leven en werk.

Tom Egbers Dochter
Tom Egbers Dochter

Amy Egbers werd door haar vader, Tom Egbers, in een interview beschreven als een “lastig” kind, vanwege het feit dat ze een extravert persoon is die zich niet aan regels houdt. “Ik heb echter altijd vertrouwen in haar gehad en ik heb er alle vertrouwen in dat alles goed zal komen.

” Tom Egbers is presentator bij NOS Studio Sport, waar hij al enkele jaren werkt. Maar hij heeft ook een aantal andere programma’s gemaakt, zoals de Toms-serie in zowel Nederland als het Verenigd Koninkrijk. Tom Egbers werd geboren op 18 oktober 1957 in Almelo, Nederland.

Hij studeerde in de jaren tachtig af aan de School voor Journalistiek in Utrecht en werd op aanbeveling van zijn hoogleraar aangenomen door de NOS. Niet lang daarna werd hij genomineerd voor de functie van presentator op Studie Sport. Daarnaast deed hij interviews voor de publicatie Voetbal Inside.

Janke Dekker, de vrouw van Tom Egbers, is ook een succesvolle zakenvrouw, met een hele reeks spraakmakende producten die haar naam dragen. Daarom heeft ze haar eigen maakbedrijf Janke Dekker Producties opgericht. Bij het grote publiek is ze echter beter bekend door haar rollen in films als Oorlogswinter, Footloose, Evita en Carmen.

Tom Egbers Dochter
Tom Egbers Dochter

Ze was op televisie te zien in verschillende rollen, onder meer als jurylid in de show Korenslag. De afgelopen jaren is zij betrokken geweest bij de ontwikkeling en totstandkoming van een aantal muziek- en muziektheaterproducties in Nederland.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *