Timur Perlin Relatie | Timur Perlin is een Nederlandse DJ en radiopresentator die werkzaam is in de muziekindustrie. Timur Perlin, een radio-dj, is na vier jaar teruggekeerd naar het noodlijdende 3FM-radiostation. Gisteren zond de zender een geïntercaleerde editie uit van het liefdadigheidsprogramma Serious Request, dat gisteren werd uitgezonden. “Radio maken is een heel persoonlijke ervaring geworden.

Timur Perlin Relatie
Timur Perlin Relatie

“Het is iets waar ik van geniet.” Dit alles gebeurde dinsdag, net toen Perlin op het punt stond een jongen te bellen die de geheime locatie van het exclusieve Mneskin-optreden, georganiseerd door 3FM, wilde onthullen aan degenen die die geen kaartjes had. De uitzending werd onderbroken.

Het bleek een van de winnaars in de competitie te zijn. De DJ wilde hem rechtstreeks spreken over zijn bedoelingen. Alles spande samen om dat te voorkomen, en Perlin bevond zich vooraan van het blok.

Perlin ontdekte later dat de jongere lijdt aan de aandoening van Asperger, en de stationsmanager was op zijn beurt bezorgd over het onderhouden van een positieve band met de platenbusiness.

Kortom, ik kan iedereen begrijpen. Ik begrijp wat je zegt, jongen, en hoewel het waar is dat het niet erg handig is, moet je er niet mee doorgaan. Ik heb contact met mijn channelmanager.

Er zijn hier veel concurrerende belangen, en het zou zonde zijn als we het nu op de radio verpesten. Een beetje vertrouwen in je dj dat je het niet gaat verknoeien zou fijn zijn.”

Perlin beweert de situatie met Everything te hebben opgelost. Een woordvoerster van 3FM liet dinsdag eerder weten dat de twee met elkaar zijn gaan communiceren.

Perlin werd in 1976 geboren als onder meer de jongere broer van een Poolse chemicus, de jongere zus van een Israëlische ingenieur en de jongere broer van een Russische geoloog. Op 6 december 1992 werd hij voor het eerst live op de radio uitgezonden door de lokale omroep Transmedia in Zaltbommel.

Timur Perlin Relatie
Timur Perlin Relatie

De School voor Journalistiek in Utrecht was Perlins studieplek en hij nam zijn eerste radio-uitzending tijdens zijn studie op voor kabelstation NEW Dance Radio.

Met ingang van 23 februari 2008 kreeg hij zijn eigen radioprogramma op NPO 3FM. In de ochtenden op zaterdag en zondag tussen 07.00 en 10.00 uur zond hij de ochtendshow uit. Gedurende deze tijd besteedde hij veel aandacht aan het nieuws van de dag, opmerkelijke gebeurtenissen en muziek.

Hij werkte opnieuw samen met Rámon de Stagiair voor deze show. Sinds het vertrek van Eddy Zoy van NPO 3FM is Perlin op zaterdag en zondag van 12.00 tot 15.00 uur te horen met het programma Timur Open Radio, dat wordt gehost door Perlin.

Zij is de bedenker van Mama Appelsap, een radioprogramma waarin luisteraars worden voorgespiegeld dat ze Nederlandse regels begrijpen in een songtekst die in een vreemde taal is gesteld.

Op NPO 3FM is het een veelvoorkomend onderdeel van zijn programma en hij was ook op televisie te zien in de quizshow Doe Maar Normaal.

Timur Perlin had een andere visie op zijn terugkeer naar radiostation 3FM toen hij vertrok. De scripts voor zijn nieuwe middagshow, die onderwerpen bevatten die nieuw zijn bedacht en humoristisch zijn, zouden naar de achterkant van de kast kunnen worden verwezen.

Hij ging werken met een groep mensen die voornamelijk thuis waren. In plaats daarvan sprak hij de afgelopen anderhalve week bijna helemaal alleen in de microfoon in de opnamestudio.

Perlin maakte op 5 juli 2020 bekend dat hij stopt met zijn programma De Timur Timur Show op NPO Radio 2, dat hij sinds april alleen op zondagochtend tussen 9.00 en 12.00 uur uitzendt.

Timur Perlin Relatie
Timur Perlin Relatie

Perlin zendt het programma sinds april alleen nog maar op zondagochtend uit. Hij heeft aangegeven vanaf maandag 6 juli 2020 fulltime te gaan werken bij NPO 3FM, nadat hij in april al weer op het station was teruggekeerd om daar wat werk te doen

You may also like...