Tim Hofman Lengte | Tim Hofman is een Nederlandse presentator, journalist, dichter en columnist die in Nederland woont. Hofman werkte het grootste deel van zijn tijd onder het pseudoniem debroervanroos.

Tim Hofman Lengte
Tim Hofman Lengte

Daarnaast staat hij bekend om zijn werk als presentator van de online spelshow , waarmee hij een aantal prijzen heeft gewonnen.In zijn nieuwste dichtbundel Funny Too terrible is Tim Hofman open en eerlijk over een tijdelijke breuk die is ontstaan ​​tussen hem en zijn partner Lize Korpershoek.

In het gedicht blikt de verteller, die al twee weken elke dag rouwt, terug op een moment waarop Lize hem even in de steek liet.Het had een behoorlijke impact op de presentator, maar niet iedereen herkende dit.

Iedereen zei: ‘dat is geil, niet?’, maar ik voelde me vreselijk over mezelf omdat ik het deed. Ik dacht bij mezelf: “Dit is nu een afspraak en ik moet erdoorheen komen.” Toch heet het gedicht niet voor niets 2 weken elke dag huilen.”

Tim Hofman werd geboren op 7 september 1988 in Vlaardingen. De tv-persoonlijkheid en auteur is anno 2022 bekend van zijn werk voor BNN Today en Spuiten en Slikken. Zijn sterrenbeeld is Kreeft en hij is 33 jaar oud op het moment van schrijven.

In tegenstelling tot Tim, die besloot om gedichten over de tijdsperiode te maken, koos Lize ervoor om hem op te nemen in de documentaire My sex is broken. In langdurige samenwerkingen onderzoekt ze waarom haar libido afneemt in de film, die later dit jaar uitkomt.

Daten met een vrouw wordt ook geportretteerd in haar documentaire, en ik ben daar een klein onderdeel van als deelnemer. We besloten door te gaan en het toch te doen aangezien ik altijd een luide mond heb als het gaat om het feit dat je van alles en nog wat moet kunnen praten. Met andere woorden, als Lize die film wil maken, ga ik niet onvolwassen optreden tegenover haar.”

Als presentator van het BNN-programma Spuiten en Slikken, waar hij verschillende afleveringen maakte, waaronder Tims Tuintje, een wekelijkse serie over de toestand van het milieu in Nederland, waar hij ook zijn eigen moestuin had, kreeg Hofman in 2013 brede bekendheid. .

Daarnaast begon hij zijn schrijverscarrière met een artikel in het tijdschrift Foxy, waarin hij een Belgische dame afbeeldde die gekleed was in de kleens die een opslagruimte binnenging.

Tim Hofman Lengte
Tim Hofman Lengte

Hofman was op 5 februari te zien in het BNN-KRO televisieprogramma Zeg dag tegen pesten. Ook verschijnt Hofman regelmatig als internetspecialist in de programma’s BNN Today en De Wereld Draait Door van NPO Radio 1.

In zijn documentaire ‘Back To Your Own Land’ werd Hofmans activistische journalistiek ‘weerzinwekkende emo-porno’ genoemd, die in 2018 werd uitgebracht.In juli 2021 verscheen een vernietigend artikel over de verloving van Tim Hofman in De Telegraaf.

en het is geschreven door Marc-Marie Huijbregts. Op Twitter ontkende Hofman dat hij een Messiascomplex had. “Net zoals de overgrote meerderheid van opinieleiders, dopamineverslaafden en platformers in deze zaal.” Ik ben een provinciaal uit Vlaardingen die fel gekant is tegen ongelijke machtsverhoudingen, taboes en repressieve structuren van welke aard dan ook.

Iemand of iets dat natuurlijk ook wel eens over mezelf gaat, want laten we niet doen alsof puur altruïsme bestaat. Laat u in ieder geval niet misleiden door te denken dat uw actie overdreven of te messiaans is; vriendelijk vragen lost zelden een groot probleem op.”

In 2019 bedachten Hofman en Gert-Jan Segers Coalitie-Y, een samenwerkingsverband van jongerenorganisaties, studenten en politieke partijen dat in januari 2019 van start is gegaan.

Tim Hofman Lengte
Tim Hofman Lengte

Hiermee hopen ze bewustwording te creëren over de problematiek van de jongere generaties onder beleidsmakers. In september overhandigden ze een manifest aan premier Rutte, waarin ze onder meer pleitten voor vaste banen, betaalbare woningen, de afschaffing van het leenstelsel en het herstel van de basisbeurs.

You may also like...