Tijl Beckand Relatie | Tijl Beckand is een komiek en televisiepresentator uit Nederland. Samen met Ruben Nicolai, Ruben van der Meer en Jeroen van Koningsbrugge is hij vooral bekend als een van de cabaretiers van het televisieprogramma De Lama’s.

Tijl Beckand Relatie
Tijl Beckand Relatie

Hij wordt ook erkend als stand-upcomedian. Het is geen geheim meer dat Tijl Beckand ooit in zijn leven een scheve schaats heeft gereden. Desondanks vindt de cabaretier en televisiepresentator het moeilijk om erover te praten, blijkt uit een interview in de nieuwste uitgave van ‘LINDA’.

Tijl gaat in gesprek met Lakshmi, de zangeres die bekender is geworden door haar deelname aan de film in 2021. Hoewel ze erkennen dat zij en haar partner last hebben van bindings- en relatieangst, gaan de zangeres verder met het creëren van de monogamie op basis van hun gedeelde ervaring.

Als Lakshmi Tijl wordt geconfronteerd met de pijnlijke vraag of hij altijd al een monogaam is geweest, weigert hij ja of nee te zeggen.Naast De Lama’s The Perfect Picture is Tijl Beckand bekend van zijn rol in De Slimste Mens en zijn deelname aan The Perfect Picture. Naast zijn publieke persoonlijkheid is hij de trotse vader van drie lieve kinderen.

Toen in 2017 echter een einde kwam aan zijn huwelijk met Nicolette, bleef de presentatrice niet lang alleen. Hij kreeg een relatie met Markell, een productieassistent met wie hij destijds een werkruimte deelde. Ondanks berichten in de media dat de twee eerder samen waren geweest, heeft de presentatrice nooit iets over het onderwerp gesproken.

Het koppel verwelkomde eind september een zoon, Faas, op de wereld. Ze maakten de aankondiging dat ze in augustus vorig jaar nog een kind verwachtten.In het televisieprogramma Gehaktdag speelde hij in 2010 de rol van een van de teamcaptains.

Tijl Beckand Relatie
Tijl Beckand Relatie

Tussen 2011 en 2018 was hij de teamcaptain van het mannenteam in de spelshow De Jongens tegen de Meisjes.In 2021 is hij presentator van het televisieprogramma De Verraders.

Volgens de huidige editie van LINDA begint Tijl een gesprek met zanger Lakshmi, die meedoet. Of de presentator zijn partner altijd trouw is geweest als het onderwerp monogamie ter sprake komt, wordt niet vermeld.

Het einde van zijn twaalfjarig huwelijk met Nicolette en het begin van zijn romance met Markell worden genoemd in zijn verklaring: “Nou, laat me zeggen dat ik in een situatie ben geweest waarin iets eindigt en iets anders begint.” Hij verwijst naar het einde van zijn huwelijk met Nicolette en het begin van zijn romance met Markell.

Er is één ding dat Tijl uit deze ervaring heeft weggenomen. “Dat er nooit een goed moment is om ergens een einde aan te maken”, zegt hij verder. “Of je gaat te snel of je doet er gewoon te lang over.

Toen ik 27 was, ging ik eindelijk het huis uit en trok ik in bij een vriend om samen een nieuw leven te beginnen. Niemand zou het moeten doen, en ik zou het ook doen.” moedig het hen niet aan.”

In de woorden van de komiek: “Moeder en dochter maken het heel goed!” Dédée is vernoemd naar de tante van Beckand en de moeder van Helmann, die beiden Dédée heten.

Beckand onthulde dat Helmann zwanger was van haar tweede kind tijdens een optreden in de chatshow Jinek in augustus. Faas, hun eerste kind, werd bij hen geboren. Beckand is de vader van twee dochters, Bente en Fiene, die uit een eerdere relatie zijn geboren.

Tijl Beckand Relatie
Tijl Beckand Relatie

Beckand maakte in april bekend dat hij een coronavirus had opgelopen. Na een paar dagen werd zijn eenjarige zoon opgenomen in het ziekenhuis na ademhalingsproblemen veroorzaakt door hetzelfde virus.

You may also like...