Teun Koopmeiners Vriendin | Teun Koopmeiners is een Nederlandse profvoetballer die als middenvelder speelt voor zowel Serie A-club Atalanta als het Nederlands Elftal. Hij is geboren in Nederland en woont momenteel in Italië. Teun Koopmeiners lijkt op het punt te staan ​​om naar het buitenland te gaan om iets nieuws te proberen.

Teun Koopmeiners Vriendin
Teun Koopmeiners Vriendin

Welke competitie heeft je voorkeur: Serie A, Premier League, Bundesliga of La Liga? De smaakmaker van AZ heeft niets te klagen als het om aandacht gaat, en welke club hij ook kiest… De vriendin van Teun Koopmeiners zal hem overal vergezellen.

Koopmeiners groeide op in Castricum, Noord-Holland, en begon zijn voetbalcarrière als jeugdspeler bij de plaatselijke club Vitesse ’22. Inmiddels is hij doorgegroeid naar het professionele niveau.

Zijn eerste seizoen bij de jeugdopleiding van AZ was in 2009 op onder-12 niveau.Uiteindelijk klom hij door de gelederen, en als lid van de reserveploeg van de club, Jong AZ, hielp hij de club de Nederlandse derde divisie te winnen in het seizoen 2016-17, en zo promotie naar de Eerste Divisie te verdienen.

Op 18 augustus 2017 maakte Koopmeiners zijn professionele debuut voor Jong AZ door een doelpunt te scoren in een 3-1 overwinning op FC Den Bosch op de weg.

Op 1 oktober maakte hij zijn debuut in het eerste team, ter vervanging van Alireza Jahanbakhsh voor de laatste 30 minuten van een 4-0 verlies voor Feyenoord in het Stadion Mauritshuis.Aan het einde van het seizoen 2017-18 eindigde AZ op de derde plaats en kwalificeerde zich daarmee voor de Europa League.

In zijn eerste seizoen als prof maakte hij 26 competitieduels en scoorde in die periode één doelpunt.Als Teun Koopmeiners en Rosa Schmidt de kans krijgen om samen quality time door te brengen, pakken ze het liefst hun spullen en reizen ze de wereld rond.

Ondanks dat het gelukkige stel volgens Teuns Instagram de laatste tijd een stuk minder bezig is door de epidemie en werkverplichtingen. Teun Koopmeiners en zijn vriendin hopen binnenkort weer de wereld rond te kunnen reizen.

Teun Koopmeiners Vriendin
Teun Koopmeiners Vriendin

Het Nederlands onder-17 team kwam tot vier optredens, en het Nederlands onder-18 team kwam in totaal tot twee optredens. De onder-19’s reisden naar het UEFA European Under-19 Championship 2017, waar ze doorgingen naar de halve finales voordat ze ten onder gingen aan Portugal in een strafschoppenserie.

Koopmeiners speelde in totaal 13 wedstrijden voor het Nederlands onder-19 elftal. Na vijf optredens voor het Nederlands Onder-20-team, maakte hij op 22 maart 2018 zijn senior internationale debuut voor het nationale team onder-21, in een 4-1 nederlaag tegen de Belgische beloften in Doetinchem.

Koopmeiners werd op 19 augustus 2020 door zaakwaarnemer Dwight Lodeweges opgeroepen voor het Nederlands elftal als onderdeel van de voorselectie voor de UEFA Nations League-wedstrijden tegen Polen en Italië in september 2020. In oktober maakte hij zijn profdebuut. tegen Mexico in een vriendschappelijke wedstrijd.

Teun Koopmeiners Vriendin
Teun Koopmeiners Vriendin

Afhankelijk van de situatie kan Koopmeiners als verdedigende middenvelder of als centrale middenvelder spelen. Hij is ook in staat om als centrale verdediger te spelen. Hij staat bekend om zijn leiderschapskwaliteiten en ondanks zijn jonge leeftijd was hij aanvoerder van AZ Alkmaar in de Nederlandse competitie.

You may also like...