Tanya Roberts Doodsoorzaak | Tanya Roberts was de artiestennaam van Victoria Leigh Roberts, een Amerikaanse actrice, producer en model die stierf in 2011. Voor haar rollen als Julie Rogers in de televisieserie Charlie’s Angels en Stacey Sutton in de James Bond film A View to a Kill (1985), evenals Kiri in de film The Beastmaster en als Midge Pinciotti in That ’70s Show, is ze misschien wel het meest erkend in de Verenigde Staten.

Tanya Roberts Doodsoorzaak
Tanya Roberts Doodsoorzaak

Tanya Roberts, een bekende Amerikaanse actrice en Bond-girl, stierf op 65-jarige leeftijd. Na de verkeerde diagnose van de actrice en de daaropvolgende dood afgelopen weekend, maakte haar partner de aankondiging bekend op de beroemdhedenwebsite TMZ.

Ze verwierf bekendheid als Stacey Sutton in de James Bond-film A View to a Kill uit 1985, waarin ze het personage speelde. Ze staat ook bekend om haar rol als Midge Pinciotti, een buurvrouw in de tv-show That ’70s Show.

In de vroege uren van kerstavond werd Roberts naar het ziekenhuis gebracht nadat hij het bewustzijn verloor tijdens het uitlaten van de hond. Wat hiervan de oorzaak is, is op dit moment niet duidelijk.

En afgelopen weekend werd Roberts dood verklaard, maar het vonnis was onjuist. Eerder deze week bracht haar agent een persbericht uit waarin ze haar dood aankondigde, maar trok die verklaring later in. De status van Roberts was kritiek op het moment van schrijven.

Volgens rapporten ontstond de verwarring nadat haar partner, Lance O’Brien, door het ziekenhuis was geïnformeerd dat ze op het punt stond een natuurlijke dood te sterven. Volgens O’Brien sloot Roberts tijdens zijn afscheid haar ogen, waardoor de indruk werd gewekt dat ze was weggegaan, aldus TMZ.

Toen hij het ziekenhuis verliet zonder medisch personeel te raadplegen, informeerde hij de officier, die namens hem een ​​persverklaring opstelde en verspreidde. Daarin beschrijft O’Brien hoe zijn partner “haar mooie ogen” voor de laatste keer sloot voordat hij stierf.

Tanya Roberts Doodsoorzaak
Tanya Roberts Doodsoorzaak

Tanya Roberts, de Amerikaanse actrice die speelde als Bond-girl Stacey Sutton in de film A view to a kill uit 1985, heeft onthuld dat ze toch niet is overleden. Haar vriend en vertegenwoordiger, Mike Pingel, vertelde aanvankelijk aan de entertainmentwebsite TMZ dat Roberts, 65, zondag in een ziekenhuis was overleden, maar hij heeft sindsdien zijn verdieping veranderd en beweert nu dat Roberts nog leeft. Haar gezondheid is in groot gevaar.

Roberts, wiens volledige naam Victoria Leigh Blum was, belandde op kerstavond in het ziekenhuis nadat ze was ingestort tijdens het wandelen met haar twee honden. Naar verluidt is ze aan de beademing geplaatst en is ze nog niet bij bewustzijn. Volgens een woordvoerder van TMZ heeft haar verslechterende gezondheid niets te maken met het coronavirus.

Bovendien werd Roberts bekend door haar rol als Midge Pinciotti in de komedie That ’70s Show, waarin ze samen met Roger Moore speelde in de James Bond-film. Midge was de moeder van het hoofdpersonage Donna en ze verscheen regelmatig in de show gedurende de eerste drie seizoenen van de serie.

Toen haar man Barry werd gediagnosticeerd met terminale kanker, besloot de actrice de show te verlaten. Ze maakte een cameo-optreden bij meerdere gelegenheden in de volgende seizoenen als gastster.

Nadat ze met haar moeder uit New York was verhuisd, bracht ze een aantal jaren door in Mississauga, Ontario, waar ze een fotoportfolio begon op te bouwen en de basis legde voor een modellencarrière.

Ze stopte op 15-jarige leeftijd met de middelbare school en bracht de volgende jaren door in de Verenigde Staten. Ze verhuisde vervolgens naar New York City, waar ze zich vestigde als mode- en covermodel.

Haar relatie met psychologiestudent Barry Roberts begon toen ze in de rij stond te wachten voor een film. Ze vroeg hem later in een metrostation ten huwelijk en kort daarna trouwden de twee.

Tanya Roberts Doodsoorzaak
Tanya Roberts Doodsoorzaak

Ze begon acteren te studeren aan de Actors Studio bij Lee Strasberg en Uta Hagen terwijl ze een carrière als scenarioschrijver nastreefde onder het mom van Tanya Roberts, terwijl ze ook een carrière als scenarioschrijver nastreefde.

You may also like...