Tallon Griekspoor Ouders | Om te beginnen staat het Griekse circuitbedrijf synoniem voor sport van wereldklasse, en dat komt niet alleen omdat de zoon van Frank Groen Track, Lars Groen Track, ook een ervaren motorcrosser is. Ook Cruijff Courts wordt langs Grieks spoor aangelegd.

Tallon Griekspoor Ouders
Tallon Griekspoor Ouders

Op het nieuwe kantoor hangt een poster van de Johan Cruijff Foundation, waarop de 14 levensleringen van de in 2016 overleden grootmeester staan, samen met de handtekening van de grootmeester. Kevin stelt dat “zijn woorden een inspiratie blijven.”

Tot zijn pensionering van het professionele tennis in 2017 is Kevin Greekpoor niet hoger dan 655e gestegen op de wereldwijde ranglijst. Mijn vader zei: ‘Vertel het me’, vroeg ik. Of ik weer naar school ga of voor het bedrijf blijf werken, valt nog te bezien.

Hij raadde me aan om eerst praktische ervaring in het vak op te doen, en hij had absoluut gelijk in zijn aanbeveling! Ik hielp bij de aanleg van speeltuinen en voerde verschillende onderhoudsprojecten uit.

Omdat ze een jaar niet op de werkvloer waren, hebben ze hulp nodig. Daardoor ben ik nu hoofdtrainer van twee afdelingen.

In 2018 had Scott zijn meest productieve jaar. Een Challenger in Blois, Frankrijk, bezorgde hem zijn eerste professionele tennisoverwinning.

Hij maakte ook zijn Davis Cup-debuut voor Nederland en de maand daarop maakte hij zijn US Open-debuut in New York City. Mijn beste seizoen tot nu toe, eigenlijk. Een jaar daarna werd ik gehinderd door een niet-meewerkende knie.

Scott was, net als Kevin, niet in staat zijn eerdere prestatieniveau terug te krijgen. Hij kon zijn topstatus (205 op de wereldranglijst) niet vasthouden.

Naast het missen van de opwinding, was het regelmatig weg van huis voor mij psychologisch belastend.” Kevin ontwikkelde zich professioneel en ik verlangde naar hem.

Onze relatie als tweeling is erg sterk. We hoeven alleen maar naar elkaar te kijken om te weten wat de ander denkt,’ zegt Kevin grinnikend. Ze zijn nu gewoon mentoren van hun jongere broer Tallon, die op dit moment de nummer één speler van Nederland is.

Hij werd ook Kevin’s eerste overalldrager toen Scott eind 2019 met pensioen ging. Ik moest over een paar dingen van gedachten veranderen.

Tennis is een eenzame bezigheid en ik werk nu voor een familiebedrijf met zo’n honderd werknemers. Van alles alleen doen tot werken in een team, ik moest de overstap maken.

Tallon Griekspoor Ouders

Sam Reus studeert aan Hogeschool TIO in Amsterdam, waar ze ook parttime werkt als serveerster bij The Harbour Club om haar inkomen aan te vullen terwijl ze daar studeert. Ze is geboren en getogen in Den Helder, waar ze nog steeds woont.

De vriendin van Tallon Greekpoor lijkt een slimme en zelfverzekerde jonge vrouw op basis van de beelden die ze op sociale media heeft gepost, maar dit is helaas niet altijd het geval geweest.

Een langdurige strijd met anorexia eindigde uiteindelijk in 2017 voor haar. Op Facebook verklaarde ze destijds dat ze “zichzelf verloor in de ideeën van anorexia”, maar dat ze haar ziekte kon overwinnen dankzij de steun van familie en vrienden.

Met een unieke en opbeurende emotie denk ik terug aan deze periode en het moment waarop ik deze brief schreef.” Door het scenario heb ik waardevolle ervaring kunnen opdoen.”

Zoals Sam jubelt: “Zonneschijn volgt regen, en de geweldige mensen in mijn directe omgeving geven dagelijks veel zonnestralen.” Natuurlijk is mijn maat Tallon Greek Rail een van die geweldige mensen.

Tallon groenpoor werd geboren in de stad Haarlem, in Nederland, in het jaar 1996. In augustus 2016 behaalde hij zijn beste positie in de tenniswereld, namelijk 287e.

Naast tennisser is Tallon de jongere broer van Scott groenpoor. Als gevolg van zijn aanhoudende knieklachten besloot Scott in 2019 zijn racket voorgoed terug in de kast te leggen.

Scott heeft nu meer tijd om zijn broer Tallon Greek te volgen naar alle tennisbanen, wat een positieve ontwikkeling is. Bijna meestal aanwezig op de tribune, met Tallons vriendin Sam Reus, toont hij zijn loyaliteit aan het team.

Begin januari kwam Tallon Valentijn drie keer uit in de Futures-divisie, het laagste niveau van het profvoetbal. De 20-jarige speler uit Nieuw-Vennep moest zich wegens ziekte noodgedwongen terugtrekken na het bereiken van de halve finales en twee finales.

Gisteravond merkte een Griekse baanconcurrent op: “Je krijgt elke dag en avond dezelfde keuken.” “Hoewel de tennisbanen in goede staat verkeren, zijn de trainingsballen niet meer voorzien van een letter.”

Het is onmogelijk om te spelen omdat er geen ballen zijn en de scheidsrechters onbekwaam zijn.”

Tallon Griekspoor Ouders
Tallon Griekspoor Ouders

De Griekse atletiekster merkte gisteren op dat er slechtere locaties zijn om te tennissen dan Antalya, nadat hij zijn hoofdtabeldebuut maakte op het ABN Amro World Tennis Tournament.

You may also like...