Sylvana Simons Relatie
Sylvana Simons Relatie

Sylvana Simons Relatie | Silvana Hildegard is een vrouw die bekend staat om haar schoonheid. Sylvana Simons is een Nederlandse politica en voormalig televisiepresentator, geboren in Suriname en opgegroeid in Nederland.

BIJ1, een egalitaire antiracistische partij opgericht door Simons in 2016, heeft sinds 2021 een vertegenwoordiger in de Tweede Kamer namens haar partij.

Sylvana Simons zal als gast te zien zijn in de komende aflevering van ‘De Geknipte Gast’, die woensdagavond wordt uitgezonden. De 50-jarige wetgever spreekt openhartig over de verschrikkelijke relaties waar ze in haar vorige leven bij betrokken is geweest.

Elke week organiseert presentator zcan Akyol een barbershop-event waarin hij een bekende Nederlander uitnodigt. Sylvana Simons was woensdagavond te gast. Akyol ondervraagt ​​haar onder meer over haar persoonlijke banden. “Ik heb in mijn leven moeilijke tijden doorgemaakt”, zegt Simons terwijl ze haar verdieping begint.

Sylvana Simons en Roland Kahn hebben hun relatie beëindigd. Een bron dicht bij het paar beweerde dat “het gewoon niet lukte”. De tv-presentator en Roland hadden eerder moeilijkheden ondervonden in hun relatie.

Volgens het maandblad Story waren de twee eerder in de zomer van vorig jaar herenigd. Vanaf nu zou het liefdesprookje tot een einde zijn gekomen.

Roland Kahn is eigenaar van een aantal kledingbedrijven, waaronder CoolCat. Noch Sylvana, noch haar ex-man zouden blijven samenwonen in de villa in Amsterdam, die hij huurt voor ongeveer 17.000 euro per maand.

In de tussenliggende jaren heeft Sylvana twee mislukte huwelijken meegemaakt. Ze heeft twee kinderen uit eerdere relaties, een zoon en een dochter. Ze is de moeder van twee kinderen.

Ze beweert dat ze als kind een relatie aanging met iemand die haar mishandelde en mishandelde. ‘Dat is een beetje obscuur,’ merkte Simons op. Het antwoord op Akyol’s vraag waarom ze dat destijds toestond, is moeilijk voor haar te geven.

Het is niet mogelijk voor mij om de complexiteit van een gewelddadige relatie met u in slechts twee minuten hier te bespreken.”Met ernstige dreigingen die boven haar hoofd opdoemden, was Sylvana opgelucht dat ze de stoere soldaat Bert aan haar zijde had! ‘Ik kan altijd bij hem terecht voor hulp.

Sylvana Simons Relatie

Hij verliest nooit zijn woede en is er echt altijd voor me als ik iemand nodig heb. Ik ben altijd zo geweest, maar juist in dit scenario realiseer ik me hoe gelukkig ik ben met een man als hij aan mijn zijde.’

Sylvana heeft een aantal mooie woorden geschreven, en als ze ze terug leest in Story, zal ze zeker vervuld zijn van melancholie. Omdat de voormalige tv-persoonlijkheid het liefdesdeksel weer op haar neus heeft weten te krijgen! Het sprookje tussen Sylvana en Bert, die vier jaar jonger is dan Sylvana, is ten einde! In een interview met Story bevestigt Sylvana dat ze niets voor hem achterhoudt.

‘Bert en ik zijn in feite uit elkaar gegaan. Als een relatie eindigt, is dat natuurlijk niet prettig. Maar gelukkig voor ons was er niets mis mee. Het was een gezamenlijke beslissing en ook al zijn we niet meer samen, we zijn nog steeds goede maatjes.

Bert is nog steeds iemand die ik regelmatig zie. Ja, ik ben momenteel single op dit moment. Ik denk dat dat helemaal goed is zoals het is.’

Ze maakte de sprong naar de politiek in 2016, toen ze lid werd van de DENK-partij voor minderhedenrechten. Het was nadat ze haar bezorgdheid had geuit over een term die ze als racistisch beschouwde tijdens de chatshow De wereld draait door in 2012 dat ze besloot haar carrièrepad te veranderen.

Vanwege haar bereidheid om zich uit te spreken tegen institutioneel racisme – en in het bijzonder Sinterklaas’ blackfaced sidekick Zwarte Piet – heeft ze een spervuur ​​van negatieve feedback ontvangen op sociale mediaplatforms, evenals racistische uitlatingen en bedreigingen.

Simons verliet DENK na zeven maanden om haar eigen politieke partij op te richten, Artikel 1, die later werd omgedoopt tot BIJ1. Ze was vanaf het begin lid van DENK.

Hoewel ze geen zetel won bij de algemene verkiezingen van 2017, werd ze het jaar daarop verkozen in de gemeenteraad van Amsterdam en sindsdien heeft ze in de raad gezeten.

Na haar verkiezing in de Tweede Kamer in 2021 schreef Simons geschiedenis door als eerste zwarte vrouw de functie van fractievoorzitter in Nederland te bekleden.

Tijdens een Kamervergadering in december 2021 kreeg ze ruzie met Ockje Tellegen, die toen voorzitter was. Simons wilde ingaan op opmerkingen van een ander parlementslid die buiten de microfoon werden geuit en die zij als intimiderend beschouwde.

Tellegen berispte haar vervolgens, wat Simons ertoe bracht een officiële klacht in te dienen bij de autoriteiten. Een brief van Kamervoorzitter Vera Bergkamp waarin hij de acties van Tellegen verdedigde, werd uiteindelijk vrijgegeven.

Sylvana Simons Relatie
Sylvana Simons Relatie

You may also like...