Suze Van Kleef Relatie | Suse Amber van Kleef is een Nederlandse correspondent en journalist die voor verschillende publicaties heeft gewerkt, waaronder de NOS.Van Kleef maakte op jonge leeftijd deel uit van het Nederlands vrouwenvoetbalelftal onder-19. Na een knieblessure en een gebrek aan motivatie besloot Van Kleef zijn professionele voetbalcarrière niet voort te zetten en een maatschappelijke carrière na te streven.

Suze Van Kleef Relatie
Suze Van Kleef Relatie

Haar bachelor journalistiek aan de Hogeschool Utrecht werd haar in 2011 toegekend nadat ze eerder twee jaar Europese studies had afgerond aan de Universiteit van Amsterdam.

Van Kleef is getrouwd en heeft twee kinderen. Tijdens haar bacheloropleiding heeft ze stage gelopen bij NOS Op 3. Na haar afstuderen begon ze te werken als freelancer, maar in 2012 keerde ze terug naar NOS om 3 te werken als verslaggever en (eind)redacteur voor radio, televisie en vier jaar internetten.

Toen voormalig Groot-Brittannië-correspondent Suse van Kleef besloot om bij Dionne Stax in te trekken nadat ze vanuit het Verenigd Koninkrijk naar Nederland was teruggekeerd, kwamen er verschillende vragen op. De twee daarentegen hebben niets met elkaar te maken. Ze zullen echter ongetwijfeld over liefde spreken…

Suse van Kleef droomde er op jonge leeftijd van om profvoetballer te worden. Ze haalde zelfs de jeugdselectie van het Nederlands vrouwenelftal.

Vanwege blessuregevoeligheid besloot ze echter haar voetbalschoenen op te hangen toen ze 17 jaar oud was. Bovendien ontbrak het haar aan motivatie, wat haar op school zorgen baarde. Het personage Suse in Libelle geeft toe een chronisch afwezige student te zijn en zijn of haar huiswerk niet af te maken.

Suze Van Kleef Relatie

De twee vrienden ontmoetten elkaar voor het eerst toen ze op de redactie van NOS op 3 zaten, waar ze allebei hun professionele carrière als journalist begonnen. Nadat Dionne’s relatie met Suse eindigde, nodigde ze haar uit om bij haar te komen wonen. “Het was het beste wat me kon overkomen”, sprak Dionne haar dankbaarheid uit.

Ook blij met haar kamergenoot, zegt Suse: “Ik moet elke dag om haar lachen.” Bovendien is ze attent en attent.” Sommigen suggereerden zelfs dat de twee een relatie met elkaar zouden kunnen hebben. Toch gaat de relatie volgens de vrouwen niet verder dan beste vrienden en huisgenoten.

Van Kleef werkte van 2016 tot medio 2020 als correspondent voor onder meer de NOS en het Algemeen Dagblad in het Verenigd Koninkrijk. [4] Gedurende deze tijd verscheen ze regelmatig in talkshows zoals Pauw, Jinek en Op1 onder anderen. Ze dekt ook het Engelse voetbal voor het televisienetwerk Ziggo Sport.

NPO 3 zond Van Kleefs dagelijkse talkshow Studio France uit, die werd uitgezonden tijdens de FIFA Women’s World Cup in 2019.

Tijdens de wedstrijd van Willem II tegen sc Heerenveen in NOS Langs de Lijn op 13 maart 2021 maakte ze haar debuut als eerste vrouwelijke voetbalcommentator in Nederland.

Suse communiceert dagelijks realtime met presentatrice Dionne Stax ! De twee kennen elkaar al sinds ze allebei werkzaam waren bij NOS op 3. Aan de andere kant hadden ze nooit gedacht dat ze ooit samen in hetzelfde huis zouden kunnen wonen.

Toen Dionne vorig jaar een einde maakte aan haar relatie met radioloog Sytse Oudkerk, ontdekte ze tot haar verbazing dat haar ruime Amsterdamse appartement ongewoon stil was geworden. Als gevolg daarvan nodigde ze Suse uit om bij haar in te trekken. ‘Het is een heel comfortabele plek’, zegt Suse van Libelle.

Tijdens de Olympische Spelen in Tokio in 2021 was zij samen met Wouter Bouwman presentator van het NPO Radio 1-programma RadiOlympia, dat tijdens de spelen live werd uitgezonden.

Het is niet zo vreemd dat er geruchten gaan dat ze al een tijdje een relatie hebben. ‘We hebben er allebei goed om gelachen’, zegt Suse, die in de toekomst ongetwijfeld nog veel gesprekken met Dionne over liefde zal voeren.

Suze Van Kleef Relatie
Suze Van Kleef Relatie

Suse heeft nu in ieder geval de mogelijkheid om een ​​normaal privéleven te leiden. In tegenstelling tot haar tijd in Londen, waar ze voor haar werk een groot aantal feesten en diners moest missen. ‘Ik geniet van mijn vrijheid en alles kunnen zien. ‘Ik geniet van mijn nieuwe leven in Amsterdam…’

You may also like...