Blogs Trending

Sterrin Smalbrugge Ziek

Sterrin Smalbrugge Ziek | Sterrin Smalbrugge is ecoloog en reptielenexpert en als ze in haar boeken schrijft dat de aarde miljarden keren oud is, hebben neven en nichten het daar moeilijk mee. die in mijn hersenen werden geïnstrueerd’, vertelde ze gisteravond in zijn radioprogramma aan Özcan Akyol. “Ik heb keihard moeten werken om daar van af te komen.”

Sterrin Smalbrugge Ziek
Sterrin Smalbrugge Ziek

Sterrin, die afgelopen donderdag het eilandje verliet, blikt terug op haar Instagram. “ Intens dankbaar en veranderd als persoon. Dus vanavond verliet ik Expeditie Robinson na 26 dagen.

Ik plant waar ik al zo lang naar op zoek was en veel verder dan dat. Liefde voor mensen, liefde voor mezelf en kostbare gemütlichkeit. Ik heb genoten van de fantastische beproevingen, de natuur, de wezens en het overleven.”

Toch had ik vakbonden moeten vormen en stemmen op mensen die ik meer mag dan ikzelf, “Als ik nu door was gegaan. Dat past niet bij mij. Je hoeft niet meer in een vol glas te schenken en mijn glas was na 26 dagen helemaal vol”, vertelt Sterrin.

Slangenexpert Sterrin uit Rijssen doet mee aan het nieuwe seizoen Expeditie Robinson.Sterrin is een van de jeugdige reptielenexperts van Nederland. Voor haar populaire kinderprogramma ‘Reptile Gek’ reist ze elk de wereld over, waar ze op zoek gaat naar de meest bijzondere gekko’s en giftige slangen.

Sterrin Smalbrugge Ziek
Sterrin Smalbrugge Ziek

Ook schreef ze een boek en reisde ze met een theatervoorstelling door Nederland.Haar deelname aan Expeditie Robinson komt hier dus nog bij. Ze is blij dat ze het uiteindelijk kan vertellen. “Wat was dit moeilijk om geheim te houden. Ik heb veel getraind, gedoken en gerepeteerd om goed op mijn plek te komen.”

Of die medicatie zijn vruchten afwerpt, zullen we vanaf eind augustus zien.Sterrin is momenteel te zien in Expeditie Robinson, waar ze vroeger voor de vijfde keer openhartig over haar geschiedenis sprak.

Nadat Kamp Noord de palm op een haar na ziet, neemt Stefano Keizers alle schuld op zich en vraagt ​​de groep hem naar huis te schieten. Alleen al de studie maakt Sterrin woedend. In Stefano heeft ze al heel lang een vriend geplant. In de podcast vertelt ze iets verder over haar delicate nonage.

Sterrin groeide op in een streng religieus gezin in Rijssen, Overijssel, dat ze zelf de hoofdstad van de bible belt noemt. het is een kerk, ik noem het een sekte. Het is heel moeilijk voor me geweest.

Sterrin Smalbrugge Ziek
Sterrin Smalbrugge Ziek

Ik heb het nog nooit zo uitgesproken. Ik weiger het gewoon een kerk te noemen. Omdat je op dit moment gewoon geen leven hebt. Je bent gebracht zo op dat je hysterisch wordt van alles, want de buitenwereld is slecht. Zeker als muurbloempje, als je dat ook ongeveinsd gelooft, wordt ook je wereld echt klein.”

You may also like...