Sterrin Smalbrugge Vriend | Met haar slangen is Sterrin uit Rijssen een soort Facebook-sensatie geworden.
Actrice Sterrin Smalbrugge heeft niet alleen televisieaspiraties, maar blijkt ook in staat te zijn een bekend gezicht in de branche te worden.

Sterrin Smalbrugge Vriend
Sterrin Smalbrugge Vriend

Eerder was ze te gast in het BNN-programma Proefkonijnen en bracht ze al een bezoek aan Hart van Nederland. RTL Late Night is vanavond gastheer van haar en haar koningscobra en vertelt over haar studie in Zuid-Afrika.

Sterrin heeft regelmatig contact met Freek Vonk, een bekende dierenadvocaat. Met bijna 17.000 Facebook-volgers heeft ze met haar slangenexplosies al de verbeelding van velen geprikkeld. Guinea Pigs, een film met Sterrin en haar minnaar in de hoofdrol, werd in maart van dit jaar uitgebracht.

De presentatoren van dat programma wilden meer weten over de invloed van slangengif op het menselijk lichaam. “We zijn niet de enigen in Nederland die gifmelk consumeren, maar we zijn een van de weinigen die ook op de nationale televisie een verdieping kunnen vertellen.”

Ook van grote radiostations is bekend dat ze de telefoonlijn vasthouden met vragen. “Omdat ik nu in beeld ben, vragen ze me.”Ze is cum laude afgestudeerd aan Wageningen Universiteit en doet onderzoek naar reptielen en amfibieën over de hele wereld.

Sterrin heeft veel kennis van gevaarlijke slangen en is opgeleid door slangenexpert Romilly van den Bergh. In het kader van haar promotieonderzoek doet ze momenteel onderzoek naar de invloed van de mens op het leefgebied van padden.

Reptielengek in Videoland is een lokaal educatief televisieprogramma geproduceerd door Sterrin.Als presentatrice van The Great Reptile Production en Superheroes of the Animal Kingdom toert ze momenteel door Nederland met Sterrins Reptile Journey, een nieuwe educatieve theatervoorstelling.

Sterrin Smalbrugge Vriend
Sterrin Smalbrugge Vriend

Sterrin is de auteur van twee kinderboeken die verspreid worden door heel Nederland en België. Het grote reptielenboek en Sterrins reptielenreis zijn spannende boeken voor kinderen van 7 tot 12 jaar met prachtige foto’s van de bekende reptielenfotograaf Matthijs Kuijpers en grappige illustraties van Wendy Panders.

Het grote reptielenboek en Sterrin’s reptielenreis zijn beide verkrijgbaar bij Amazon. Dit voorjaar zal ze haar debuutroman voor volwassenen uitbrengen, The Fascinating Life of Reptiles, die in het voorjaar van 2022 zal verschijnen.

Elke zaterdag zendt schrijver en columnist zcan Akyol de interviewshow ‘Onze Man in Deventer’ live uit vanuit zijn woonkamer in het hart van zijn geliefde woonplaats Deventer.

Deze week is Sterrin Smalbrugge , reptielenexpert en ecoloog, te gast op Eus op de bank, waar zij en gastheer Eus op de bank praten over haar religieuze opvoeding en internationale ambities.

Sterrin is momenteel te zien in de televisieserie Expeditie Robinson, waarin ze in de vijfde aflevering al over haar verleden sprak. Nadat Kamp Noord op het nippertje ontsnapt met de overwinning, neemt Stefano Keizers de volledige verantwoordelijkheid op zich en verzoekt de bende hem naar huis te sturen.

Sterrin wordt woedend bij de gedachte alleen al. Voor het eerst in lange tijd heeft ze iemand gevonden om een ​​vriend te bellen. In de aflevering gaat ze dieper in op haar traumatische opvoeding.

Foto’s van Sterrin in de natuur en met reptielen zijn te vinden op haar Instagram-account, dat ze onderhoudt. Haar hele bestaan ​​draait om deze ene passie. Haar missie, net als die van haar grote rolmodel Steve Irwin, is om wezens te behouden en tegelijkertijd mensen voor te lichten over de schoonheid van reptielen.

Sterrin Smalbrugge Vriend
Sterrin Smalbrugge Vriend

Met haar eigen televisieprogramma Reptielengek op Videoland, theatervoorstellingen door heel Nederland en een kinderboek met de titel ‘het grote reptielenboek’ weet ze dat voor elkaar te krijgen.