Sarah Van Soelen Vroeger | Sarah van Soelen is vooral bekend als de vriendin van André Hazes, maar ze heeft ook andere rollen. Inmiddels staat ze niet meer alleen bekend als ‘de vriendin van’, maar is ze ook enorm geliefd op social media platforms. Recent zijn een aantal foto’s opgedoken van de mooie dame van een aantal jaren geleden.

Sarah Van Soelen Vroeger
Sarah Van Soelen Vroeger

Toen André Hazes zijn verklaring over zijn scheiding van Monique naar buiten bracht, bracht hij ook meteen Sarah van Soelen op de voorgrond. Sarah van Soelen en ik werden ook goede vrienden, en hoewel we toen een sterke band voelden, bleef onze relatie strikt vriendschappelijk.

André schreef: ‘Ik sluit niet uit dat hierdoor in de toekomst extra problemen kunnen ontstaan.’Het stel begon te daten kort nadat André had onthuld dat ze een intense emotionele band met Sarah hadden. Veel reizen en vakanties werden samen gemaakt, en ze kregen zelfs speciale tatoeages om de gelegenheid te herdenken.

Sinds oktober 2021 is het gebied rond André en Sarah verstoken van activiteit. De twee hebben duidelijk behoefte aan wat tijd voor zichzelf en hebben – zo lijkt het – een pauze van elkaar genomen.

André is volledig afwezig op sociale media, en ook op het Instagram-account van Sarah zien we de twee niet meer samen.Sarah van Soelen is echter het meest bekend als vriendin of ex-vriendin van André Hazes maar hij is lang niet de enige beroemdheid met wie ze te maken heeft gehad.

Maandag onthulde een andere bekende Nederlander dat hij met Saar aan het daten was in een podcast die hij aan het opnemen was.

Naast een relatie met voetballer Lars Veldwijk, het ex-vriendje van Monica Geuze, had Sarah volgens de actrice in het verre verleden ook een relatie met de broer van Tim Hofman, Sam. Dat blijkt uit zijn podcast Broers, die hij samen met zijn broer Rijk Hofman produceert en beschikbaar is op iTunes.

Sarah Van Soelen Vroeger

Sam zat vroeger in dezelfde klas als de influencer en het was in die tijd dat de twee erbij betrokken raakten. Het was geen happy end voor het paar, zoals hij uitlegt: “Ze maakte het eigenlijk uit binnen drie dagen na ontvangst van de e-mail.”

Helaas is daar volgens de voormalig deelnemer aan Holland’s Next Top Model geen bewijs meer van. “Dus vroeg ze me opnieuw of ik die e-mails wilde verwijderen”, zegt ze. “Ik heb alle foto’s nog”, vervolgt hij. “Ze was vroeger een heel aantrekkelijke jongedame.”

André en Sarah halen de laatste tijd de krantenkoppen in de entertainmentindustrie. Ondanks het feit dat hun scheiding niet officieel is bevestigd, circuleren er talloze geruchten over de redenen voor het vermeende liefdesdrama. Meer hierover vind je in onderstaande video.

Sarah van Soelen plaatst outfitfoto’s op Instagram omdat ze niet alleen Dre’s lieverd is, maar ook een fashion influencer op zich. Sindsdien heeft ze een aantal extra foto’s van zichzelf aan haar account toegevoegd.

Sarah bladerde door de fotoalbums van haar grootouders en kwam enkele hilarische beelden van vroeger tegen. Haar grootvader heeft de albums sinds haar geboorte en heeft ze veilig bewaard.

“Het is te leuk om steeds terug te kijken!” zij schrijft. “Ik eet bij 9/10 foto’s… Als gevolg daarvan heb ik geen significante veranderingen aangebracht.”

André Hazes lijkt een nieuwe partner te hebben gevonden en daardoor lijkt zijn relatie met Sarah van Soelen op de klippen gelopen. De ex-vriendin van de zangeres houdt ons via Instagram op de hoogte van haar gezondheid en stelt dat het goed met haar gaat.

“Ik ben in goede gezondheid en omringd door geweldige familie en vrienden. Ik heb uitstekend werk en het gaat heel goed met me. En ik voel me nu heel optimistisch”, zei Van Soelen in antwoord op vragen van haar volgers .

Hoewel de influencer eerder liet weten dat de relatie met Hazes tijdelijk was onderbroken, is er geen officiële bevestiging van de beëindiging van de relatie. Wel werd de zanger volgens verschillende roddelkanalen al aan iemand anders gelinkt: Anne Rose, een vrouw die voor het bedrijf van zijn moeder werkt.

Sarah Van Soelen Vroeger
Sarah Van Soelen Vroeger

“Natuurlijk heb ik zo nu en dan slechte dagen. Dit is echter iets dat in het leven niet te vermijden is. “Ik heb ermee leren omgaan”, schrijft Van Soelen in zijn blog. “Zelfs ondanks alles , Ik voel me eigenlijk heel goed, en ik laat niemand anders mijn ‘state of mind’ bepalen.”

You may also like...