Blogs Trending

Sarah Van Soelen Lengte

Sarah Van Soelen Lengte | Sarah van Soelen werd eerder deze maand in één klap bekend toen André Hazes haar naam introduceerde na zijn splitsing van Monique. De roddelbladen werken de klok rond in de hoop wat informatie over het nieuw gevormde partnerschap te onthullen.

Sarah Van Soelen Lengte
Sarah Van Soelen Lengte

Maar ook de zus van Sarah van Soelen profiteert ondertussen van het ‘succes’ van haar zus. Ze is niet onopgemerkt gebleven bij het publiek.

Julia van Soelen is een jaar of twee jonger dan haar zus Sarah en lang niet zo bekend als haar zus, maar ze is goed op weg om haar eigen naamsbekendheid te verwerven. Op dit moment heeft ze ongeveer 14 duizend volgers op Instagram, wat aangeeft dat ze haar zus al een lange tijd niet meer heeft bijgehouden.

Julia daarentegen is iemand die het volgen waard is. De zus van Sarah van Soelen blijkt een dame met een missie te zijn, met een heel specifieke strategie voor ogen. Ze heeft haar eigen schoonheidssalon in Rotterdam en legt geleidelijk een solide basis voor haar toekomst.

Haar zus en zij zijn de beste vrienden. Foto’s van de twee worden regelmatig op internet gezien.Sarah van Soelen is volgens haar Facebookpagina de nieuwe vriendin van André Hazes. Doordat de 25-jarige influencer heeft geëxperimenteerd met haar uiterlijk, zijn sommige mensen benieuwd hoe ze er in haar vroegere jaren uitzag.

Wij hebben de oplossing voor uw probleem.Sarah van Soelen lijkt het een en ander aan haar uiterlijk te hebben laten prutsen. Door NU.nl is gemeld dat de influencer twee millimeter fillers in haar jukbeenderen heeft, wat ook te zien is op het socialmediakanaal van een kliniek.

Sarah Van Soelen Lengte
Sarah Van Soelen Lengte

Daarnaast liet ze haar lippen sprayen, wat een fijn gebaar was. Ze zou dit hebben laten doen toen ze ongeveer 22 jaar oud was. Het is onduidelijk of er iets anders is gedaan om Sarah’s uiterlijk te veranderen.

André, die 27 jaar oud is, beweert dat Sarah en haar familie geweldig voor hem hebben gezorgd in zowel goede als moeilijke tijden. Hun steun en aanmoediging waren, in zijn woorden, “een geweldige steun en een rots in de branding” voor hem, vooral in tijden dat hij er doorheen ging.

Hazes heeft de afgelopen maanden een positieve vriendschap opgebouwd met Sarah van Soelen, de dochter van de vermogende Electro-Cirkel-regisseur Rudolf van Soelen. De muzikant beweert dat hij een ‘sterke klik’ met haar had, maar dat het gedurende het hele proces een vriendschap bleef.

Als André en Monique eindelijk hebben besloten hun relatie te beëindigen, klinkt er een nieuw geluid in hun flatgebouw. “Ik sluit de kans niet uit dat hier in de toekomst meer uit voortkomt”, zei hij gisteravond toen hem werd gevraagd naar een mogelijke relatie met de brunette. “Ik sluit niet uit dat hier in de toekomst meer uit kan komen.”

Sarah van Soelen, een vrouw van 25, is geen grijze muis. Als ze niet in prachtige kostuums poseert op haar Instagram-account, dat op het moment van schrijven meer dan 50.000 volgers heeft, promoot ze haar boek.

Luxe ontbreekt duidelijk niet in het leven van de influencer, die sprankelende jurken met daaronder hoge hakken draagt ​​van dure designerlabels als Saint Laurent en Christian Louboutin en in haar eigen zwembad in bikini poseert voor foto’s.

Sarah van Soelen plaatste onderstaande video op haar Instagram-account, die je hieronder kunt zien. Ze zat voor de televisie en keek naar een concert van artiest Adele. Ze was zo onder de indruk van het optreden dat ze er een foto van op haar Instagram-account wilde plaatsen om te laten zien dat ze het was gaan zien.

Sarah Van Soelen Lengte
Sarah Van Soelen Lengte

Sarah maakt daarna pas een enorme blunder. Ze filmde een paar seconden te lang, dus je kunt haar nog steeds een enorme scheet op de achtergrond horen laten.

Sarah Van Soelen Lengte

180 cm

You may also like...