Sandra Schuurhof Relatie | Sandra Schuurhof is een Nederlandse televisiejournalist en presentatrice die in de televisie-industrie werkt.Nadat ze cum laude afstudeerde aan de School voor Journalistiek, begon Schuurhof haar professionele carrière als verslaggever voor 5 in het Land televisie.

Sandra Schuurhof Relatie
Sandra Schuurhof Relatie

Daarna werkte ze een jaar voor Veronica en maakte documentaires in de Verenigde Staten. Zodra Schuurhof terugkeerde naar Nederland, begon ze te werken als algemeen verslaggever voor RTL Nieuws, waar ze vanaf maart 2012 tot maart 2012 bleef.

Nadat Erik Mouthaan in 2006 met pensioen ging uit de koninklijke familie, nam ze de rol van koninklijke familie over correspondent. Eind 2008 breidde ze de reikwijdte van haar functie nog verder uit door een functie als royaltyexpert bij RTL Boulevard aan te nemen.

Sandra Schuurhof beëindigde abrupt haar band met de vader van haar ongeboren zoon James terwijl ze zwanger was van zijn broer James. Volgens hem is de breuk ontstaan ​​omdat hij zich wilde herenigen met zijn ex-vrouw. Sandra daarentegen heeft nu de echte reden onthuld.

Sandra Schuurhof , uit Noord-Holland, glunderde toen ze afgelopen zomer Stephan, ook uit Noord-Holland, op het eiland Ibiza tegen het lijf liep. Sandra was daarentegen meteen ontgoocheld: ze stond al na een paar maanden weer op de markt.

Het was opmerkelijk omdat ze een paar ogenblikken eerder haar wens had uitgesproken om oud te worden met Stephan! Dat wilde ze ook doen met Hans Luiken, de vader van haar zoon James.

Sandra Schuurhof Relatie
Sandra Schuurhof Relatie

Toen Sandra destijds met Story sprak, sprak ze haar wens uit om ‘blij met hem te blijven’. De relatie was echter al beëindigd toen ze zwanger werd en Hans kon het geluk weer vinden bij zijn ex-vrouw Ina. Wel verklaarde hij dat hij zich op geen enkele manier aan zijn verantwoordelijkheid zou onttrekken.

Sandra verheugde zich op de komst van haar kind, ondanks dat haar omstandigheden voorlopig niet ideaal waren. En toen het kleine kind arriveerde, riep ze uit: ‘James is een bron van inspiratie in mijn leven.’ ‘Het moederschap heeft me als een zachte deken omhuld’, denk ik.

Ondanks het feit dat de alleenstaande moeder echt van haar tijd genoot, was ze opgelucht dat ze na een korte onderbreking weer aan het werk kon. Ze zou de zorg van James kunnen delegeren aan haar moeder en stiefvader, maar ook aan een au-pair en Hans.

Sandra Schuurhof, een televisiepresentatrice, was dolgelukkig toen ze Stephan vorige zomer ontmoette, maar de liefdesvlam was snel gedoofd. Sandra was ineens weer vrijgezel, ondanks dat ze had aangegeven dat ze de rest van haar leven met Stephan wilde doorbrengen.

Dat wilde ze ook doen met Hans Luiken, de vader van haar zoon James. De relatie was echter al tijdens de zwangerschap verbroken en Hans was teruggekeerd naar het huis van zijn ex-vrouw Ina.

RTL 4 zond in de zomer van 2011 de zomershow I’ll dine at your table uit, waarin Schuurhof een van de presentatoren was. Ook een aanbod om in een Playboy-advertentie te verschijnen sloeg ze af.

Sandra Schuurhof Relatie
Sandra Schuurhof Relatie

In de jaren 2013-2014 werkte ze als presentatrice voor WNL op Zondag. In 2015 is ze columnist voor de VROUW, waar ze op Koningsdag live vanuit Dordrecht verslag doet.

You may also like...