Sandra Robinson Leeftijd | Naast acteur is Sandra Dee Robinson de oprichter van de mediatraining- en adviesorganisatie Charisma On Camera. Sandra Dee Robinson werd geboren in New York City en groeide daar op.

Sandra Robinson Leeftijd
Sandra Robinson Leeftijd

De echte naam van de zangeres is Sandra Ferguson Robinson, en ze is geboren en getogen in de wijk Pittsburgh in Jefferson Hills, Pennsylvania. Ze begon haar modellencarrière door deel te nemen aan lokale optochten in haar thuisstaat Pennsylvania, waar ze in maart 1985 uiteindelijk de titel van Miss Pennsylvania USA verdiende.

de Miss Universe-verkiezing, die later dat jaar werd gehouden.Sandra Dee Robinson is een vrouw die in de Verenigde Staten woont. Ik ben twee keer getrouwd geweest.

Haar eerste huwelijk was met John Reinhardt, met wie ze twee kinderen had. Haar tweede huwelijk, met Allen Robinson, vond plaats in 2005 en het paar is tot op de dag van vandaag samen gebleven. In haar professionele leven draagt ​​ze zijn achternaam.

Sandra Dee Robinson werd opgenomen in de lijsten van beroemde mensen die op 23 maart zijn geboren, waaronder Sandra Dee Robinson. Sandra Dee Robinson is een lid van de prominente actrices op 54-jarige leeftijd.

Er is niet veel informatie beschikbaar over haar familie. De identiteit van haar vader en moeder zijn onbekend, en er is geen informatie over haar kinderen.

Sandra’s belangrijkste bron van inkomsten is als actrice in een soapserie. Op dit moment hebben we niet genoeg informatie over zijn familie, relaties, jeugd of andere aspecten van zijn leven. We zullen zo snel mogelijk een update geven. In 2019 varieert het geschatte vermogen van $ 100K tot $ 1M.

Sandra Robinson Leeftijd
Sandra Robinson Leeftijd

In de Verenigde Staten van Amerika werd Sandra Dee Robinson geboren op 23 maart 1967 in de stad Pittsburgh, Pennsylvania, Verenigde Staten van Amerika. Ze is een bekende actrice van beroemdheden met een cultstatus.

Als resultaat van haar werk was ze in films en televisieshows zoals The Bold and the Beautiful, Another World, Illegal in Blue, Ice Dreams en Falcon Down, en nog veel meer. Alan Robinson en John Reinhardt zijn de mannen die met haar zijn getrouwd.

Na haar eenjarige regeerperiode begon Robinson actief een carrière als acteur na te streven, met als doel een rol te spelen in een drama overdag. Haar eerste en meest bekende soap-operarol was die van Amanda Cory in Another World, die debuteerde in augustus 1987 en liep tot december 1987.

Ze verliet de show in 1993, keerde terug in 1998 en bleef totdat de show werd geannuleerd. jaar, in totaal 15 jaar.In 1997 verscheen ze op The Bold and the Beautiful als Brooke Logan voor een korte periode, terwijl Katherine Kelly Lang weg was met zwangerschapsverlof, ter vervanging van Lang. Enkele maanden later verscheen ze op Sunset Beach in de rol van Jade Sheridan, een juwelendief.

Op NBC’s Days of Our Lives, werd Robinson gecast als Dr. Charlotte Taylor in 2005 als een herschikking Felicia Scorpio-Jones, en ze keerde terug naar de show in 2008 als Dr. Charlotte Taylor.

Haar andere projecten buiten de televisiewereld omvatten afleveringen van de televisieserie Renegade en Silk Stalkings, evenals een aflevering van de televisieserie Hot Line.

Sandra Robinson Leeftijd
Sandra Robinson Leeftijd

Sandra heeft gastoptredens gedaan in populaire televisieprogramma’s als onder meer Two and a Half Men en CSI. Ze heeft ook meegewerkt aan de webserie The Bay, die je hier kunt bekijken. Charisma On Camera, een mediatrainings- en adviesbureau dat ze heeft opgericht en bezit, vormt een goede aanvulling op haar openbare optredens.

Sandra Robinson Leeftijd

54 years