Sander Vahle Relatie | Naar aanleiding van het verschijnen van de verdieping in Story in 2007 zorgde de affaire tussen Linda de Mols grote liefde Sander Vahle en Heleen Hofstee voor veel opschudding in het Gooi en de showbizz.

Sander Vahle Relatie
Sander Vahle Relatie

Alles wat er is gebeurd is niet voor niets geweest, terugkijkend: twaalf jaar later zijn tv-regisseur Sander en Heleen nog steeds verliefd op elkaar!

Volgens hen ‘zijn we nog steeds heel tevreden’. Sandy’s scheiding van Linda, met wie hij een zoon Julian en een dochter genaamd Noa had, was de katalysator voor hun moeilijke start.

Het nieuws dat het onbreekbare paar uit elkaar was, was al een bron van consternatie, maar werd nog explosiever toen berichten de ronde deden dat het paar uit elkaar was gegaan vanwege een overspelige relatie tussen Sander en Helen!

Sander en Heleen zijn nog steeds samen, ondanks het verstrijken van de tijd. Evenzo had Linda een heropleving van geluk na haar tragische breuk met Sander. Een paar maanden na de breuk werd Linda verliefd op muzikant Jeroen Rietbergen.

Nogmaals, dit was een romance die gevolgen had voor een aantal individuen, aangezien Jeroen toen nog betrokken was bij Lieke van Lexmond, die uiteindelijk met Linda bij RTL zou gaan werken.

Linda zei ja tegen juwelier Fred Reuter, haar jeugdvriendje, op 23 augustus 1991, toen ze 27 jaar oud was. Na vier jaar huwelijk was de taart op. In juni 1995 besloten ze te scheiden. Kort daarna maakte Sander, de vader van haar kinderen, kennis met de presentatrice.

Haar ex-man was niet verrast toen ze in een relatie belandde die geen stand hield. Zoals hij Story in 2007 vertelde: “Ik denk niet dat haar hectische schema de basis is voor hun breuk.”

Vanwege haar behoefte om het bevel te voeren, zou de relatie eindigen in een splitsing. Linda is continu op zoek naar methoden om controle over haar omgeving uit te oefenen. “Zij is het die elk detail dubbel controleert.”

En hij gaat verder met te zeggen dat, hoewel zijn ex-vriendin en haar vriend misschien de perfecte familie zijn, hij nooit in die geïdealiseerde visie heeft geloofd.

De verbinding is al een tijdje gespannen, en ik geloof dat er een probleem is. “Ondanks het feit dat ze kinderen hadden, heb ik het altijd vreemd gevonden dat ze nooit zijn getrouwd.”

Sander Vahle Relatie

Fred Otto is getrouwd met Gisela Otto, een Call TV-presentator met wie hij twee jongens heeft. Fred en Gisela hebben twee zonen.

Het stel is sinds 2007 samen, maar er zijn momenteel geen voorbereidingen voor een bruiloft. Toen ze in 2017 werd geïnterviewd op het LINDA-festival, zei ze: “Ik ben 52 en zie mezelf het niet veel langer doen.”

De Mol, die ook gedupeerd is, wordt ‘doodmoe’ bij de gedachte aan de spannende reis die hij zojuist heeft gemaakt. De Mol is niet de enige die is opgelicht.

Ik ben tot de conclusie gekomen dat het allemaal een enorm cliché is, want hoezeer je ook denkt dat je affaire uniek, o zo gepassioneerd en onvermijdelijk is, het feit is dat alle affaires op de een of andere manier een soortgelijk patroon volgen. Dat je echt een ander bedriegt en bedriegt.”

Een relatie hoeft niet te eindigen vanwege een affaire, blijkt uit de kijkgegevens van RTL 4. Hoe is De Mol hierdoor over zichzelf gekomen? “Het is beter om er helemaal niet aan te beginnen”, zegt de auteur.

In 2007 was het de eerste verjaardag van Linda de Mol’s scheiding van directeur Sander Vahle. Kort daarna kreeg ze een relatie met muzikant Jeroen Rietbergen, met wie ze nu in Huizen woont.

Enkele jaren geleden deed het gerucht de ronde dat Jeroen zijn verloofde had bedrogen met voormalig Gooisch Girl-actrice Renée Gunning. De anekdote werd snel verbannen naar het rijk van fabels door de muzikant die het hoorde.

“Geen van de beschuldigingen is waar: ik heb Linda nooit bedrogen en ik heb of heb nooit een band gehad met Renée”, zegt de beklaagde. Ook heeft Linda nooit gebruik gemaakt van de diensten van een privédetective”, moest hij verduidelijken.

Doordat ze geen relatie meer hadden, was de taart van Sander en Linda al 12,5 jaar gebakken en op. Volgens het echtscheidingshandboek geloof ik dat ik alle fouten heb gemaakt.

Omdat er anderen verloofd waren, is dit wat er gebeurde.’ Als Linda terugkijkt op de loop van hun relatie, realiseert ze zich dat ze het contact met elkaar zijn kwijtgeraakt. ‘Ik heb me haastig op iemand anders geduwd om het ongemak te verlichten.’

Sander Vahle Relatie
Sander Vahle Relatie

Op haar ex-man was ze woedend. Toch had Linda maar één doel voor ogen: de scheiding van haar kinderen zo aangenaam mogelijk maken. Dat kan alleen als je je stomme woede kunt inslikken.

You may also like...