Blogs Trending

Samantha Steenwijk Leeftijd

Samantha Steenwijk Leeftijd | Samantha Steenwijk is een schrijfster en regisseur uit Nederland. Ze werd bekend bij het grote publiek door haar optredens op de radioprogramma’s Bloed, Zweet & Tranen en The Voice of Holland.

Samantha Steenwijk Leeftijd
Samantha Steenwijk Leeftijd

Samantha Steenwijk besloot eerder op de ochtend wat oude foto’s te bekijken. En natuurlijk vertelt ze haar fans erover, maar ze lijken de zangeres niet te herkennen op een kiekje uit haar eerdere carrière.

Op haar Instagram-profiel uploadt Samantha een foto van toen ze twaalf jaar oud was, waarop ze te zien is als jong paardenmeisje met haar ‘grootste held’, Anky van Grunsven. Samantha beschrijft Anky van Grunsven als haar ‘grootste held’.

Steenwijk stelt dat ze in de ogen van haar ouders een modelkind was en dat ze nooit problemen met haar hebben gehad. “Ik ging naar een traditionele school, begon op jonge leeftijd geld te verdienen, rookte niet en gebruikte geen drugs. Ze hoefden zich nooit zorgen te maken over mij.”

“En toen was er ineens een probleem, althans in hun ogen. Toen ik net begon, was het even uitdagend”, vervolgt de zanger, die bekend staat om zijn optreden in zangwedstrijdseries zoals De Beste Zangers en de stem. Steenwijk stelt dat haar ouders in het reine zijn gekomen met haar seksuele geaardheid.

De Fendal Sound Studio’s waren verantwoordelijk voor de productie van haar debuuthit Kom ga mee met mij. Een paar jaar later werd de single Altijd, altijd uitgebracht door het duet Fluitsma & Van Tijn, onder de productie van Fluitsma & Van Tijn.

Het jaar daarop verschenen de nummers Hou toch van mij en Lieveling, what hou ik van jou en het album Hou toch van mij. De meest recent uitgebrachte single kwam in januari binnen op nummer één in de Nederlandse Top 20 van de TROS. In december 2014 stond hij drie keer in de Top 10 van de Nederlandse hitlijst.

Samantha Steenwijk Leeftijd
Samantha Steenwijk Leeftijd

Voor de nieuwe dagelijkse middagshow van Rob Stenders op NPO Radio 2 schreef Steenwijk de jingle, geïnspireerd op haar track Proost op het leven, die in januari 2016 in première ging.

Tijdens de Halftime Show van Toppers in Concert, die in 2017 plaatsvond in de Amsterdam ArenA, stond Steenwijk als gastartiest op het podium. Tijdens het Muziekfeest Van Het Jaar in de Ziggo Dome in datzelfde jaar speelden ze voor het eerst hun duet They Do not Play Our Lovesong Anymore met Anita Meyer, getiteld They Do not Play Our Lovesong Anymore.

Steenwijk eindigde respectievelijk eerste, tweede en derde bij de Holland Zingt Hazes in de Ziggo Dome in 2018, 2019 en 2020.Steenwijk en René Froger voerden op 8 maart 2019 een duet uit waarin ze het lied “Liefde forever” zongen.

Na slechts een paar dagen op de markt, bereikte de single de top van de Nederlandse iTunes Chart, waar hij enkele weken bleef staan. De opbrengst van de verkoop van het lied werd geschonken aan het goede doel ‘Het Vergeten Kind’.

Steenwijk bracht in samenwerking met Chantal Janzen in januari van dit jaar de single Ik ben een kerstbal uit. De opbrengst is uitgevoerd in het Maxima Medisch Centrum in Amsterdam.
Beste Zangers, een zangprogramma van AVROTROS, stond van augustus tot oktober van dit jaar in het teken van Steenwijk.

Ze werd in 2020 genomineerd voor een Gouden Televizierring voor haar deelname aan het programma Beste Zangers, waarvoor ze in 2019 werd genomineerd.

In 2020 verscheen ze als deelnemer aan het tweede seizoen van de RTL 4-televisieshow, The Masked Singer. In de halve finale moest ze noodgedwongen afscheid nemen van haar rol als de kameleon.

Steenwijk deed mee aan het openingsseizoen van het RTL 4 televisieprogramma De Verraders, dat begin 2021 in première ging. Samen met Chatilla van Grinsven wist ze uiteindelijk de wedstrijd te winnen.

Samantha Steenwijk Leeftijd

Steenwijk zou kunnen worden gezien als vast jurylid van het televisieprogramma K2 zoekt K3, dat in Nederland en België werd uitgezonden en in 2021 in Nederland en België werd uitgezonden.

Samantha Steenwijk Leeftijd

35 Years

You may also like...