Blogs Trending

Saar Koningsberger Lengte

Saar Koningsberger Lengte | Sara Eleonore (Saar) Koningsberger is een Nederlandse actrice en presentatrice die in een aantal films en tv-shows heeft gespeeld.

Saar Koningsberger Lengte
Saar Koningsberger Lengte

Van juni 2007 tot april 2010 werkte Koningsberger als presentator onder meer bij de televisiezender TMF. Hij is het meest bekend van onder meer de film De schippers van de Kameleon.

Ze verscheen ook in een reeks advertenties van Essent waarin ze een van de twee dochters speelde. Na het tekenen van een contract met Veronica in 2012 verliet Koningsberger het bedrijf.

Sinds 2006 studeert ze aan Hogeschool Tio, waar ze hotelmanagement studeert. Ze trad in 2006 toe tot de Amsterdamse Studenten Roeivereniging Nereus en roeit sindsdien.

Toen Koningsberger deelnam aan het programma Boxing Stars, stond ze in het najaar van 2018 tegenover Jennifer de Jong en Billy Bakker. Koningsberger werd in de finale verslagen door Jessie Jazz Vuijk.

Als een van de acht terugkerende voormalige deelnemers van het 21e seizoen van de RTL 4-show Expeditie Robinson, eindigde Koningsberger op de 21e plaats nadat hij tijdens de laatste aflevering van het seizoen op de zesde plaats was uitgevallen.

Koningsberger was eerder te zien in de show in het elfde seizoen, waar ze op de 14e plaats eindigde voordat ze stopte en het volgende seizoen op de vierde plaats eindigde.

Saar had gemerkt dat ze zich het jaar ervoor niet lekker voelde. Ze miste vitaliteit en had een kort lontje, en terugkijkend stond ze op het punt een burn-out te krijgen.

Saar Koningsberger Lengte
Saar Koningsberger Lengte

“Ik was gewoon niet gelukkig, en ik had geen idee wat het voor mij betekende”, zegt ze. ‘De afgelopen jaren ben ik alleen maar vooruit gegaan.’

Ze heeft haar eigen YouTube-kanaal gemaakt, moeder geworden, haar eigen bedrijf opgericht en was te zien in televisieprogramma’s zoals Four hands on one tummy.

“Ik heb nooit de tijd genomen om te pauzeren en te overwegen of wat ik aan het doen was me nog langer gelukkig maakte.”

Ook het feit dat haar nail art concept salon door alle coronamaatregelen noodgedwongen de deuren moest sluiten, had een groot effect.

Ondanks dat het voor het bedrijfsleven een bijzonder jaar was, beschouwt Saar het voor zichzelf als een positief jaar. Ze kreeg eindelijk de kans om aan zichzelf te werken, voegt ze eraan toe. “Het was fijn om een ​​pauzeknop te gebruiken.”

Saar benadert alles met dezelfde ijver als al het andere, en dat doet ze ook als het om therapie gaat. De presentatrice is patiënt van niet één, maar vijf verschillende vormen van psychotherapie.

“Omdat ik alles wilde regelen terwijl ik daar was. Daardoor moet niet alleen het persoonlijke aspect, maar ook de commerciële en interpersoonlijke aspecten, omdat ze allemaal met elkaar verweven zijn, worden overwogen “, verduidelijkt ze verder.

Wat ze hierdoor heeft ontdekt, is dat ze het moeilijk vindt om ‘nee’ te zeggen, wat ook een zwakte van haar is. Saar: Het spijt me, maar ik weet niet waar je het over hebt.

“Als iemand me uitnodigde voor een etentje, antwoordde ik altijd bevestigend en zei dat ik aanwezig zou zijn. Ik nam niet eens de moeite om te overwegen of Ik was in de stemming. De reden dat ik het deed was omdat ik dacht dat het van mij verwacht werd.”

Saar Koningsberger heeft ontzag voor haar drie maanden oude zoontje Scottie, op wie ze dol is. In de Instagram-post van vandaag herdenkt de presentator een belangrijke prestatie.

Saar heeft al enkele jaren een goede relatie met haar minnaar Martijn. Scottie, hun dochter, is het resultaat van hun verbintenis.

Onlangs liet de presentator weten dat ze hun jubileum hadden gevierd. “We doen ons best, en het is niet altijd gemakkelijk, maar dit weekend vierden we acht jaar huwelijk, en daar ben ik heel blij mee! “Ik ben verliefd op je”, schreef ze.

Saar Koningsberger Lengte
Saar Koningsberger Lengte

Saar plaatst vaak foto’s van zichzelf, haar partner en haar dochter op haar Instagram-account. Er zijn een aantal belangrijke mijlpalen om rekening mee te houden.

Saar Koningsberger Lengte

178 cm

You may also like...