Ronnie Flex Lengte | Ronell Langston Plasschaert, beter bekend onder zijn artiestennaam Ronnie Flex, is een hiphopperformer en rapper uit Nederland. Ronnie groeide op in Capelle aan den IJssel, Nederland, met zijn Surinaamse moeder.

Ronnie Flex Lengte
Ronnie Flex Lengte

Zijn vader was tijdens zijn jeugd afwezig, en als gevolg daarvan was zijn moeder verantwoordelijk voor het alleen opvoeden van hem. Omdat hij als producer in Los Angeles werkt, is zijn band met zijn vader nog steeds gespannen. Hij bezoekt of communiceert niet regelmatig met hem.

Plasschaert begon met het componeren van muziek toen hij een klein kind was. In 2012 had hij zijn eerste hit in Nederland met het nummer “Soldaatje”, dat hij samen met collega-rapper Mr. Polska schreef en als samenwerking uitbracht.

Plasschaerts solodebuut, “Tankstation”, werd uitgebracht op 20 maart 2013 en piekte de volgende maand op nummer 100 in de Nederlandse Single Top 100. Op 14 november 2014 bracht hij zijn debuutstudio-album De nacht is nog jong, net as wij voor altijd uit, dat een kritisch en commercieel succes was.

Plasschaert nam vervolgens een aantal singles op, waarvan de meest opvallende “Drink & Drugs” was, een nummer geschreven in samenwerking met collega-rapper Lil’ Kleine dat piekte op nummer één in de Single Top 100 en bovenaan de hitparade stond voor totaal 35 weken.

Ronnie Flex staat op het punt te beginnen aan een nieuwe reis in het theater. Dit is een persoonlijke muziekvoorstelling waarin Ronnie zijn leefruimte en muziekstudio op het podium brengt. Een lid van zijn publiek brengt hem een ​​bezoek en krijgt een kijkje in het maken van zijn nieuwe plaat.

Ronnie Flex Lengte
Ronnie Flex Lengte

Nieuwe muziek wordt ter plekke gecreëerd en Ronnie vertelt de verdieping die de inspiratie vormde voor decompositie.Plasschaert verscheen in het zestiende seizoen van de televisieserie Expeditie Robinson, die in september van dat jaar in première ging.

hij zit sinds de oprichting in 2018 in de jury van de televisieshow It Takes 2. Plasschaert bracht in juni van dat jaar de single “Omarm me” uit, die werd geproduceerd in samenwerking met BLF.

Op 12 juli werkte hij samen met Idaly, Famke Louise en Bizzey om een ​​remix te maken van het nummer “Wine Slow”, dat op dezelfde dag werd uitgebracht.

Plasschaert had van midden 2018 tot begin 2019 een relatie met Famke Louise. Het lied “Alleen door jou”, dat over Kerstmis gaat, was de eerste keer dat ze hun liefde publiekelijk erkenden. Plasschaert en zijn ex-vriendin DJ Wef kregen samen een dochter.

In de afgelopen vijf jaar heeft hij zich ontwikkeld tot een van de meest bekende en succesvolle artiesten van Nederland. Hij heeft op alle grootste podia van ons land gestaan, heeft alle onderscheidingen ontvangen die voor artiesten beschikbaar zijn, en werd door vrienden en vijanden geprezen om zijn unieke genialiteit, die zich in niet minder dan drie verschillende disciplines presenteert.

Er was echter een zeer onaangenaam aspect aan de geweldige prestatie die aan het zicht werd onttrokken. Tijdens de twee documentaires die over hem werden gemaakt, werd dit overduidelijk. Vanwege depressie en cannabisverslaving hebben de hoogtepunten de laatste tijd geruime tijd geconcurreerd met de diepe dieptepunten.

Ronnie Flex Lengte
Ronnie Flex Lengte

Totdat er tenminste een virus toeslaat en het ‘leven van de kunstenaar’ volledig tot stilstand komt. Er is nog tijd voor zijn gezin, voor zijn gezin en voor zijn grootste passie: muziek maken. Ronnie is teruggekeerd naar zijn huis.

You may also like...