Ronald Molendijk Vermogen | Ronald Molendijk is een Nederlandse DJ en muziekproducent die in de muziekindustrie werkt.Het is algemeen bekend dat Ronald Molendijk niet door het publiek wordt aanbeden.

Ronald Molendijk Vermogen
Ronald Molendijk Vermogen

De mannen van Veronica Inside gaan daarentegen een stap verder door de Shownieuws-reporter die in hun show verschijnt totaal te vernietigen. “Er zijn veel mensen op televisie die niet veel kunnen. Het blijkt dat er veel mensen televisie kijken die niets kunnen.

Hij daarentegen! Hij loopt nog lichtjaren voor” René van der Gijp maakt dit heel duidelijk. “Hij is machteloos om iets te bereiken! Er is absoluut niets! “Houd je moed erin!”

Molendijk begon zijn muzikale carrière in de jaren 80 in het uitgaansleven van Rotterdam, waar hij nu woont. Hij was een vaste DJ bij Nighttown en stond ook op onder meer Dance Valley en Mysteryland.

Hij richtte samen met Ron Hofland het platenlabel ‘Basic Beat Recordings’ op en het sublabel ‘Lovely Sounds’. Als Booming Support was hij te zien in de gimmickhit De Rode Schoentjes in 1992.

Het nummer kwam binnen in de top tien van de hitparade en een spoofversie van Dingetje werd ook een hit. Na een paar jaar begon hij samen met sessiemuzikant Jeroen Rietbergen aan een aantal projecten.

Flat Earth Society was de naam die werd gegeven aan een reeks house-albums die ze uitbrachten. Rond het jaar 2000 richtten de twee de band Soulvation op, die in 2003 een geweldige single had met het nummer Reset Your Brain. Soulvation liep tot het jaar 2010. In 2017 werkte hij samen met Erland Galjaard om Soulvation opnieuw te lanceren.

Een aantal grote dj’s, zoals de Nederlandse Armin van Buuren en Hardwell, behoren tot degenen die Ronald het meest mist. “Armin van Buuren heeft bijvoorbeeld nog steeds een succesvolle onderneming, Armada, die hij naast zijn muziekcarrière runt.

In het gebouw is zowel een platenlabel als een boekingskantoor. Volgens wat ik heb gelezen, is dit ‘t Staat er niet bij “Hij deed het statement op RTL Boulevard. Volgens hem is Hardwell ook eigenaar van een groot bedrijf dat veel geld uitgeeft aan marketing.

Het tijdschrift Forbes publiceerde dinsdag een lijst met de vijftien best betaalde dj’s ter wereld. Op de eerste plaats voor het zesde jaar op rij verdiende de Schot Calvin Harris een geschat inkomen van $ 48 miljoen. Hij werd gevolgd door het Amerikaanse duo The Chainsmokers en de Nederlander Tisto.

Ronald Molendijk Vermogen

Volgens Molendijk: “Als je kijkt naar hoe groot sommige dj’s zijn op sociale media en hoe groot ze zijn in de dj-lijst, die een keer per jaar in Engeland uitkomt, dan zie je dat het gewoon niet eerlijk is.” Hij is ook van mening dat de inkomsten van de dj’s aanzienlijk hoger zijn dan de cijfers van Forbes.

Op de dj-rijke lijst stonden naast Tisto nog twee andere Nederlanders: Martin Garrix, die op nummer tien binnenkwam met 13 miljoen dollar, en Afrojack, die op nummer vijftien binnenkwam met 15 miljoen dollar. Zijn verdiensten bedroegen volgens Forbes tien miljoen dollar.

In 2014 was hij jurylid voor het RTL 4-programma Het Orkest Van Nederland, waarin hij de opdracht kreeg een orkest van amateurmusici te vinden. In de jaren 2016 en 2017 zat Molendijk in de Idols-jury.

Inmiddels is hij een vaste gast op RTL Boulevard, waar hij specialist is. Een excellent set minds, een programma uitgezonden op RTL 4, had Molendijk in 2017 te gast.

Molendijk stapt over naar Talpa Network, zo maakte een aankondiging op 25 november 2019 bekend. Bij Talpa Network was Galjaard, voorheen programmadirecteur bij RTL, treedt op als strategisch adviseur van het bedrijf.

Sinds 2020 is hij te zien als muziekexpert in Shownieuws, een Nederlandse televisieshow.
Ronald Molendijk, een dj die naam heeft gemaakt, stelde onlangs in Shownieuws van Theo en Jolanda wat rare vragen over de bekende Ik Departure-set Theo en Jolanda.

Molendijk wilde stoer overkomen door te beweren dat hij alleen de meest bekende artiesten kende en dat de realityserie pulp natuurlijk aan hem voorbijgaat.

Ronald Molendijk Vermogen
Ronald Molendijk Vermogen

Toen hij echter in dezelfde uitzending toegaf geen idee te hebben wie William Spaaij is, werd hij ontegensprekelijk met ons meegesleept door het lenteijs. Spaaij staat al twaalf jaar aan de top van het muziektheater en speelt de meest vernieuwende hoofdrollen in grote theatershows over de hele wereld.