Rolf Sanchez Vriendin | Rolf Sanchez Wienk is een Dominicaans-Nederlandse zanger die zijn artiestennaam draagt. Hij werd geboren uit een Dominicaanse moeder en een Nederlandse vader en groeide op in Nederland.

Rolf Sanchez Vriendin
Rolf Sanchez Vriendin

De meeste mensen wisten niet dat Rolf Sanchez een aardig woordje Spaans kon zingen en dat hij ook de beste man was omdat hij werd vergezeld door een beeldschone vrouw.

De Dominicaans-Nederlandse zanger heeft brede erkenning gekregen door zijn werk met Más Más Más, maar zijn succes beperkt zich niet tot de muziekindustrie. Sophia Mason is de vriendin van Rolf Sanchez, en ze vormen een leuk stel om te zien.

Rolf Sanchez heeft een fantastisch jaar achter de rug in 2020, dankzij zijn grote doorbraak en een reeks successen. De Dominicaans-Nederlandse zanger heeft brede erkenning gekregen door zijn werk met Más Más Más, maar zijn succes beperkt zich niet tot de muziekindustrie. Sophia Mason is de vriendin van Rolf Sanchez, en ze vormen een leuk stel om te zien.

Rolf Sanchez en zijn vriendin Sophia zijn duidelijk verliefd op elkaar, en dat blijkt uit hun daden. Ze denken dat ze een goed stel vormen, en ze hebben gelijk. Sanchez verzekerde Robbert Rodenburg dat ze helemaal zichzelf kunnen zijn als ze samen zijn.

Jij hebt bepaalde verlangens die ik met mijn danseresvriendin kan vervullen, en ik kan je helpen die samen met haar te realiseren.’ Ze is nogal ontvankelijk voor een breed scala aan ervaringen. was niet bereid flexibel te zijn.’Ik heb nu iemand ontmoet die tot alles in staat is.’

Sophia en Rolf zijn twee jaar samen en de zangeres heeft op een bepaald moment in hun relatie interesse getoond om haar ten huwelijk te vragen. “Ik ben die man”, geeft Rolf toe aan Shownieuws.

“Ik ben die man.” “Ik ben het type man dat zoiets nooit zou willen doen. Dan is er het ongelooflijk goedkope, superromantische deel. Ik bel je zodra ik ervan overtuigd ben dat ik het zal kunnen doen ” Hij gaat een verbintenis aan.

Sanchez deed mee aan het vierde seizoen van de Nederlandse versie van de reality-tv-show X Factor, waar hij in 2011 op de derde plaats eindigde.

Ondanks dat hij niet als eerste eindigde, kreeg hij toch een platencontract aangeboden. In hetzelfde jaar bracht hij zijn debuutsingle Ave Maria uit, een Spaanstalige coverversie van David Bisbal. In 2013 verhuisde de zangeres naar de Dominicaanse Republiek om zich te concentreren op Spaanstalig materiaal.

Met de nummers “Por Si No Te Vuelvo a Ver”, “Que Se Siente” en “Vas an Entender” scoorde hij drie nummer één singles op de Billboard Tropical Airplay-hitlijst in de Verenigde Staten.

Bij de Premios Juventud Awards 2015 werd hij genomineerd voor ‘Beste nieuwe artiest’ en bij de Lo Nuestro Awards 2016 werd hij genomineerd voor ‘Nieuwe artiest van het jaar’.

Sanchez was in 2019 te zien op de Nederlandse zangwedstrijd Beste Zangers. Samen met Emma Heesters zong hij op dit evenement het nummer Pa Olvidarte. In Nederland werd het lied gunstig ontvangen; het behaalde respectievelijk de tweede plaats in zowel de Nederlandse Top 40 als de Single Top 100.

Datzelfde jaar verscheen hij ook in de film Verliefd op Cuba, waarin hij de rol van ‘Carlos’ speelde. Hij was zeer actief als acteur.Om verschillende redenen is Rolf Sanchez momenteel erg tevreden met zijn partner.

Volgens de zangeres ziet hij niet alleen degene in haar, maar ze is ook zeer flexibel in bed, wat hij waardeert. In een gesprek met Robbert Rodenburg deelt de zanger een persoonlijk boek met het publiek.

Als gevolg hiervan erkent Rolf dat hij en zijn partner zeer avontuurlijk zijn in hun bedtijdroutine. “Maar ik denk dat het veel te maken heeft met het feit dat we wederzijds respect voor elkaar hebben.

Rolf Sanchez Vriendin
Rolf Sanchez Vriendin

En dat ze niet zo snel jaloers zal zijn als ik voor de tweede keer te laat kom. Ik ben een behoorlijk dominante persoon, maar zij ook. Dat is een van de mooie dingen ervan, want het komt van nature. We waarderen elkaar niet alleen als individu, maar ook in bed.”

You may also like...