Robbert Rodenburg Relatie
Robbert Rodenburg Relatie

Robbert Rodenburg Relatie | Robbert Rodenburg is een Nederlandse youtuber en acteur die bekend staat om zijn komische video’s. Hij staat bekend om zijn webserie Open Map, waarin hij gesprekken voert met tal van bekende Nederlandse persoonlijkheden.

Rodenburg maakte in 2014 zijn televisiedebuut in het personage Bart in de Brugklas-jeugdserie. Rodenburg was als bijpersonage te zien in de film Storm uit 2017 en was eerder in 2016 te zien in de Zapp-televisieserie De Vloek van Pegasus. Rodenburg was van 2018 tot 2019 te zien in de televisieserie Spangas in de rol van Leroy.

Volgens zijn website heeft hij momenteel meer dan 134.000 volgers op Instagram en meer dan 73.500 abonnees op zijn YouTube-kanaal. Daarnaast heeft ze een relatie met Daan Hoogervorst, auteur en verslaggever van het televisieprogramma ‘Het Perfecte Beeld’.

Rodenburg heeft als kind al een passie voor theater en het begon allemaal met optredens in de huiskamer van zijn familie. De Youtuber heeft altijd geweten dat hij in de entertainmentindustrie wil werken en was als kind al lid van de dramaclub in zijn woonplaats Ammerstol.

Zijn besluit om naar de Film Acteurs Academie in Amsterdam te gaan werd genomen nadat hij zijn middelbare schoolopleiding had afgerond. Na twee jaar besloot hij te stoppen met zijn opleiding, maar hij bleef in de stad Amsterdam.

Rodenburg was een tijdje een vaste waarde in de Spangas-televisieserie voordat hij zijn eerste acteerrol in de film Storm uit 2017 kreeg. Daarnaast was hij te zien in de ZAPP-televisieserie De Vloek van Pegasus. Expeditie Robinson, die plaatsvond in 2021, werd bijgewoond door Rodenburg.

Robbert Rodenburg Relatie
Robbert Rodenburg Relatie

Robbert Rodenburg en Maxime Meiland hadden een tijdje een goede werkrelatie. Hij heeft er inderdaad voor gezorgd dat de Meilandjes zoveel rijkdom hebben vergaard. Toen de tv-familie alleen naar de show keek, gaf hij hen advies over hoe ze Talpa konden benaderen in hun discussies.

De vlag daarentegen is veranderd.Robbert schaamt zich een beetje voor zijn omgang met Maxime, vooral omdat het ene na het andere bedrijf abrupt stopt met zakendoen met de Meilandjes vanwege hun islamofobe houding.

Tijdens een livestream van FawryNotSawry gisteravond voelde hij zich zichtbaar ongemakkelijk toen hem naar haar werd gevraagd, aldus de website RTL Boulevard.

Robbert deed zijn uiterste best om te simuleren dat hij in Nederland was voor de Robinson-opnames, en dat is gelukt. Ik verzon zelfs verhalen over uit eten gaan met vrienden, die ik opsloeg en inroosterde.

Op zich is het al een hele onderneming om ervoor te zorgen dat niemand weet dat je heimelijk deelneemt aan “Expeditie Robinson”. Het is echter vooral een uitdaging voor iemand wiens primaire bron van inkomsten sociale netwerken zijn.

Doe net alsof je overal meer dan 30 dagen bent geweest, met uitzondering van dat desolate eiland voor de kust van Kroatië. Robbert Rodenburg daarentegen was succesvol.

Robbert beweert dat zijn management en vrienden namens hem Instagram-berichten hebben gepost tijdens zijn betrokkenheid bij het avontuur, dat hij beschrijft in zijn eigen online formaat, Open Card, dat hij heeft gemaakt. “Ik vond dat ze fantastisch werk hebben geleverd”, zegt hij.

Ondertussen was Robbert bezig processen te winnen, obligaties op te zetten en individuen uit zijn leven te stemmen, hij was ook de winnaar van een Open Card-beloning. Ook zijn maatjes en management wisten wat te doen in deze situatie.

“Toen hebben ze ervoor gezorgd door een bericht op mijn Facebook-pagina te plaatsen waarin ze beweerden dat ik buitengewoon blij en gelukkig was. Niemand leek te beseffen dat ik was verdwenen.”

Rodenburg deed in 2021 mee aan het Nederlandse survivalprogramma Expeditie Robinson en kreeg een eervolle vermelding. Tot zijn tegenstanders behoorden bekende Nederlanders als JayJay Boske, Sylvana Ijsselmuiden, Dyantha Brooks en Défano Holwijn, die allemaal in hetzelfde seizoen deelnamen.

Robbert Rodenburg Relatie
Robbert Rodenburg Relatie

Rodenburg, Do, Anouk Maas en Britte Lagcher kwalificeerden zich allemaal voor de finale na meer dan 30 dagen op een onbewoond eiland te hebben overleefd, en Rodenburg zal het in de finale tegen hen opnemen. Uiteindelijk won Rodenburg de finale en verdiende daarmee het Robinson 2021-kampioenschap.