Robbert Jonkheer Leeftijd | Robbert Jonkheer, 32, is de ster van het nieuwe seizoen van De Bachelor, dat vanavond in première gaat. Vanaf 28 november strijden twintig vrouwen tegen elkaar om de harten van de Amsterdammers te veroveren.

Robbert Jonkheer Leeftijd
Robbert Jonkheer Leeftijd

Robert Jonkheer was ongeveer zes maanden ongehuwd toen hij op een feestje werd ontdekt door twee castingmedewerkers van de castingafdeling van de Net 5 televisieshow. Ze benaderden hem over het spelen van de rol van de Bachelor, en hij accepteerde zonder erbij na te denken.

“Ik antwoordde heel direct: ‘Ja, ik heb daar interesse in.’ Het is een unieke kans, en ik was al op zoek naar zoiets, dus het is een fantastische kans, “Ik had het ook niet publiekelijk op televisie kunnen doen, maar het voelde leuk”, zegt hij in een interview met De Telegraaf over zijn besluit.

Jonkheer, die in dienst is van Heineken, heeft zijn specificaties ingediend op een lijst die zal worden gebruikt bij de productie van de software. Ik voel me niet aangetrokken tot een bepaald type dame qua schoonheid, maar ik heb wel een sterke vrouw nodig die haar eigen drive heeft en midden in haar leven staat en veel energie heeft.

Robbert is een inwoner van Amsterdam en is werkzaam bij Heineken International. Hij heeft al talloze keren geprobeerd om zijn ware liefde te ontdekken, maar is niet gelukt.

Volgens Robbert, die schrijft voor de Telegraaf, heeft hij het geprobeerd via de datingapp Tinder, maar vindt hij het te snel en oppervlakkig. In het programma krijgt hij extra tijd om de dames in kwestie te leren kennen.

Ondanks het feit dat haar Bachelor-ervaring met Tony Junior niet gelukkig is verlopen, heeft Julia Sinning toch weer een Bachelor-show gevonden, dit keer met Ryan Seacrest . Julia Jonkheer lijkt de kerstdagen te hebben doorgebracht met Robbert Jonkheer, aldus haar Instagram-account.

Robbert Jonkheer Leeftijd
Robbert Jonkheer Leeftijd

De zakenman verscheen in 2017 in het reality-tv-programma ‘De Bachelor’ en het lijkt erop dat hij na vier jaar de liefde heeft gevonden.

Het eerste seizoen van De Bachelor werd in 2003 uitgezonden op RTL 4 en volgde Irene Moors op haar zoektocht naar de ware liefde voor Roderick, die toen 31 jaar oud was.

De aantrekkelijke KLM-piloot had aanvankelijk een voorkeur voor Gwen, maar bleek uiteindelijk niet degene te zijn die zijn hart sneller deed kloppen. Hij koos iemand uit die geen deel uitmaakte van de show! De KLM-piloot is al zo’n 16 jaar gelukkig getrouwd met stewardess Marille, ongeacht of hij haar eerder kende bij het filmen van de scène in kwestie.

Zij zijn de ouders van twee zonen.De vrijgezel ontmoet twintig dames die zijn gekozen uit een groot aantal aanmeldingen op de show, die na vijf jaar zijn comeback maakt op de Nederlandse televisie.

Na de eerste paar bijeenkomsten wordt een klein aantal dames gekozen om deel te nemen. De mooie Bachelor gaat met hen mee op een vlucht naar een Grieks eiland voor een vakantie. De opnames waarin Jonkheer op zoek gaat naar de liefde van zijn leven zijn nu compleet, evenals de verdieping van zijn zoektocht.

Robbert Jonkheer Leeftijd
Robbert Jonkheer Leeftijd

Als het op datingshows aankomt, doen de Nederlandse heren het bewonderenswaardig. Zo werd in september bekend dat Arie Luyendyk Jr. de hoofdrol zal spelen in het komende seizoen van The Bachelor in de Verenigde Staten.

Robbert Jonkheer Leeftijd

32 Years

You may also like...