Blogs Trending

Rick Brandsteder Lengte

Rick Brandsteder Lengte | Richard Brandsteder is een Nederlandse televisiepresentator die werkzaam is in de entertainmentindustrie.Als oudste zoon van televisiepersoonlijkheid Ron Brandsteder en zijn tweede vrouw groeide Rick Brandsteder op tot een succesvol zakenman.

Rick Brandsteder Lengte
Rick Brandsteder Lengte

Rick vervolgde zijn opleiding na de middelbare school en volgde een graad in RSG Brok Lede Entertainment Management. Tijdens zijn studie werkte hij ook als model.

Rick Brandsteder heeft een nieuwe liefde gevonden in de vorm van een vrouw. De 29-jarige Roosje Kuizenga, dochter van acteur en voormalig RTL5-presentator Bert Kuizenga, heeft al de aandacht getrokken van de charismatische RTL5-presentator en hartenveroveraar.

Het management van Rick bevestigt dat de twee “extreem gelukkig en erg gelukkig” met elkaar zijn.Het pasgetrouwde stel zou elkaar afgelopen zomer hebben ontmoet in het uitgaansleven van Ibiza waar ze aan elkaar zouden hebben voorgesteld.

Roosje, die haar opleiding volgde aan een universiteit, treedt al zo’n twee jaar professioneel op onder de artiestennaam DJ Mia More.

Ze trad onder meer op op Lowlands en op het Spaanse feesteiland.Rick Brandsteder verklaarde eerder dit jaar dat hij op dit moment niet in de markt was voor een langdurige relatie.

Rick Brandsteder Lengte
Rick Brandsteder Lengte

“Een leuke vriendin is altijd welkom, maar er is geen druk om er meteen een te krijgen.” Brandsteder snakte naar eigen zeggen naar vrouwelijk gezelschap, vooral ‘s avonds als hij ‘alleen maar naar The Bold and the Beautiful’ op televisie kijkt.

Rick Brandsteder is al geruime tijd niet meer gespot met een vrouwelijke metgezel. Het is echter niet zo dat hij er de voorkeur aan geeft altijd vrijgezel te zijn. “Ik ben niet op zoek, maar ik sta open voor een ontmoeting met een leuke dame”, stelt de presentatrice nadrukkelijk.

Rick Brandsteder heeft niet veel langdurige relaties met vrouwen gehad. Voor mij is dat een unieke gelegenheid. “Ik ben niet kieskeurig, maar het moet goed zijn en goed voelen, en dat gebeurt niet vaak”, zegt hij in een interview met Met Z’n Allen op hun podcast.

Hij staat open voor het idee: ‘Ik heb de indruk dat ik er nu echt naar verlang.’ Terugkijkend was dat niet altijd het geval; Ik vond het toen nog leuk om met mijn vrienden op een kromme weg te gaan. ‘Je mag gerust een vriend meenemen.’

Brandsteder presenteert vanaf 2016 het programma Temptation Island. In de film Heartache heeft hij een kleine rol als trouwambtenaar, die hij voortreffelijk vertolkt.

In 2017 was er een vervolg Temptation Talk waarin de gebeurtenissen van de Temptation Island-afleveringen nader werden besproken.

Rick verscheen als gastpresentator in het eerste seizoen van Temptation Talk, dat werd uitgezonden op RTL’s video-on-demand-service, RTL XL, en online te bekijken was.

Rick zal het programma live presenteren op RTL 5 na elke aflevering van Temptation Island vanaf seizoen 10.Na te zijn verschenen in het RTL 5-programma Celebrity City Trip eind 2017 vormde Brandsteder een reiskoppel met Ryanne van Dorst, dat in Nederland werd uitgezonden.

Vanaf 2017 was Brandsteder te zien rapporteren voor RTL Boulevard. Naast dat hij als co-presentator in het weekend en incidenteel doordeweeks in hetzelfde programma te zien is, doet Brandsteder dat sinds begin 2018.

Rick Brandsteder Lengte
Rick Brandsteder Lengte

Als onderdeel van het RTL 4-programma The Masked Singer verscheen Brandsteder als een Monster en deed hij mee aan een zangwedstrijd vermomd als een van de monsters. In de halve finale werd hij uit het toernooi geslagen.

You may also like...