Blogs Trending

Richard Kemper Vrouw

Richard Kemper Vrouw | Richard Kemper is een Nederlandse cabaretier, componist en zanger die vooral bekend is als lid van het duo Veldhuis & Kemper. Hij is geboren in Nederland. Kemper acteur in een aantal films, evenals een scenarioschrijver, ronden zijn cv af.

Richard Kemper Vrouw
Richard Kemper Vrouw

Kemper werkte in de reclame van 2003 tot hij in 2004 de beslissing nam om naar het theater te verhuizen. In het jaar 2002 werd hij genomineerd voor de titel “Reclameman van het Jaar”.

Kemper is gevestigd naast Veldhuis & Kemper, waar hij schrijft en optreedt in voorstellingen en films voor en met anderen.

“De Huisvrouwmonologen” en de relatiekomedie “Hart tegen Hart” zijn twee van de toneelstukken die ik heb geschreven naar aanleiding van deze producties.

Kemper was coproducent van de meest recente film, waarin hij ook een rol speelde. Met zijn vaste partner Wendy is cabaretier en zanger Richard Kemper al meer dan twee decennia tevreden.

Ondanks het feit dat ze zes jaar na een liefdescrisis weer contact hebben, is Richard nog steeds bezorgd dat zijn relatie op het punt staat te verslechteren. « Gevaar loert om elke hoek.

Richard Kemper Vrouw
Richard Kemper Vrouw

Richard Kemper maakt in samenwerking met zijn beste vriend Rick Engelkes de knotsgekke show Laten we eerlijk zijn, waarin relatiestress een grote rol speelt. Om heel eerlijk te zijn neemt hij het advies nu ook ter harte.

“Ik ben in het reine gekomen met mijn fout”, vertelt Richard aan Story. “Het was zes jaar geleden dat mijn vriendin Wendy en ik een serieuze relatiecrisis doormaakten”, herinner ik me.

Ik heb toen een psychologische barrière opgeworpen tussen mezelf en beide Veldhuisjes. Want Wendy Veldhuis is de zus van Remco Veldhuis, mijn theaterpartner. Het is tijd voor een pauze.

Mijn samenwerking met Remco heeft een aantal jaren geduurd en ook met Wendy is het goed bevallen.’ Zijn zus Hetty zou tijdelijk bij Richard zijn ingetrokken nadat hij hem destijds beschuldigde van vreemdgaan. Wendy en hun zoon Ischa bleven thuis bij hun ouders.

Een verklaring wordt verwacht kort nadat Richard in overleg met zijn directie is geplaatst. Om de lucht helderder te maken. Dit is alles wat ze in de toekomst willen zeggen: Volgens Richard Kemper: “Elke relatie heeft zijn ups en downs, maar we zijn erin geslaagd om de paasdagen in goede harmonie te houden.”

Ondanks dat er iets niet in orde is, gaat het voor hen de goede kant op omdat ze het weer gezellig met elkaar hebben. De familie heeft toegezegd dat ze het op prijs zouden stellen als ze hier konden blijven.

Richard, aan de andere kant, is zich maar al te goed bewust van de mogelijkheid om terug te vallen in dezelfde val waarin hij zes jaar geleden viel. “Er loert altijd een dreiging om de hoek.

Die zit verstopt in een hoekje. Wendy en ik daarentegen zijn ons daar terdege van bewust. Als een van ons begint af te dwalen, trekt de ander hem of haar meteen terug en we weten dat alles in orde is.

Richard Kemper Vrouw
Richard Kemper Vrouw

Bovendien houden we ons minder bezig met de kleine details. Mensen worden verliefd op het grote geheel, maar kunnen elkaar uit het oog verliezen door onenigheid over de wasmand of de dop op de tube tandpasta “Het is echt jammer”, zegt de auteur.

You may also like...