Rene Watzema Relatie | René Watzema is een bekende online persoonlijkheid in Nederland. Na zijn optreden bij RTL Late Night werd René Watzema door een vriend aanbevolen om als presentator te werken voor het jonge merk RUMAG, waar hij momenteel onder meer de programma’s Social Media Police, 5 Seconds, Street Interview en Te Veel Info host. .

Rene Watzema Relatie
Rene Watzema Relatie

Op 5 maart 2018 was hij te gast in de uitzending van BNN Club Hub, waar hij in samenwerking met onder meer DJ Jerreau Vandal in gesprek ging met het jeugdige publiek.

Vanaf 14 december 2018 is Watzema gastheer van de AD Morning Show, waarin hij voorbijgangers zal ondervragen en kritisch beoordelen. In een persbericht van 2 september 2019 laat Watzema weten dat hij op 26 oktober 2019 de boksring zal betreden en zal verliezen van zijn tegenstander Dave Roelvink.

Watzema is naast Fien Vermeulen en Angela de Jong ook in Schermtijd te zien, maar ook in andere films.Volgens RUMAG CEO René Watzema zijn dit de mooiste vrouwen ter wereld.

Het hoofd van RUMAG René Watzema is in de voetsporen van StukTV-heerser Giel de Winter geduwd in de kappersstoel. In navolging van mannen als Rico Verhoeven, Andy van der Meijde en Valerio Zeno heeft hij de eervolle verantwoordelijkheid om zijn top-5 van Mooiste Vrouwen van Nederland te onthullen.

Het blijft een problematische kwestie. Er zijn zoveel prachtige vrouwen in ons land. We hebben het vermogen om te weten. Overweeg de taak om er een top-vijf van samen te stellen. We hebben het geluk dat we hulp van u hebben gehad, beste lezers; anders hadden we niet geweten of we wel of niet succesvol zouden zijn.

De verleidingsshow Ex on the Beach, vergelijkbaar met Temptation Island, draait om een ​​groep jongeren die gedwongen worden elkaar te verleiden. Tijdens de al even leeghoofdige recensie werd een venijnige grap verteld door presentator René Watzema, die een schreeuw van het publiek in de studio veroorzaakte.

Rene Watzema Relatie
Rene Watzema Relatie

Sander, een van de deelnemers aan Ex on the Beach, is een studiobezoeker en René doet alsof hij ruzie met hem krijgt. ” vraagt ​​hij. De previews laten zien dat je die tafel gooit en andere dingen doet, dus ik geloof dat jij het bent. “Het lijkt op jou.” Ook je opkomst als een eigenwijs getatoeëerde kerel met een houding.”

Sander is erg opgewonden als hij reageert. “Er is een verschil tussen krachtig en arrogant zijn.” “Ik denk dat je overdreven agressief bent.” René: “Ik vind dat je overdreven agressief bent.” Sander:

hij zegt. “Nou, gap, ik zag dat je een tafel gooide.” René: “Nou, gap, ik zag dat je een tafel gooide.”Er zijn geen aanwijzingen dat dit is ingestudeerd door René’s co-presentator, Fawry Not Sawry, en de andere Ex on the Beach-deelnemer in de studio. Ze doen verschillende pogingen om de situatie onschadelijk te maken, maar geen ervan is echt effectief.

Tegen het einde van de film pakt Sander een glazen karaf en gooit die naar René’s gezicht. De karaf valt bij het vallen in honderden stukken uiteen. René zakt dan in elkaar op de grond, zijn handen rustend op zijn kin, terwijl Sander verder wegloopt.

Tijdens zijn tijd aan de HvA heeft Watzema de opleiding International Business Management afgerond. Daarna begon hij te werken als salesmanager voor het ondergoedmerk Muchachamalo en werkte hij parttime als barman bij Brasserie van Dam in Amsterdam.

Rene Watzema Relatie
Rene Watzema Relatie

Op 30 april 2019 kreeg Watzema ongewenste publiciteit naar aanleiding van een video die hij op sociale media plaatste waarin hij spot met een Aziatische vrouw. Na een paar dagen nam Watzema zijn functie neer en betuigde zijn spijt. Het onderwerp veroorzaakte een stortvloed aan blogs en nieuwsartikelen over de vermeende “racist” jegens Aziaten in Nederland.

You may also like...