Blogs Trending

Rene Van Kooten Ouders

Rene Van Kooten Ouders | René Alexander van Kooten is een Nederlandse musicalster, zanger en acteur die in Nederland is geboren. René van Kooten is een getrouwde vader van een zesjarig dochtertje dat bij hem inwoont.

Rene Van Kooten Ouders
Rene Van Kooten Ouders

Hij verloor zijn moeder toen hij elf jaar oud was, en zijn vader stierf een jaar later. Iedereen heeft ankers nodig in zijn leven. En als je er een groot aantal verliest, word je wankel.

René onthult aan Margriet dat bij zijn vader alvleesklierkanker is geconstateerd tijdens een interview met haar. “We hebben vernomen dat hij nog maar zes maanden te leven heeft”, zegt René over zijn vader.

René heeft in het reine gekomen met het feit dat zijn vader tijdens zijn optredens niet meer in het publiek zal zijn, wat voor hem een ​​moeilijk besef is.

“Ik barstte van emotie toen ik na de première van Grease de trap afkwam en mijn vader daar zag staan”, herinnert de acteur zich.

Toen drong het tot me door dat hij altijd naar mijn optredens was geweest en hoe belangrijk dat voor me was geweest, vooral sinds mijn moeder overleed toen ik elf jaar oud was.

Rene Van Kooten Ouders
Rene Van Kooten Ouders

René van Kooten, een bekende Nederlandse muzikant, maakte in december bekend in november zijn tweede kind te verwachten. Het meisje werd met 26 weken bij haar moeder weggehaald.

Dat maakte René destijds bekend op zijn Instagram-account. “Die Apie heet Sophia Giulia van Kooten en is op 14 november, na 26 weken en één dag zwangerschap, via keizerlijke route meegenomen, omdat haar moeder Tanya van der Kooy plotseling heel erg ziek werd”, schreef hij bij een foto.

Hij volgde zijn vwo-opleiding aan het Erasmus College in Zoetermeer voordat hij geschiedenis van de internationale betrekkingen ging studeren aan de Universiteit Utrecht.

Voordat hij razendsnel beroemd werd als muzikaal artiest, werkte hij als geschiedenisleraar op zijn voormalige middelbare school.

Joke de Kruijf en Jacqueline Braun gaven een muzikale zangworkshop, terwijl Jimmy Hutchinson en Edward Hoepelman zangles gaven.

Ricardo Sibelo gaf danslessen en Petra Laseur, Tom de Ket en Henny de Haan gaven acteerlessen. Later in zijn leven werkte hij als zanger in een aantal bands. In 2001 trad hij op met Celine Purcell op het National Song Contest in Washington, D.C. Ze eindigden op de zesde plaats.

Na zijn aanvankelijke succes als musicalster, verscheen hij onder meer in de musicals Aida, Beauty and the Beast en de heropleving van Les Misérables.

Hij is echter ook verschenen in producties van andere producenten, zoals V&V Entertainment’s Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, meneer? en Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, meneer?

Naast deze rollen was hij drie weken te zien als Frederik Waal in de film Goede tijden en slechte tijden. Van Kooten speelde als Jezus in de film The Passion of the Christ uit 2013.

Rene Van Kooten Ouders
Rene Van Kooten Ouders

In 2016 was hij te zien in het televisieprogramma De beste zangers van Nederland, waarin hij optrad. Daarnaast is hij lid van de band Shifting Daylight.

You may also like...