Relatie Tim Hofman | Tim Hofman lijkt mensen over alles van streek te kunnen maken, van oneerlijke beïnvloeders en corrupte krottenbaasjes tot de dubbelhartigheid van Shell en het lot van de Oeigoeren. “Ik heb een miljoen kijkers en een half miljoen volgers”, zegt de auteur.

Relatie Tim Hofman
Relatie Tim Hofman

Een interview met Tim Hofman is niet echt nodig. Als ik hem contacteer om hem over het voorstel te vertellen, vraagt ​​hij: “Waar gaat het over?” ‘Gaat het niet om mij en mijn leven, of wel? Dat is niet zo spannend, toch? Dit is al onder uw aandacht gebracht.’

Na een paar weken zitten we tegenover elkaar in mijn atelier. Ik heb Hofman benadrukt dat ik niet zo geïnteresseerd was in hem en zijn persoonlijke leven als in zijn werk, zijn vooruitgang als maker in de afgelopen tien jaar en zijn effect op de hedendaagse mediaomgeving. Hij leek het te begrijpen.

Dat trok zijn aandacht. Hij nam een ​​taxi omdat het zo slecht weer was, legt hij uit terwijl hij de trap oploopt, en stopte onderweg voor het ontbijt – hij verontschuldigt zich dat hij tien minuten te laat is. Hij neemt meteen plaats aan de grote tafel en vraagt: ‘Zijn we al begonnen?’

Zeker, Tim Hofman heeft het afgelopen decennium veel gepraat – op bijna elk platform en in vrijwel elke denkbare niche. Zijn televisieprojecten voor BNN/VARA waren onder meer Spuiten en slikken, reisprogramma’s, You will have it en Over my corpse.

Hij verscheen regelmatig in chatprogramma’s als De Wereld Draait Door en werd door bijna alle grote kranten in het land geïnterviewd. Hij was te zien in de shows Ranking the Stars, Wie is de Mol? en Hunting Season op StukTV. In 2016 verscheen hij voor het tijdschrift L’Homo terwijl hij naakt en kuste met zijn co-presentator Jan Versteegh.

Hij schreef twee dichtbundels en was in 2018 co-auteur van het Boekenweekgeschenk voor jongeren. In 2020 geeft hij in samenwerking met ChristenUnie-hoofd Gert-Jan Segers de Jan Terlouwlezing en is hij tevens als een paar keer een OP1-presentator.

Haar documentaire My sex is broken was het voertuig waarmee ze brede bekendheid verwierf. Voor deze documentaire deed ze onderzoek naar haar eigen libido. Na de eerste verliefdheid vervaagt het seksuele verlangen altijd, en daar worstelde ze mee in haar relatie met Tim Hofman. Tim zat natuurlijk ook in de documentaire. Lize heeft veel positieve feedback gekregen voor haar openheid.

Het is meer dan vijf jaar geleden dat Tim en Lize samen waren. Ze hadden echter een korte breuk omdat Lize wilde zien hoe het werkte met een vrouwelijke partner.

Relatie Tim Hofman

Ze onderzocht waarom haar seksuele verlangen in haar relaties meestal afneemt na de eerste verliefdheid in haar artikel. Er waren verschillende reacties op de documentaire, maar de meeste waren zeer positief.

Lize was vorig jaar samen met haar minnaar Tim aanwezig bij de introductie van de Televizier-Ring. Door het coronavirus kon ze dit jaar helaas niet aanwezig zijn op de conferentie. Bekijk de foto’s van de Gouden Televizier-Ring van vorig jaar in onderstaande galerij.

We hadden een gesprek over waar we waren en ze toonde interesse om te ervaren hoe het was om met een vrouw te zijn. Kijk of je met een dame kunt vrijen door met haar te daten en met haar naar bed te gaan.

Ze wist ook niet of ze zou terugkeren”, aldus Frank van der Lende op NPO 3FM, “dus we besloten dit een tijdje te proberen, en ik was ongelukkig dat ze die stap van mij had genomen.”

Het had een behoorlijke impact op de presentator, al besefte niet iedereen dat.

Iedereen zei: ‘dat is geil, niet?’, maar ik voelde me vreselijk over mezelf. Ik had tenslotte een afspraak, dus die moest ik doorkomen. Toch heet het gedicht niet voor niets “2 weken elke dag snikken”.

In plaats van poëzie te schrijven over de tijdsperiode, werd Tim opgenomen in de documentaire My sex is shattered. In de film, die later dit jaar uitkomt, onderzoekt ze waarom haar libido zakt in langdurige relaties.

‘Daten met een vrouw’ komt ook terug in haar documentaire, waar ik een beetje een deelnemer aan ben.

Relatie Tim Hofman
Relatie Tim Hofman

Toch hebben we besloten om door te gaan en het te doen, omdat ik meestal een grote mond heb over het concept dat je op elk moment over alles moet kunnen praten. Dus als Lize die foto wil maken, ga ik me niet als een kind gedragen.”

You may also like...