Raymond Thiry Relatie | Raymond Christian Thiry is een Nederlandse acteur die in verschillende films heeft gespeeld. Spannet is ook bekend onder de namen onder andere Raymond Spannet en Alex Spannet. Ryanne van Dorst en Raymond Thiry gaan een boek openen met informatie over hun leven.

Raymond Thiry Relatie
Raymond Thiry Relatie

Ze reflecteren op het afgelopen jaar, analyseren hun verbroken relaties en bepalen hun koers voor de toekomst. Raymond beweert ook dat het moeilijk voor hem is om zichzelf te openbaren: “Ik vind het moeilijk om mezelf bloot te geven.”

“Ik heb het vermogen om hysterisch te lachen aan de binnenkant, terwijl ik een uitgestreken uitdrukking aan de buitenkant behoud.” Ryanne leeft het liefst met volle teugen, in tegenstelling tot Raymond, die er de voorkeur aan geeft een masker op te houden.

“Ik hoop dat als het mijn laatste dag is, ik me er pas van bewust zal zijn dat het mijn laatste dag is als het te laat is.” Want als je dat niet doet, word je je er scherp van bewust. Als je dingen met opzet hyper gaat doen en er de hele tijd aan denkt, verlies je het belang van genieten van het huidige moment uit het oog. Dan verlies je uit het oog dat je leeft.”

Raymond Thiry en Mila hebben drie jaar een relatie en ze zijn onafscheidelijk. Ondanks het feit dat de acteur die speelde in Penoza en Undercover niet van plan is om met haar onder hetzelfde dak te leven.

Ik vraag niet eens om een ​​huwelijksaanzoek. Weekend, een weekblad, was de eerste die ervan op de hoogte was. “Ik heb nu ongeveer drie jaar een relatie met Mila”, zegt Raymond in een interview met Weekend magazine. “We hebben nog steeds veel plezier samen omdat we veel met elkaar lachen, en dat is het belangrijkste voor ons.”

Raymond Thiry Relatie
Raymond Thiry Relatie

Het is te danken aan het feit dat Raymond dit jaar in een aantal overzeese projecten is verschenen dat hij momenteel een grote bankrekening heeft. Zoals de acteur in LINDA zijn recente werk beschrijft: “Ik heb gewerkt aan een Duitse televisieserie genaamd Todesfrist, een Duitse speelfilm opgenomen in Mauritius en een Bosnische film.”

Hij werkt net zo hard met zijn geld als met zijn tijd. “Ik verzin dingen meestal ter plekke. Zeker als het om eten gaat. Omdat ik niet kook, ga ik met de rest van de groep naar restaurants. “Ik heb ook de neiging om mijn geld weg te geven. “

Raymond blijkt uiteindelijk een echte weldoener te zijn. Zo kwam hij onlangs een man tegen die eerder zijn huis had geschilderd en hem een ​​handje wilde helpen. “Hij barstte in tranen uit omdat hij stervende was aan kanker.

Bovendien was de iPad van zijn kinderen defect. Daarna wandel ik naar Apple en koop twee iPads. In zo’n geval zouden zulke kinderen op zijn minst de mogelijkheid moeten hebben om van gedachten te veranderen en zichzelf te verliezen in iets leuks als gamen.”

Ryanne van Dorst kijkt uit naar een vrolijk vakantieseizoen. Ze geeft toe tot over haar oren verliefd te zijn geworden tijdens een enorm dubbelinterview met acteur Raymond Thiry (60) in de film LINDA, die deze zomer in première gaat.

De twee praten over hun jaaroverzicht, waarbij de muzikante stelt dat ze een heel druk jaar achter de rug heeft. Naast het componeren voor het nieuwe album Dool van mijn band, dat in april uitkomt, heb ik voor mezelf geschreven.

Raymond Thiry Relatie
Raymond Thiry Relatie

Daardoor ga ik weer op pad. Dat is iets waar ik naar uitkijk.” En dat is niet het enige waar ze naar uitkijkt. Cupido had de spijker op zijn kop geslagen.

You may also like...