Randy Fokke Relatie | Randy Fokke is een Nederlandse actrice.Haar ouders hebben haar de naam Randy Crawford gegeven ter ere van zangeres Randy Crawford. Ze werd geboren in Zaandam en groeide op in Hoorn voordat ze naar Amsterdam verhuisde.

Randy Fokke Relatie
Randy Fokke Relatie

Ze werkte als redacteur voor het dagblad Het Parool, waar ze verhalen als Stadsbeeld en de culturele agenda monteerde. Tijdens het eerste decennium van de eenentwintigste eeuw keerde ze terug naar fotografie door lessen te volgen aan het Centrum voor Analoge Fotografie in Utrecht en de Fotoacademie in Amsterdam.

Randy Fokke, de manager die in de advertenties van Albert Heijn te zien is, wordt in de supermarkt getoond met Frenkie de Jong, die zegt: Bijna elke dag nemen we contact op met een bekende Nederlander om te horen hoe het EK voor hem of haar.

Gast vandaag is actrice Randy Fokke, die door haar rol in de reclamecampagne Oranje voor Albert Heijn steeds zichtbaarder is geworden op televisie.

Zo kwam Randy Fokke, een actrice, als gevolg van haar dienstverband naast Frenkie de Jong, Donny van de Beek en Steven Berghuis aan het voetballen.

Toen Fokke een advertentie voor Albert Heijn aan het filmen was, liep hij de Oranje-spelers tegen het lijf. In de advertentie neemt Fokke de functie van supermarktmanager op zich. “Ik herinner me dat ik als kind dolgelukkig was”, herinnert de actrice zich.

Ze behaalde in 2008 haar bachelordiploma aan de Amsterdamse Theater & Kleinkunstacademie. Ze speelde in verschillende films, waaronder Harkum, Toren C, Snipers en Levenslied, en ze was ook te zien in de korte film Ten Minutes Conversation.

Randy Fokke Relatie

Ze verscheen met Pierre Bokma in een Anton Tsjechov-productie van Oom Wanja (2012), in Wuivend grain van Wim T. Schippers (2007), in Bomans van Ruud van Megen (2016) en in Een man een man van Ruud van Megen (2016 ), onder andere producties (2019).

De bal werd gevangen in het gat tussen de schoten. ,,We zijn naar de ‘maan’ geweest.’ Ondanks dat ik hakken en een pak van Albert Heijn droeg, kon ik de bal met gratie terugslaan. Het is vastgelegd op video, die ik heb. Het is eigenlijk ook verspreid over drie andere harde schijven.”

Vanaf het najaar van 2019 is ze ook te zien in advertenties van Albert Heijn, waar ze Ilse, de filiaalmanager van de supermarktketen, zal vertolken. Uiteindelijk volgt ze Harry Piekema op, die in haar eerste film als manager Henk van Dalen te zien was en in haar tweede foto voor een korte cameo verscheen.

Daar kwamen mijn jaren als voetballer in het jeugdprogramma Hoorn Altijd Vooruit goed van pas. “Vroeger speelde ik midden in het veld. Kun je me vertellen of ik te vergelijken ben met een huidige Oranje-speler Fokke barst in lachen uit op dit punt. “Nee, ik ga geen namen noemen. “Dat zou een klap in het gezicht van de speler zijn.”

Ondanks dat ze niet meer voetbalt, heeft ze nog steeds een sterke passie voor de sport. Tijdens het EK staat de televisie constant aan. “Ik kijk graag voetbal met mijn zus, die ook al heel lang met de sport bezig is.”

Fokke ziet zichzelf talloze keren voorbij komen terwijl hij op de bank zit; de oranje reclame van Albert Heijn is vanuit dit perspectief moeilijk te negeren. ‘Het loopt nog een beetje uit de hand, maar ik maak me er geen zorgen meer over. “Tegenwoordig heb ik alleen maar leuke gesprekken met mijn zus.”

Haar trots wordt ook versterkt door het feit dat ze zo’n belangrijke positie heeft in een reclame die de Oranje-sensatie oproept. “Dat is echt iets opmerkelijks. Ik geloof dat voetbalreclame maken het leukste is om te doen.

Randy Fokke Relatie
Randy Fokke Relatie

Toen ik een klein kind was dat voetbalde, had ik nooit kunnen bedenken dat ik zo vaak op televisie zou komen tijdens een Europese Kampioenschap Het is fantastisch om ook maar een klein beetje bij te kunnen dragen aan de viering van Oranje in ons land.

You may also like...