Rai Vloet Afkomst | Rai Vloet is een Nederlands betaalde voetballer die speelt als aanvallende middenvelder in de eerste divisie van de Nederlandse competitie. In juni 2020 trad hij als free agent in dienst bij Heracles Almelo nadat hij in hetzelfde jaar Excelsior had verlaten.

Rai Vloet Afkomst
Rai Vloet Afkomst

Vloet is de zoon van Wiljan Vloet, voormalig profvolleyballer, volleybaltrainer en sportbestuurder. Rai Vloet, de beruchte dronken moordenaar, wordt opnieuw welkom geheten in de selectie van Heracles Almelo.

Rai Vloet houdt met name zijn beste vriend Memphis Depay, die dit jaar meedoet aan het EK, in de gaten. Depay en de aanvallende middenvelder van Heracles Almelo doorliepen samen de jeugdopleiding van PSV en de middenvelder communiceert regelmatig met de Oranje-spits.

Voetbalzone meldt dat Vloet blij is met de prestatie van Depay in het recente groepsduel met Noord-Macedonië , en dat hij zag dat zijn vriend effectief samenwerkte met Donyell Malen in de voorhoede.

Na de eerste ronde van groepswedstrijden kwam Depay onder vuur te liggen. Ook Vloet geeft toe dat de Oranje-schipper niet op zijn hoogtepunt presteerde in de wedstrijden tegen het Oekraïense en Oostenrijkse elftal. “Hij was op jacht naar de eerste twee wedstrijden, die hij niet kon vinden.

Het is waar dat hij met Wout Weghorst speelde, die een iets andere speelstijl heeft dan Donyell Malen, maar ze waren nog steeds goede vrienden. Veel eerder dan een soort Zoals Weghorst, gaat Malen de ruimtes in die Memphis in zijn werk produceert.

Weghorst gaat over zijn zaken. Ondanks dat Malen meer bij hem past, geloof ik dat hij de beste is. Ik hoop ook dat die twee zullen blijven. “

Rai Vloet maakt donderdag zijn debuut voor PSV, wanneer de ploeg het opneemt tegen Sankt Pölten in de Europa League-kwalificatie. Zijn vader Wiljan, die nu als trainer werkzaam is in Griekenland, zal het van een afstandje moeten aanschouwen.

Rai Vloet Afkomst
Rai Vloet Afkomst

Maar er gaat geen dag voorbij zonder dat vader en kind met elkaar communiceren. “Alles is mij gegund door mijn vader.”Rai Vloet heeft nog niet de kans gehad om de nieuwe omgeving van zijn vader te onderzoeken.

Een tumultueuze ambtstermijn als algemeen en technisch directeur van Sparta leidde ertoe dat Wiljan Vloet terugkeerde naar de voetbalcoachingspositie.

Van Niki Volos, die vorig jaar na een succesvol seizoen in de tweede klasse promoveerde naar de Griekse eredivisie. Son Rai heeft geen bericht ontvangen van Volos, een stad op het Griekse vasteland aan de Egeïsche kust. Maar hij heeft een gedachte nu hij erover nadenkt.

Elke dag communiceren vader en zoon met elkaar. Bellen, whatsappen en facetime zijn allemaal opties. “Hij is bijzonder verheugd om terug te zijn als coach. Het liefst doet hij dat dagelijks op het voetbalveld.”

In 2014 promoveerde Vloet van het jeugdteam van Jong PSV naar het eerste elftal. Hij maakte zijn officiële PSV-debuut voor het hoofdteam op 31 juli 2014, tegen SKN Sankt Pölten in de derde voorronde van de Europa League in het Philips Stadion in Eindhoven.

Hij kwam in de 79e minuut als invaller voor Marcel Ritzmaier. Zijn interimcontract werd verlengd tot medio 2018. Negen dagen later tekende hij het. Tijdens zijn rookieseizoen speelde Vloet in twaalf wedstrijden voor het eerste elftal. Het volgende seizoen waren de vooruitzichten van Vloet om het team te maken aanzienlijk verminderd.

De club koos ervoor om Vloet uit te huren om extra ervaring op te doen op het hoogste niveau nadat hij in de eerste helft van seizoen 2015/16 voornamelijk voor Jong PSV speelde en eenmaal mocht invallen voor de hoofdmacht.

In de zomer van 2017 tekende Vloet een driejarig contract bij NAC Breda, dat het seizoen ervoor promoveerde naar de Eredivisie. Vloet vestigde zich in zijn eerste seizoen als basisspeler, speelde in 31 wedstrijden en scoorde vier doelpunten.

Rai Vloet Afkomst
Rai Vloet Afkomst

Hij was echter niet populair bij de supporters van de Bredase club, die hem ervan beschuldigden onzorgvuldig te zijn en te weinig doelpunten te maken in de competitie.Hij sloot het seizoen af ​​met de club op een veilige veertiende plaats in het algemeen. De duur van het verblijf van Vloet zou worden beperkt tot één seizoen.

You may also like...